Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 13:22

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı  (Okunma Sayısı 1481 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« : 19 Ocak 2010, 10:14 » 

Taner ORAL/KONYA, (DHA)
KONYA'da, obezite hastası 32 yaşındaki Ayşe Güntürk, geçirdiği mide ameliyatı, sürdüğü tedaviler ve diyet programı sayesinde 180 kilodan 90 kiloya kadar indi. Ancak yeniden kilo alan Ayşe Güntürk, eski kilosunu da geçip 200 kiloya ulaştı. Yataktan kalkamadığını ve aşırı kilodan dolayı bacaklarında ödem oluştuğunu söyleyen Güntürk, yürümenin özlemini duyduğunu söyledi.

180 kilo olan kardeşi 26 yaşındaki İsmail Güntürk gibi obezite hastası olan Ayşe Güntürk, aşırı kilosundan dolayı hasta yatağında hayatını sürdürmeye çalışıyor. Bacaklarında ödem oluştuğundan dolayı yaklaşık 9 aydır hiç yürüyemediğini ifade eden Güntürk, “Babam emekli ve emekli maaşı ile bize bakmaya çalışıyor. 4 kardeşiz. Fakat kardeşim İsmail de aşırı kilolu ve şu an 180 kilo. O da çeşitli tedaviler oldu ama tedaviler olumsuz sonuçlandı. Kardeşim yürüyebiliyor. Benimse ayaklarımda artık aşırı kilodan dolayı ödem oluştu. Yürüyemiyorum” dedi.

2005 yılında 180 kiloyken hastanede tedavi olduğunu belirten Aşye Güntürk, şunları anlattı:

“73 gün süren tedavi ve diyet programı ile 130 kiloya kadar düştüm. Hastaneden taburcu olduktan sonra kısa sürede yeniden kilo almaya başladım. 2006 yılının başlarında bu defa başka bir hastanede tedavi altına alındım. Midemden ameliyat oldum. Mideme balon taktılar. Ayrıca mide ve baçaklarımdam yağlar aldılar. Yapılan ameliyatlar ve diyet programı sayesinde 90 kiloya kadar indim. Fakat kısa bir sürede yeniden kilo almaya başladım. Yaklaşık 180 kiloya yeniden ulaşmıştım. Bunun üzerine 2009 Şubat ayında yine başka bir hastanede tedavi altına alındım. Ameliyatlar oldum, ilaç ve diyet tedavisi uygulandı. Fakat fazla etkisi olmadı. Şu an yaklaşık 200 kiloyum. Bacaklarımda ödem oluştuğu için eskiden güçlükle ya da birilerinin desteği ile yürüyebiliryordum. 9 aydır yatağı bağlı olarak yaşıyorum. Maddi imkanımız da iyi olmadığı için yeniden iyi bir tedavi olamıyorum. Yürümek istiyorum. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum.”

İki çocuğunun da obezite hastası olduğunu belirten anne Sultan Güntürk ise çocuklarının bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını istediğini söyledi. Anne Güntürk, “Kızım yatağından kalkamıyor. Tüm ihtiyaçlarını ben gidermeye çalışıyorum. Eşim emekli ve emekli maaşı ile geçimimizi sağlıyoruz. Maddi yönden sıkıntı yaşadığımız için tedavilerini tam olarak yaptıramıyoruz. Daha önceki tedavileri hayırseverlerin katkıları ile gerçekleştirdik” dedi.
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 13:22 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı oyunları, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı programı, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı oyunu indir, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı program yükle, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı download, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı hikayeleri, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı resimleri, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı haber, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı yükle, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı videosu, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı msn eklentisi, şarkı sözleri
fenocuk
Yönetici

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2010, 10:23 » 

okurken tüylerim ürperdi... :sd

işin ciddiyetinin bir kez daha farkına vardım...

yolun başında da olsak,sonunda da.... unutmayalım ki, İŞ YİNE BİZDE BİTİYOR...ve bi kez daha anladım ki, aslında yaşadığımız müddetçe kilolar  hep peşimizde olacak...

obezite DÜNlerimizde vardı, BUGÜNümüzde yok...ama dikkat etmessek ; bu iş bitti nasılolsa diye bi düşünceye kapılırsak YARINlarımızda aynı  acılar bizleri bekliyor olabilir....

AMANN diyorum arkadaşlar....
kilo verme dönemimiz boyunca kelepçemizi çok iyi dinleyeceğz , ve ondan öğrendiklerimizi bir yaşam tarzı haline getirebilmeyi başardığımız sürece , başarımız daim olacaktırr...

Mesajınızı beğenen üyeler:

ümit

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
ümit

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2010, 12:47 » 

canım sana hak vermekten başka bir şey demeye dilim varmıyor
allah yardımcımız olsun,hem bu kardeşimizin hemde,yarınlardada bizlerin...

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2010, 18:34 » 

çok kötü oldum veripte almak çok kötü bir şey bu acıyı ben çok iyi bilirim 
agzım dilim baglandı çok kötü oldum ya içimdekileri yazamıyorum of

Konu Linkleri: 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı Dosyası, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı kelepçe Ameliyatı , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı kelepçe Resimleri, 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı kelepçe Hikayeleri , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı kelepçe Haberleri , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı İndir , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı Yükle , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı kelepçe Videosu , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı mide kelepçesi , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı Şiiri , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı kelepçe dolumu , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı gastric band , 180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
180 Kilodan 90 Kiloya Indi, şimdi Tekrar 200 Kiloya Ulaştı

Gitmek istediğiniz yer: