|
emre
|
 |
« : 12 Ocak 2010, 19:46 »  |
|
VİDEOLARI GÖREMİYORSANIZ ALTTAKİ LİNKLERE TIKLAYARAK İZLEYEBİLRSİNİZ1.VİDEO : Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.kelepceliyiz.net/forum/video/oktay1.swf 2.VİDEO : Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.kelepceliyiz.net/forum/video/oktay2.swf kaynak:www.obeziteklinigi.net
|
" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTürkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mide kelepçesi 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor oyunları, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor programı, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor oyunu indir, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor program yükle, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor download, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor hikayeleri, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor resimleri, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor haber, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor yükle,
Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor videosu, Doç. Dr. Oktay Banlı Mide Kelepçesini Anlatıyor msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
erkan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2010, 23:07 »  |
|
allah allah ben bu videoları neden izleyemiyorum yaw? ::S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2010, 23:36 »  |
|
değişiklik yaptım gene izleyemiyosanız yukardaki linklere tıklayip izleyebilirsiniz , yalnız videolar flash olduğu için internet hızınıza göre biraz geç görünebilir 15-20 saniye kadar belki birazdaha fazla 
|
|
|
|
|
" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTürkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mide kelepçesi 
|
|
|
|
fevziye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2010, 00:56 »  |
|
işte benim doktorum.ne iyi insan değilmi.ona hayatımı borçluyum.Bana yeniden gülmeyi öğretti.her kilo verince ona dua ediyorum.teşekkürler hocam.yağcılık yapmıyorm.gerçek duygularım.herkese tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Şubat 2010, 16:30 »  |
|
öncelikle hoşgeldiniz sitemize ben özel hastanede amaliyat oldum kelepçe taktırdım kelepçeyi devlete ödedi yaklaşık 700 milyon tutu hepsi içinde . olmayı düşünüyormusunuz amaliyat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2010, 14:57 »  |
|
tebrikler mine hanım. Rejimle, diyetle gitmiyorsa eğer fazla kilolar, obezite cerrahisi kaçınılmaz son oluyor hemde en başarılı yol olarak görünüyor.
bundan sonraki gelişmeleri kelepçeli olmak isteyenler bölümüne yeni konu açarak belirtirseniz diğer arkadaşlar içinde izlediğiniz adımlar yol gösterici olacaktır.
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2010, 14:59 Gönderen: emre »
|
|
|
|
|
|