Kelepçe Haberleri Mide Kelepçesi Nedir ? Doktorlar Fotoğraflar Kalori Cetveli Kalori Hesaplamaları Kelepçeliyiz Mutfağı
Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Şubat 2012, 20:55

Sayfa: 1 [2]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yardımmmmm  (Okunma Sayısı 1540 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2010, 09:40 » 

mine abla feyza arkadaşımız var tüp mideli maşallah çok kilo verdi sana yardımcı olur
ama sen atilla beyle devam ediyorsun o tüp mide yapıyormu bu konuda bilgilendirirsen sevinirim
senin hakında hayırlısı çok iyi düşün öyle karara ver
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Yardımmmmm
« Posted on: 07 Şubat 2012, 20:55 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Yardımmmmm oyunları, Yardımmmmm programı, Yardımmmmm oyunu indir, Yardımmmmm program yükle, Yardımmmmm download, Yardımmmmm hikayeleri, Yardımmmmm resimleri, Yardımmmmm haber, Yardımmmmm yükle, Yardımmmmm videosu, Yardımmmmm msn eklentisi, şarkı sözleri
ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 68

E-Posta
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2010, 10:49 » 

Mineciğim,bu konuda bende sana 2 isim verebileceğim,Feyza ve Deniz 35.
İnşallah çağrını duyarlarda sana daha iyi bilgi verirler canım.
Allah yardımcın olsun,iyi düşün doğru karar ver.
Sevgilerle...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
feyza
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 178
Başlangıç Kilo: 141
Şuanki Kilo: 89
VKİ: 28

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 4

E-Posta
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2010, 11:45 » 

mine hanım yazınızı yeni gördüm ben 7 ay önce bu operasyonu geçirdim ameliyata 141 kilo ile girdim ve şu an 88 kiloyum ve hiç bir sorum  yok  parça kırmızı etin dışında herşey yiyebi,liyorum  merak ettiğiz sorularınıza cevap vermek isterim birde deniz arkadaşımız var oda çok güzel kilo verdi
Bu Sayfayı Paylaş

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin ÜCRETSİZ Üye Ol veya Giriş Yap
dnz35
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,68
Başlangıç Kilo: 128
Şuanki Kilo: 69
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 4

E-Posta
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2010, 15:30 » 

mine abla aramızda tüp mideli bildiğim bir arkadaşımız var;o da başarılı ve son derece halinden memnun bir arkadaşımız; dnz35     msjını gördüğü taktirde seni bilgilendirecektir eminim..

sen neler yaptın görüşmeyeli,ne gibi gelişmeler oldu bu konuda?
şu aşamada senin fikrin hangi yönde..

muckk muckk

Evet ben tüp mideliyim mine abla sizin düşünceniz nedir bilmiyorum ama allaha şükür bgne kdr hiçbir sorun yaşamadım ameliyatımın ilk gününden beri bir kez olsun istifra etmedim bile.Ama ben doktorumun dediklerine harfiyen uydum şuan yiyemediğim hiçbirşey yok 53 kg verdim 10 ay önce op olmuştum.Size kelepçe olmayın tüp mide yaptırın gibi birşey diyemem çünkü bu sitede de gördüm sonuçlar çok güzel.Tüp midenin ne avantajı var derseniz 10 aydır daha acıkma duygusunu tatmadım yemek yemeyi unuttuğum günler oluyordu o derece  [kahkaha] Bir de kelepçe taktırmamamdaki neden eğer bir gün kelepçeyi çıkarttırmak zorunda kalırsam(ki hamilelikte çıkartılması gerekiyormuş sanırım) tekrar kg alırım kendime hakim olamam diye korktum.Dediğim gibi size gastric bypas,sleeve gastrectomy veya mide bandı ameliyatı olun diye biz önerilerde bulunamayız bu sizin ve doktorunuzun fikri.Yalnız size önerim bu ameliyatların hepsini olacakmış gibi hepsi hakkında fikirler edinin ona göre artıları eksileri kafanızda daha rahat oluşturabilirsiniz.Özel sorularınız olursa her zmn yanıtlarım.Son söz olarak da şunu da unutmayın ki hangi op türünü olursanız olun herşey sizin elinizde.hiçbir ameliyat sihirli değnek değil mucizeler yaratmıyor.Ameliyat oldum nasılsa kilo vericem diyip herşeyi yerseniz hayalleriniz ve çabalarınız boşa gider bunu da hatırlatmakta fayda var diye düşündüm  kilosuz sağlıklı günler diliyorum  oleyy yuppii
Bu Sayfayı Paylaş
mine
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,61
Şuanki Kilo: 91

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 10

« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2010, 19:41 » 

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ...sanırım benim tercihim bu yönde olacak dr.la konuştuğumda bana kelepçede ve tüp mide de de başarılı olabilirsin dedi evt bende araştırıyorum benim tercihim tüp mide...bu arada msn ekledim umarım görüşürüz selamlar tekrar teşekkürler
Bu Sayfayı Paylaş
mine
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,61
Şuanki Kilo: 91

