Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 14:01

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi  (Okunma Sayısı 1140 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« : 14 Şubat 2010, 23:01 » 

Onların aşkı zayıflama merkezinde başladı. 2004 sonunda tanıştıklarında
Burak Göral 150 kilo, zayıflama kliniğinde sekreter olarak çalışan Tülay ise 45
kiloydu.

Tedavi aşkla birleşince Burak 47 kilo verdi. Ancak Tülay’ın
sevgisini kazanmak için çiçek yerine getirdiği çikolatalar ve birbirinden renkli şekerlemeler nedeniyle Burak, yeniden kilo almaya başladı.

GİZLİCE LOKANTA

Tanışmalarından 8 ay sonra evlendiklerinde ise Burak 145 kiloya çıktı; ona destek veren ve birlikte rejim yemekleri yiyen Tülay Göral ise zayıflamaya
başladı. Eve gelmeden önce gizli gizli lokantaya giden Burak
sonunda 180 kiloya ulaşırken, diyet yemeklerini tüketen Tülay,
anoreksiya (aşırı derece kilo kaybı) hastalığına yakalandı ve 35 kiloya düştü.

İKİ KEZ AMELİYAT

Nefes alamaz, neredeyse yürüyemez duruma gelen  Burak, televizyonda izlediği bir zayıflama programının etkisiyle  2007 yılında ameliyat masasına
yattı. Ameliyattan iki gün sonra vücudunun gösterdiği  reaksiyonla kalbi durdu. Burak, ölümden döndüğü anları şöyle anlatıyor: “Nabzım 132’ydi. İrademi
kullanamadığım için ameliyat masasına yatmıştım. Ama bu kez yoğun bakımda ölümle pençeleştim. Ateşler içindeydim. Ölüm kapımı çalmış, ancak Tülay beni bırakmıyordu. Elimi hiç bırakmayan, o kilolu halimle bile beni hep seven karım için yaşama sarıldım. Yoğun bakım servisinde, onun bana her gün çoraplarımı giydirmesi, hayatımı kolaylaştırmak için o zayıf haliyle çırpınışı gözümden gitmedi. Biliyordum ki kendimi bir saniye bıraksam, öleceğim.
Aylar süren ıstıraptan sonra hayata döndüm.”

ÖLMEME İZİN VERMEDİ

“Zayıflayınca vücudumda sarkmalar oldu. Bu nedenle estetik ameliyatı için ikinci kez ameliyat masasına yattım. Ameliyat sonrası çok ağır geçti.
Vücudum, verilen kanı kabul etmiyor, sürekli kan kaybediyordum. Ateşim ve
tansiyonum düşmüyordu. Meğer hastane enfeksiyonu kapmışım.
Doktorların bile umudunu kestiği dönemde Tülay, ölmeme izin vermedi. Ona olan aşkımla yaşama tutundum.

Mesajınızı beğenen üyeler:

emre

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2010, 16:22 Gönderen: emre »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 14:01 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi oyunları, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi programı, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi oyunu indir, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi program yükle, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi download, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi hikayeleri, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi resimleri, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi haber, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi yükle, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi videosu, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi msn eklentisi, şarkı sözleri
fenocuk
Yönetici

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2010, 23:07 » 

hem yüreğimizde bir yerleri titreten , hem de günün anlam ve önemine yakışır bir haber...

O'nunla her şey çok daha güzel...
imkansızlar zor , zorlar kolay.... 
 muckk muckk

Mesajınızı beğenen üyeler:

ümit

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
ümit

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2010, 15:27 » 

inanılmaz bir hikaye.
ne zaman bu tür gerçek bir yaşanmışlık duysam ağlayasım geliyor.
sevginin gücü nelere kadir allahım,demekki bende sarkma op.nuna girmeden önce
 bu güce tutunmam gerekiyor

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127

Konu Linkleri: Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi Dosyası, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi kelepçe Ameliyatı , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi kelepçe Resimleri, Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi kelepçe Hikayeleri , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi kelepçe Haberleri , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi İndir , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi Yükle , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi kelepçe Videosu , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi mide kelepçesi , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi Şiiri , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi kelepçe dolumu , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi gastric band , Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Sevginin Gücü Ile Başardı;83 Kilo Verdi

Gitmek istediğiniz yer: