|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... oyunları, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... programı, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... oyunu indir, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... program yükle, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... download, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... hikayeleri, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... resimleri, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... haber, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... yükle,
Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... videosu, Ümİt Lerimizle Kucaklaşalım... msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
ümit
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2009, 14:33 »  |
|
titrek mum alevleri acemi danslarıyla eşlik ediyorlar, yalnızlığımın es vermeyen,en çılgın şarkılarına. ne zamanki gece.başlıyor düne ait ve nice dünlerden kalma,aynı melodi,aynı hece. sonra sorular dolaşmaya başlıyor zihnimde, NEDEN bu noktaya geldimm??? bu soruyu kendime ilk defa soruyormuş telaşında cevap bulmaya çalışıyorum,gözlerimi geçmişe yatırarak. oysa ben uzun zaman evvel bunu sormuş, cevaplarını bulmuş ve en kuytuma saklayıp üzerine kilitler vurmuştum. sebebini biliyorum,ne zamanki bu soruyu sordum, kaybolmuşum bilmediğim mekanlarda, hatırlayamadığım zamanlarda ve anlıyorumki bilmem kaçıncı kez kendimi arıyorum, bilmediğim karanlıklarda,titrek mum aydınlığıyla. ama çok sıkıldım artık, böyle bir varmış,bir yokmuş çelişkisinden, bedenimle ruhumun bu hoyrat ilişkisinden. öyle bir aramalıyımki kendimi, ÜMİTlerimin avazı yeri göğü inletmeli ve öyle bir yerde bulmalıyımki aradığım şeyi, yılların yorgunluğuna değmeli...
|
İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg 2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106 3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
|
|
|
ümit
|
 |
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2010, 13:17 »  |
|
gözlerim... kıvılcımlar saçman,pırıl pırıl parlaman,hayatın tüm renklerini içine alman gereken en güzel çağlarını, sadece ve sadece bir amaç uğruna ağlayarak geçirdin. söz veriyorum, sana kendimi affettirecek,seni azad edeceğim, az kaldı biraz daha sık dişini.
yüreğim... bedenimin an sağlam,en geniş,en yüce uzvu. biliyorum,sanada mahcubum.tatmadığın mutlulukların,hissetmediğin heyecanların. aşinası olduğun yalnızlıkların sebebi benim.hakkını ödeyemem daha ne diyeyim.
küçüğüm... 14 aylık bir bebeğim daha,yeni yeni yürümeyi öğreniyorum uzun sürmez yakındır kalkmam şaha. bazen kırılma noktalarım oldu,eee kolaymı bu koca beden yılların ağırlığıyla yeniden doğdu.
geleceğim... senden çok şey istemiyorum,utandırma beni,mahcup etme yeter, yüreğime,gözlerime. söz verdim, bu seferde kendimi affettirmeyi başaramazsam, valla çok ayıp olur kendilerine.
|
İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg 2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106 3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
|
|
|
|
fenocuk
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Ocak 2010, 14:00 »  |
|
odamın duvarlarını süsleyen şiirlerinden sadece biri;bambaşka duygular.... kelepçelilerin yüreklerinin sözcüsü sensin ablam.... bi kere daha yüreğine sağlık... 
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! 
|
|
|
|
|
ümit
|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2010, 13:11 »  |
|
AZ KALDI... az evvel yine karşılaştık seninle hiç konuşmadın, gözlerimin içine,tüüm derinliğinle baktın, ellerimi ellerine aldın, gülümsedin ve gel dedin. ne sen korktun, beni bünyende barındırmaya, ne ben tereddüt ettim; senin okyanusunda kaybolmaya. oysa ilk tanıştığımız gün, korkularımın en çirkini, ÜMİT lerimin,en haylaz çocuğuydun. bir elinle çiçek uzatırken, bir elinle beni boğuyordun, kimi zaman varlığına sevinirken, bir anda gözden kayboluyordun. artık geçti bu kabus dolu günler, bitti artık,geride kaldı senle cebelleştiğim günler. yıprandık,acılar çektik, kolaymı uzun yollar katettik. ama az kaldı,o muhteşem güne, aç kollarını,en sana hasret gelene, bilemedin iki mevsime sendeyim, yeri göğü titreterek, gümbür gümbür GELECEĞİM...
|
|
|
|
|
|
|
fenocuk
|
 |
« Yanıtla #17 : 28 Ocak 2010, 19:55 »  |
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|