haklısın cnm ; senin durumun daha da bir özele giriyor artık....bu noktalarda insan tıkanıyor,diyecek söz bulana aşkolsun.......
inan çok üzülüyorum..hep aklımızdasın,biran önce senin için de en doğru ve en hayırlısı olacak olan çıkış yolunun belirlenmesini çok istiyoruz....
zaten bizim asıl isteğimiz, dileğimiz,amacımız......tüm kader arkadaşlarımız için bu noktaya kadar varmadan, daha öncelerden gerekli tedbiri almak,doğru adımı,doğru zamanda atmak.....
sen de bu düşüncelerime katılırsın diye düşünüyorum....??
kendimden örnek vermem gerekse, yaklaşık 15 ay önce 143 kiloyla ve hayatta yemek yemekten başka hiçbir şey düşünemeyen,hiçbir şeyde çıkış yolu bulamayan,hiçbir şeyden zevk almayan dağılmış bi psikolojiyle amelyatımı oldum..
eğer bu adımı atmamış olsaydım,şuan en iyi ihtimalle 180 li kilolardaydım diye düşünüyorum..

mesela , eğer yanılmıyorsam seni tanıdığmda 180'li kilolardaydın, çok da uzun bi zaman geçmedi...o zaman bile bi operasyon sözkonusu olduğunda, risk şuankine oranla çok daha az değil miydi?? işimiz daha kolay olmaz mıydı.. :sd
ben, kişi zayıflamayı İSTEDİKTEN sonra, ameliyatın çözüm olmadığına hiçç raslamadım arkadaşım...o yüzden için rahat olsun, böyle bi korkuyu sil at kafandan....
ben inanıyorum ki, bu süreç sonunda senin için teknik olarak en uygun operasyona daha fazla zaman kaybetmeden karar verilecek ve uygulanacaktır inşallah..
ondan sonra da senin gerekli fedakarlıkları yapacağından, kurallara uyacağından,üzerine düşenleri yerine getireceğinden süphem yok...
daha fazla zaman kaybetmek gibi bi lüksümüz var mı??
güzel günler yakındır inş. diyorumm...bunu diliyorum,böyle olsun istiyorum.....

hayat seni bekliyor........