özüm
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2011, 20:51 »  |
|
Kelepçe ameliyatını 2008 Ağustosta oldum. Sonrasında tüm dikkate rağmen,düzenli kontrol ve bilinçli bir hasta olmama rağmen, kilo verişi durdu ve alış başladı.
Ekim 2010 da Gastric Bypass Ameliyatı geçirdim. Şu an 102 kiloyum,resimlerden sonra da 4 kilo gitti. Maliyet tamamen şu anda sorulması gereken bir durum çünkü benim tek ameliyat yapılmadı. Safra kesesi ameliyatı,kelepçe çıkarıldı,reflü sorunları ve mide fıtığı halledildi,bypass yapıldı derken bir sürü işlem bir arada,size bir fikir vermeyecektir. Doktorum Murat Üstün. Kendisinden çok memnunum,2 seneyi geçkin süredir onunla devam ediyordum zaten,kelepçeyi başka doktor yapmasına rağmen. Özelde olmayı düşünüyorsanız,iletişime rahatlıkla geçmenizi tavsiye edebileceğim ,dürüst bir doktor. Devlette olmak dışında çıkışınız yoksa, obeziteyardım.net sitesinde adı iyi geçen bir kaç doktor var. Ben kilomdan dolayı devlette olma şansım varken ,özeli seçmiştim.Seçim tabii ki sizin. Çok geçmiş olsun. Ama kelepçeyi önerirmiyim diye sorarsanız,cevabım hayır. Çok iyi okuyun paylaşımları,bilinçli bir hasta olmak da pek çok sıkıntının önüne geçme konusunda yeterli olmuyor kelepçede. Diğer yöntemleri düşünmenizi öneririm.
|