Referans
-Beğenilmiş: 10

« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2010, 19:46 » 

zeynocum evt atilla bey tüp mide ameliyatıda yapıor kelepçemi tüp midemi die kararı bana bıraktı ben tüp mideyi seçtim bana daha uygun aklım ona yattı mucize beklemiorum saglıkla kilo vereyim yeter ....feyza ve deniz35 e teşekkürler bilgileri için kızlar beni yanlız bırakmayın ümitcim sagol fenocuk ilğine teşekkürler hepinize ayrı ayrı teşekkürler görüşmek dileğiyle........
Bu Sayfayı Paylaş
emine
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2010, 13:50 » 

arkadaşlar bu mide kelepçesi ameliyatını olduktan sonra, yani normal kilomuza geldikten sonra çıkarttırmak mümkünmü, çıkarttırırken de yine aynı acılar yaşanıyormu, açıkçası insanın vücudunda yabancı bir cisimle uzun süre yaşaması pek hoş değil, hamilelik gibi durumlarda kelepçe çıkartılıyormu, lütfen yazarsanız sevinirim....
Bu Sayfayı Paylaş
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 25
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 94

« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2010, 15:48 » 

merakını, telaşını, endişelerini anlayabiliyorum emine arkadaşım bizler de o yollardan geçtik..
zamanı geldiğinde doktorun da sana bu konularda daha tatmin edici açıklamalar yapacaktır eminim;ama o gün gelene kadar bizler tecrübelerimizle veya bilgi birikimimizle karar aşamasındaki arkadaşlarımıza destek olabilmek adına buradayız  

arkadaşlar bu mide kelepçesi ameliyatını olduktan sonra, yani normal kilomuza geldikten sonra çıkarttırmak mümkünmü, çıkarttırırken de yine aynı acılar yaşanıyormu, açıkçası insanın vücudunda yabancı bir cisimle uzun süre yaşaması pek hoş değil, hamilelik gibi durumlarda kelepçe çıkartılıyormu, lütfen yazarsanız sevinirim....
öncelikle kaygıların konusunda sana hak verdiğimin bir kez daha altını çizmek istiyorum

ama bence bir kelepçeli adayının daha yolun ennn başlarındayken, kilosunu verip , sonra kelepçesini tekrar çıkartmayı düşünmesi, bence çok çok yanlış bir başlangıç...
bu ameliyata girerken , gerek ameliyatı gerçekleştirecek doktor, gerekse hasta açısından asıl arzu edilen, doğacak olan bu birlikteliğin çok uzun yıllar, hatta istenmeyen bir durum gelişmediği müddetçe,hayat boyu sürmesidir..

lütfen bu seni korkutmasın... zaten allah kısmet eder de o günleri görürsen, istediğin kiloya ulaşsan bile , kelepçenden ayrılmak isteyeceğini hiç sanmıyorum.... yaşadıkça bu yöndeki fikrinin değişeceğine inanıyorum.. daha önce de senin gibi düşünerek bu yola giren arkadaşlarım oldu; şuan birçoğu çok güzel kilolara geldiler;ama sorduğumda artık asla eskisi gibi düşünmediklerini ,ondan asla vazgeçmek istemediklerini söylüyor hepsi..

şunu da söyleyim; onun için '' yabancı bir cisim '' demişsin..... ama onunla bütünleştikten sonra,senin için sadece hayal olan birçok şeyi yaşadıktan sonra, o artık senin bir parçan olacaktır...  mesela  o benim için bir dost,bir sırdaş... ümit ablamızın değişiyle ; o bizim '' minik mucizemiz..''  
lütfen önyargılı olma, bu düşündüğün kadar hoş olmayacak bir durum değil.. gerçekten kilonu verdikten hemen sonra çıkartmak düşüncesiyle bu yola girmeni istemem; söylemek istediğim bu..
kelepçesini isteyen, onun yardımıyla kavuşabileceği hayatı isteyen, bazı şeyleri de göze alabilmeli ki, sonu hayal kırıklığı olmasın...

hamilelik durumuna gelince ; kelepçe hamile kalmaya , sağlıklı bir hamileliğe ve  sorunsuz bir doğuma asla engel değil...
ben de nişanlı ve ilerde anne olmayı çok isteyen bir bayan olarak   bu konuyu doktorumla da defalarca konuşmuşumdur,bunun örnekleri çok,hatta doktorumun kelepçesiyle birlikte anne olmuş hastalarından biriyle de konuşma şansım olmuştu..
hamilelik durumunda  kelepçe çıkartılmıyor,gerekirse sadece doulmda azaltma veya tamamen dolumu boşaltma yoluna gidilebilir...... için rahat olsun..

şimdilik söylemek istediklerim bunlar...aklına takılan veya paylaşmak istediğin şeyler olursa buradayım..
 muckk muckk

Mesajınızı beğenen üyeler:

zeynep

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Bu Sayfayı Paylaş

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin ÜCRETSİZ Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 70
VKİ: 52

Referans
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« Yanıtla #18 : 02 Eylül 2010, 16:43 » 

başka tüp mide ameliyatı olanlar var mı?
Bu Sayfayı Paylaş

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm

Konu Linkleri: Yardımmmmm Dosyası, Yardımmmmm kelepçe Ameliyatı , Yardımmmmm kelepçe Resimleri, Yardımmmmm kelepçe Hikayeleri , Yardımmmmm kelepçe Haberleri , Yardımmmmm İndir , Yardımmmmm Yükle , Yardımmmmm kelepçe Videosu , Yardımmmmm mide kelepçesi , Yardımmmmm Şiiri , Yardımmmmm kelepçe dolumu , Yardımmmmm gastric band , Yardımmmmm kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 [2]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Organik

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)