Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 13:28

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti  (Okunma Sayısı 1156 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« : 23 Ekim 2009, 13:05 » 

Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Elmalar Köyü'nde yaşayan obezite hastası 21 yaşındaki Adem Karabörk, solunum ve kalp yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetti. 257 kiloya ulaşan Karabörk'ün cenazesi memleketinde toprağa verildi.

Adem Karabörk, küçük yaştan bu yana aşırı kilo almaya başladı. Obezite hastalığına yakalanan genç Adem, hareket kabiliyetinin daha da zayıflamasından dolayı günlük ihtiyaçlarını tek başına gideremez oldu. Yıllarca baba Yaşar Karabörk ve anne Emine Karabörk'ün her anını kontrol altında tuttuğu genç Adem, yaşıtları gibi okula gidemediği gibi, onların yaptığı hiçbir işi de yapamaz hale gelmişti. Anne ve baba da oğullarının tedavisi için bütün yolları denedi. Adem'e son olarak Kahramanmaraş Sağlık İl Müdürlüğü el uzatmış ve tedavisi için girişimleri başlatmıştı.

Yaklaşık bir yıldır tedavi gören Karabörk, 4 gün önce aniden rahatsızlanınca Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 gündür yoğun bakımda tedavi gören Karabörk, solunum ve kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti. Karabörk'ün ölümü ailesini yasa boğdu. Genç yaşta hayatını kaybeden Karabörk'ün cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Elmalar Köyü'nde toprağa verildi.

(CHA)
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2010, 18:31 Gönderen: emre »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 13:28 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti oyunları, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti programı, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti oyunu indir, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti program yükle, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti download, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti hikayeleri, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti resimleri, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti haber, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti yükle, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti videosu, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti msn eklentisi, şarkı sözleri
fenocuk
Yönetici

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2009, 13:16 » 

........................

Bu haberi özellikle obezite cerrahisine hala önyargıyla yaklaşan,pek de sıcak bakmayan arkadaşlarımız ve yakınları için paylaşmak istedim.......

bu kararı verebilmek,bu yola çıkmak da tabii ki öyle çook kolay, çok küçük bişey değil...hak veriyorum...
Ama şahsen ben;  ''yüz kere daha karar vermem gerekse; birinde bile aslaa düşünmezdimm!!'' bunu bu kadar kesin söylüyorum..

isterseniz bi kez daha düşünelim....
ne dersiniz...??
haksız mıyım..??

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2009, 14:09 Gönderen: fenocuk »

zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2009, 21:59 » 

haklısın ferhancıgım haklısın ama inan hekez senin gibi deyil çok farklıyız  bu şahısla aramda sadece 50 kilo var .ama inan amaliyata karar vermek çok zor ölüm riskin yüde 90 hadi onuda geçtim ölümden kurkmuyorum ama balundaki gibi ya kilo veremesem.birde açık amaliyat diyor malatyadaki doktur baypas için.zaten diyer dokturlar amaliyata yapmıyorlar fazla kilolu oldugum için.bence ademide amaliyat yapmamışlardı o bendende kiloluymuş .nediyelim allah rahmet etsin artık bu kilo meselesine devlet çoçukluktan beri el atsın .kökten çüzümler gelsin çok zor bir hastalık.ben bu hastalıkla 26 senedir mücadele ediyorum ama her defasında başladıgım yere geri dünüyorum çok yopratı beni

zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 23 Ekim 2009, 22:02 » 

kimi zaman amaliyata çözüm olmuyor çok duydum amaliyatlı insanları kilo verememiş veya kilo vermiş geri alanları inanki çok zor bence artık bilim adamları devlet cidi bir şekilde bu sorunun üzerine gitmeli

fenocuk
Yönetici

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2009, 08:09 » 

haklısın cnm ; senin durumun daha da bir özele giriyor artık....bu noktalarda insan tıkanıyor,diyecek söz bulana aşkolsun.......
inan çok üzülüyorum..hep aklımızdasın,biran önce senin için de en doğru ve en hayırlısı olacak olan çıkış yolunun belirlenmesini çok istiyoruz....

zaten bizim asıl isteğimiz, dileğimiz,amacımız......tüm kader arkadaşlarımız için bu noktaya kadar varmadan, daha öncelerden gerekli tedbiri almak,doğru adımı,doğru zamanda atmak.....

sen de bu düşüncelerime katılırsın diye düşünüyorum....??
kendimden örnek vermem gerekse, yaklaşık 15 ay önce 143 kiloyla ve hayatta yemek yemekten başka hiçbir şey düşünemeyen,hiçbir şeyde çıkış yolu bulamayan,hiçbir şeyden zevk almayan dağılmış bi psikolojiyle amelyatımı oldum..
eğer bu adımı atmamış olsaydım,şuan en iyi ihtimalle 180 li kilolardaydım diye düşünüyorum..

mesela , eğer yanılmıyorsam seni tanıdığmda 180'li kilolardaydın, çok da uzun bi zaman geçmedi...o zaman bile bi operasyon sözkonusu olduğunda, risk şuankine oranla çok daha az değil miydi?? işimiz daha kolay olmaz mıydı.. :sd

ben, kişi zayıflamayı İSTEDİKTEN sonra, ameliyatın çözüm olmadığına hiçç raslamadım arkadaşım...o yüzden için rahat olsun, böyle bi korkuyu sil at kafandan....
ben inanıyorum ki,  bu süreç sonunda senin için teknik olarak en uygun operasyona daha fazla zaman kaybetmeden karar verilecek ve uygulanacaktır inşallah..
ondan sonra da senin gerekli fedakarlıkları yapacağından, kurallara uyacağından,üzerine düşenleri yerine getireceğinden süphem yok...

daha fazla zaman kaybetmek gibi bi lüksümüz var mı??
güzel günler yakındır inş. diyorumm...bunu diliyorum,böyle olsun istiyorum.....
hayat seni bekliyor........

« Son Düzenleme: 24 Ekim 2009, 08:15 Gönderen: fenocuk »

emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2010, 22:23 » 

çok yazık olmuş keşke etrafında bilinçli biri olabilseydi veya basında yalan yanlış haberler yerine doğruları gösterip obezite cerrahisinin ne kadar çok işe yaradığı gösterilseydi.. 

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Mide kelepçesi

fenocuk
Yönetici

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2010, 22:33 » 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE GENÇ ARKADAŞIMIZI MİDE KELEPÇESİNİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDA EDENLER ; SİZLERE SORUYORUZ!!!

PEKİ SİZCE 300 kiloluk obezite hastası Adem Karabörk'ü NE ÖLDÜRDÜ???

ÖLDÜREN '' MİDE KELEPÇESİ'' DEĞİL ; '' OBEZİTEDİR.''

ÖLDÜREN ''AMELİYET OLMAK DEĞİL'' ; ''AMELİYATA GEÇ KALINMIŞ OLMASI OLABİLİR.''

Konu Linkleri: 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti Dosyası, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti kelepçe Ameliyatı , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti kelepçe Resimleri, 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti kelepçe Hikayeleri , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti kelepçe Haberleri , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti İndir , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti Yükle , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti kelepçe Videosu , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti mide kelepçesi , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti Şiiri , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti kelepçe dolumu , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti gastric band , 257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
257 Kiloya Ulaşan Obezite Hastası Adem Karabörk Hayatını Kaybetti

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)