Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 13:44

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü  (Okunma Sayısı 2744 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« : 23 Ocak 2010, 17:31 » 

Popüler zayıflama hapının ölümcül olabileceği tespit edildi...

Daily Telegraph'ta yer alan habere göre, Avustralya'da bulunan ilaçları denetleyen Terapatik Ürün İdaresi (Therapeutic Goods Administration-TGA), doktorların klinik denemeler sonrasında zararlı etkiler gösteren zayıflama hapını hastalara vermelerini yasakladı.
Piyasadaki ticari adı Reductil olan zayıflama ilacının reçeteyle satın alınmaması emrinin, kadınları ilaç bulmak için internete sürükleyeceği belirtildi.
TGA, ilaca karşı olumsuz etki gösteren 200 raporun ardından yasaklama getirdiğini açıkladı. Reductil'in felç, yüksek kan basıncı, troid problemleri, bunalımla ilişkili olduğu ve Avustralya'da en az bir kişinin bu ilaç nedeniyle öldüğü kaydedildi.
Genelge, yağları eriten ilacın insanlara ve özellikle de aşırı kilolu kişilere zarar verebileceği konusunda uyarıyor. Yapılan bir araştırmada, aşırı kilolu ya da obez kişilere bu ilacın verilmesi halinde kardiyovasküler hastalık olma riskinin yüksek olduğu bulundu.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.doktorsigortasi.com

Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2010, 20:43 Gönderen: emre »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 13:44 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü oyunları, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü programı, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü oyunu indir, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü program yükle, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü download, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü hikayeleri, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü resimleri, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü haber, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü yükle, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü videosu, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü msn eklentisi, şarkı sözleri
selen
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2010, 18:42 » 

Bu zayiflama haplarini herkez heralde denemisdir birzamanlar bende denedim cok güzelde kilo verdim ama kalp carpmasi gibi migde bulantisi agiz kurulu bas dönmesi gibi cok kötü yan etkileri var ve coguda ölüme gidebiliyor aman hepimiz bu tür ilaclardan uzak duralim

Mesajınızı beğenen üyeler:

fenocuk

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2010, 22:13 » 

bende kolanmıştım bu ilacı ama kilo verememştim ve zenikan adlı ilacı kolanmıştım çok zararlarını gördüm dişleri döküldü

deger
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.68
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 160
Hedef Kilo: 80
VKİ: 56.7

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 1

« Yanıtla #3 : 12 Mart 2010, 00:21 » 

bu ilacı  bende kullandım arkadaşlar yan etkilerinin hepsini yaşadım evet kilo verdim ama 10 kilonun sonunda depresyona girdim

ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2010, 12:44 » 

Evet Raduktil ilacını bende kullandım,bende sadece ters etki yapıp,iştahımı açtı ve o zamanki dr.um yarım kutuda bıraktırdı.Xenical de kullandım,yaklaşık 4 kutu.o dönemde diyetle birlikte ve  xenical le 58 kg verdim ama,ilacı ve diyeti bırakınca kat be kat kg aldım.
ben kelepçemle mutluyum arkadaşlar,iyiki var,inşallah sonuda güzel olur hepimizin adına muckk

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127

Konu Linkleri: Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü Dosyası, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü kelepçe Ameliyatı , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü kelepçe Resimleri, Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü kelepçe Hikayeleri , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü kelepçe Haberleri , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü İndir , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü Yükle , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü kelepçe Videosu , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü mide kelepçesi , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü Şiiri , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü kelepçe dolumu , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü gastric band , Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Bitkisel Zayıflama Hapı öldürdü

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)