Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 13:52

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Obez'e üniversite Diploması Yok  (Okunma Sayısı 657 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« : 06 Şubat 2010, 19:02 » 

ABD’de Afrika kökenli Amerikalıların gittiği en köklü kurum olan Lincoln Üniversitesi, obezite testini geçemeyen öğrencilere diploma vermemeye başladı.

Mezun olmak için spor kursunu da tamamlayıp zayıflamak gerekiyor.Uygulamaya göre, bütün öğrencilerin vücut kitle endekslerini (BMI) kontrol ettirmeleri gerekiyor. Eğer öğrencinin vücut kitle endeksi 30’dan yüksekse ve bel ölçüleri kadınlarda 80, erkeklerde de 100 cm’den fazlaysa, öğrencinin akademik dersleri iyi olsa dahi mezun olamıyor. Bir dönemlik spor kursu, yürüyüş, bisiklet sürme, aerobik yapma gibi aktiviteleri ve sağlıklı diet hakkında bilgilendirmeyi içeriyor.

Uygulamaya onay

Uygulama, 2005 yılında, Lincoln Üniversitesi’nin 105 bölümünün onayıyla başladı; ama şimdi program dahilinde üniversiteye giren ilk öğrencilerin mezuniyeti yaklaşırken bu durum kimi sorunlar yaratıyor.

Bazı öğrenciler uygulamayı olumlu bulurken, bazıları bunu obezitelere yapılan bir çeşit ayrımcılık olarak değerlendiriyor.
Üniversitenin öğrencilerinden Tiana Lawson, öğrenci gazetesindeki yazısında “Üniversiteye kilomun uygun ölçülerde olmadığını anlatmaya gelmedim. Eğitim almaya geldim” diyerek tepkisini gösterdi.
Bazı öğrencilerde kurstan çıkar çıkmaz kantinde yağlı, kızarmış yiyecekler yiyerek tepki veriyor. Ancak üniversite yönetimi, obezitenin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu ve bununla yüzleşmekle sorumlu olduklarını ifade ediyor.
nethaber.com
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2010, 19:07 Gönderen: fenocuk »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Obez'e üniversite Diploması Yok
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 13:52 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Obez'e üniversite Diploması Yok oyunları, Obez'e üniversite Diploması Yok programı, Obez'e üniversite Diploması Yok oyunu indir, Obez'e üniversite Diploması Yok program yükle, Obez'e üniversite Diploması Yok download, Obez'e üniversite Diploması Yok hikayeleri, Obez'e üniversite Diploması Yok resimleri, Obez'e üniversite Diploması Yok haber, Obez'e üniversite Diploması Yok yükle, Obez'e üniversite Diploması Yok videosu, Obez'e üniversite Diploması Yok msn eklentisi, şarkı sözleri
fenocuk
Yönetici

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2010, 19:05 » 

''Daha neler göreceğiz acaba?? ''     dedirten bir durum...... :s12

hoş gerçi diplomayı verseler , iş vermeyecekler...
o daha kötü ; biliyorum... 

hatırlıyorum o günleri........
ama  böylee :  

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2010, 14:02 Gönderen: fenocuk »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
erkan
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2010, 22:44 » 

benim başıma gelseydi yıkardım orayı. bu kararı alanlarıda rezil ederdim. faşo olduklarını gösterecek ne varsa yapardım. ne demek kilolusun mezun olamazsın. bundan öte insan haklarına aykırı bir durum varmı?

benim bu habere inanasım gelmiyor. öyleysede bunu uygulamaya koyamazlar. amerikadaki kilolu oranını bir araştırın. orayı gerçek manada yıkarlar. 

ümit

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2010, 13:00 » 

bu A.B.D iyice kafayı yedi.önce onlar yaydı dünyaya obeziteyi,sonrada aptalca kurallar koyuyorlar,
çıldırtıcı...

Mesajınızı beğenen üyeler:

emre

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127

Konu Linkleri: Obez'e üniversite Diploması Yok Dosyası, Obez'e üniversite Diploması Yok kelepçe Ameliyatı , Obez'e üniversite Diploması Yok kelepçe Resimleri, Obez'e üniversite Diploması Yok kelepçe Hikayeleri , Obez'e üniversite Diploması Yok kelepçe Haberleri , Obez'e üniversite Diploması Yok İndir , Obez'e üniversite Diploması Yok Yükle , Obez'e üniversite Diploması Yok kelepçe Videosu , Obez'e üniversite Diploması Yok mide kelepçesi , Obez'e üniversite Diploması Yok Şiiri , Obez'e üniversite Diploması Yok kelepçe dolumu , Obez'e üniversite Diploması Yok gastric band , Obez'e üniversite Diploması Yok kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Obez'e üniversite Diploması Yok

Gitmek istediğiniz yer: