Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 12:35

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tüp Mide  (Okunma Sayısı 2102 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lahoya77
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.67
Başlangıç Kilo: 105
Şuanki Kilo: 105
Hedef Kilo: 60

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

« : 28 Aralık 2010, 17:55 » 

merhaba yoldaşlar tüp mideye karar kıldım fakat bir doktordan aldığım bilgi dudağımı uçuklattı 20 bin dedi bildiğiniz hastane ve doktor varsa ve beni yönlendirirseniz sevinirm tabi maliyetleride bu arada
  boyum 1.66
  kilom   107
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Tüp Mide
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 12:35 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Tüp Mide oyunları, Tüp Mide programı, Tüp Mide oyunu indir, Tüp Mide program yükle, Tüp Mide download, Tüp Mide hikayeleri, Tüp Mide resimleri, Tüp Mide haber, Tüp Mide yükle, Tüp Mide videosu, Tüp Mide msn eklentisi, şarkı sözleri
mine
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,61
Başlangıç Kilo: 128
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 10

« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2011, 22:44 » 

slm bende tüp mideliyim pamukkale ünüversitesinde ameliyat oldum başlarken 128 dim şuan 88 kg yım doç.dr.koray tekin yaptı operasyonu çok memnunum isterseniz arayın birde koray hocamla görüşün sgk karşılıor ameliyatı ama genede ufak bir fark ödüyorsunuz ama sizin yazdığınız fiyatın yanında devede kulak bi rakam görşmek üzere

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
deprem
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.62
Başlangıç Kilo: 138

Referans

« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2011, 19:16 » 

Merhaba bende 6 Ocak 2011 de Denızlı Ünv Tıp Fakultesınde Tüp Mide Amelıyatı oldum .Doç Dr Koray Tekın Amelıyatımı yaptı her sey cok guzel şimdilik yakında sizlerle amelıyat gunluğumu paylasacağım herkese sevgiler ..

Emrecım ablacım sözünü dinledim 

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
nilgün
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 164
Başlangıç Kilo: 95
Şuanki Kilo: 107.5
Hedef Kilo: 73

Referans
-Beğenmiş: 5
-Beğenilmiş: 10

« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2011, 23:12 » 

canımm, tekrar geçmiş olsun!
nasılsın iyisin değil mi?
Bir an önce dönmeni bekliyorum...

ali89
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 183
Başlangıç Kilo: 135
Şuanki Kilo: 135
Hedef Kilo: 80
VKİ: 39

Referans

E-Posta
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2011, 08:48 » 

bazı illerde fiyat değişiyoo bendende 16.000 istendi acaba sizin nekadar istendi .cevabınızı beklıyorum..

Konu Linkleri: Tüp Mide Dosyası, Tüp Mide kelepçe Ameliyatı , Tüp Mide kelepçe Resimleri, Tüp Mide kelepçe Hikayeleri , Tüp Mide kelepçe Haberleri , Tüp Mide İndir , Tüp Mide Yükle , Tüp Mide kelepçe Videosu , Tüp Mide mide kelepçesi , Tüp Mide Şiiri , Tüp Mide kelepçe dolumu , Tüp Mide gastric band , Tüp Mide kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Tüp Mide

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)