10 ağustos ta abdominal deformasyon ( karın gerdirme ) ameliyatına girdim ameliyatım kolay geçti sarkan deriler alındı şuan kendimi daha iyi hisediyorum durmadan ayna karşısındayım

vucudun kendisini toplaması için daha bir kaç ay geçmesi gerekiyor ama ben şimdiden çok mutluyum ameliyat için ücret ödemedim sarkma çok olduğu için ssk karşıladı 77 kilo ile ameliyata girdim 7 kilo yağ ve deri aldılar hala ödem olduğu için 73 kiloyum dikişlerim düzldiği ağrılarım azaldığı an yüzmeye başlayacam

şimdi önümde bir ameliyat daha kaldı kollardaki ve bacaklardaki sarkmalarla göğüs ameliyatı allahın izni ile onlarıda atlatırsam kimse tutamaz artık beni önemli olan şuan çok dikkat etmem lazım çok fazla hareket edemediğim için çok kısıtlı yemek zorundayım kilo almamak için :(az yemek bizim hayatımız oldu ama çok şükür zor kısmı atlattım
Şuan çok güzel sistemli şekilde yiyorum canım bişeyi çok istedi diyelim onu hemen yemiyorum kendimi frenliyorum 1 hafta boyunca az kalori alırsam kendime ödül olarak canımın istediği şeyi yiyebiliyorum cipsleri tuzlu fıstıkları hayatımdan çıkardım benim en zorlandığım şeyde abur cuburdu zaten normalde fazla yemek yiyen biri değilim ama abur cuburu abartan biriydim ister kelepçe ister bypas ne olursa olsun kendimizi frenlemedikten sonra başarılı olamıyoruz allah hepinize yardımcı olsun