|
emre
|
 |
« : 05 Ocak 2010, 15:58 »  |
|
İngiltere’de obezite hastası Colin Corfield bir yılda 381 kilodan 100 kiloya indi. Corfield bu süre içinde 281 kilo verdi. İngiliz Daily Mirror’a manşet olan Corfield, kilo vermeye geçen yılbaşı gecesi karar verdiğini anlattı. Mide bypass’ı, egzersiz ve diyetlerle bir yılda 281 kilo veren Corfield, başarısı hakkında “Yeni yılda yeni biri oldum” dedi.
2010’da hedefinin 30 kilo daha vermek olduğunu açıklayan Corfield, “Geçen yıl yatağa bağlı bir mahkumdum. Bugün ise parklarda koşarak özgürlüğümün tadını çıkarıyorum” diye konuştu.
|
|
|
Mesajınızı beğenen üyeler: fenocuk
Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
|
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2010, 16:00 Gönderen: emre »
|
|
" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTürkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mide kelepçesi 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi oyunları, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi programı, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi oyunu indir, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi program yükle, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi download, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi hikayeleri, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi resimleri, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi haber, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi yükle,
1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi videosu, 1 Yılda Tam 281 Kilo Verdi msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
fenocuk
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2010, 16:01 »  |
|
sözün bittiği yer burası olsa gerek....... bravoo..... nolrr hiç kimse obeziteyi kader olarak görmesinn...!!!!! 
|
|
|
Mesajınızı beğenen üyeler: emre
Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
|
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2010, 16:05 Gönderen: fenocuk »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! 
|
|
|
|
|
|
zeynep
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2010, 23:22 »  |
|