Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 14:01

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü  (Okunma Sayısı 1163 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« : 21 Şubat 2010, 23:29 » 

OBEZLER, hem beden ve ruh sağlığını hem de görüntüyü bozması nedeniyle başa bela olan fazla kilolardan kurtulmak için her yolu deneyip her diyet programına dört elle sarılırken, İzmirli Yasemin Erinç (53) Şişmanlar Okulu'na gitti, 2.5 ay dersini aldı, hedefe ulaştı. Yaşam ve beslenme düzenini tamamen değiştiren Erinç, 105 kilodan 60'a düştü, 54 bedene veda edip 38 bedende canının istediği kıyafeti giyme keyfine ulaştı. Kendini kuşlar kadar hafif hissettiğini belirten Erinç, "Kocam da bana uydu, 20 kilo verdi. İlk kez doğru yöntemle zayıfladım, şimdi kilomu koruyorum" dedi.

Üniversite öğrencisiyken tartıda 118 kiloyu gördüğünü ve ilk zayıflama macerasına 1974 yılında atıldığını belirten Ziraat Yüksek Mühendisi bir çocuk annesi Yasemin Erinç, kilolara verip "fit" olmanın tadını çıkarıyor. İlk diyetinde 40 kilo verdiğini ve hepsini kısa sürede geri aldığını kaydeden Erinç, "Üniversiteden sonra çalışmadım, evlenip çocuk sahibi oldum. Arada yaptığım diyetlerle kilo verdim ama geri de aldım. Doğum sonrasında da 105 kiloya çıkmıştım. Akupunkturu denedim, 22 kilo eksildim. 15-20 kilo verip geri aldıkça çok anormal diyetler yaptım, sağlığımla oynadım. B 12 vitamini eksikliği yüzünden ciddi sağlık sorunları yaşadım. Kalp krizi geçirir gibi oluyordum. Sağlıklı olayım, kilolu olayım dönemine geçiş yaptım. Gidenler geri geldi ve yeniden 105 kiloya dayandım. Bu kez tansiyon problemi başladı, görüntümden hoşnut değildim. Giydiğim yakışmıyordu. Bana yine diyetin yolları göründü. Ama bu kez doğru bir yöntem bulmaya kararlıydım. Ege Üniversitesi Hastanesi Şişmanlar Okulu'nu denemek istedim. İyiki denemişim" diye konuştu.

2006 Ekim'de Şişmanlar Okulu'na 54 beden, 105 kiloyla başlandığını, eğitimini tamamladıktan kısa bir süre sonra öğrendiklerini uygulamak için düğmeye bastığını belirten Erinç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Eğitim 2.5 ay sürdü. Doğru beslenmenin, hareketin önemini anladım. Yemek pişirirken nelere dikkat etmem gerektiğini, yeni bir yaşam tarzı benimsenmemesi halinde yapılanların gelip geçici olduğunu öğrendim. Hepsinden öte gramla yaşamayı öğrendim. Tuzu kestik, yağı azalttık. Her sabah nerede olursam olayım bir saatlik yürüyüşümü yaptım, seyahate giderken bile tartımı yanımda götürdüm. Neyi ne kadar yiyeceğimi bilerek diyet yaptım, yiyeceklerimi ölçerek tükettim. Şimdi neyin kaç gram geleceğini doğruya yakın tahmin edebiliyorum. Yiyecek miktarlarımı azaltırken egzersizi artırdım. Hiç sıkılmadan, sağlığımı bozmadan ayarında tam 45 kilo verdim. 3 aydır 60 kilodayım, kilomu koruyorum. 38 bedene düştüm. Artık mağazaların vitrinine iç geçirerek bakmıyorum, her şeyi deneyip yakıştırabiliyorum.

Eşim Dündar Erinç de 114 kiloydu. O da bana uydu, gramla yedi, 94 kiloya indi. Kilolora veda ettik, sağlıklı ve kilo derdi olmadan yaşam sürüyoruz. Yaşamımız daha hareketli ve canlı. Şişmanlar Okulu'ne keşfettim, fazla kilolara veda ettim."
Öte yandan bugüne kadar Obezite Okulu'na yüzlerce aşırı kilolu kişinin geldiğini, Yasemin Hanım'ın en iyi öğrencilerden biri olduğunu belirten Ege Obez Hasta Derneği Sekreteri Sevgi Demirci, "Yeni dönemimiz 11 Aralık'ta başlıyor, sağlıklı kilo vermenin doğru adresini arayanları bekliyoruz" dedi.

Nesrin COŞKUN/ Hakan GÜNGÖRDÜ İZMİR, (DHA)
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2010, 23:31 Gönderen: emre »

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Mide kelepçesi

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 14:01 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü oyunları, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü programı, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü oyunu indir, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü program yükle, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü download, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü hikayeleri, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü resimleri, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü haber, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü yükle, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü videosu, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü msn eklentisi, şarkı sözleri
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2010, 23:39 » 

tebrik etmek gerekiyor....

alakasız ama ,aklıma kuşhan'ın zayıflama kampındaki çocukluk günlerim geldi bir an...
ne günlerdii!!... 

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2010, 23:42 Gönderen: fenocuk »

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
feyza
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 178
Başlangıç Kilo: 141
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 4

E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2010, 12:45 » 

bende bu okula gittim ama başaramadım en sonunda opere oldum hemde ilk öğrencilerinden sayılırdım  burada doğru beslenmeyi öğretiyorlar   bunu başarabilirseniz ne mutlu ama ben başaramadım biraz irade meselesi
  diyetle 60 kilo verip geri alan bir insanım  artık hayatımda o kelimeyi bile duymak istemiyorum

Konu Linkleri: Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü Dosyası, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü kelepçe Ameliyatı , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü kelepçe Resimleri, Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü kelepçe Hikayeleri , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü kelepçe Haberleri , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü İndir , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü Yükle , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü kelepçe Videosu , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü mide kelepçesi , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü Şiiri , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü kelepçe dolumu , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü gastric band , Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Şişmanlar Okulu'na Gitti 105 Kilodan 60 Kiloya Düştü

Gitmek istediğiniz yer: