Kelepçe Haberleri Mide Kelepçesi Nedir ? Doktorlar Fotoğraflar Kalori Cetveli Kalori Hesaplamaları Kelepçeliyiz Mutfağı
Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Şubat 2012, 21:05

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Murat Da Burada  (Okunma Sayısı 695 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyibiri
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 181
Başlangıç Kilo: 145
Şuanki Kilo: 141
Hedef Kilo: 80
VKİ: 41

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« : 14 Nisan 2010, 16:06 » 

Tekrar merhaba arkadaşlar 9.nisan.2010 tarihi itibari  ile bende kelepçelyim.
Burdan bana yardımcı olan tüm arkadaşları başta emre olmak üzere teşekkürü borç bilirim.

Gelelim benim operasyona gülmee biraz geç oldu ama allahın izni ile  güç olmadı ameliyat  sonrası 1 gün yoğun bakım 3 günde yataklı tedaviden sonra bugün taburcu oldum. çok ağrım olmadı sadece hastanede ki o 3 gün biraz sıkıntılıydı koskoca bi  beden ve karnındaki dikişler normal ama su an allahıma cok şükür çok iyiyim oturup kalkıyorum agrım sızım da yok sadece kelepçemle  bedenim birbirine alışmaya çalışıyor. 2 gündür su ve meyve suyu ile besleniyorum bu 3 gün daha boyle devam edicek  kesin talimat var gülmee sonrasında ise yavas yavas katı gıda başlıcak. herkese sevgi ve saygılarımla kucak dolusu selamlarımı iletiyorum

saygılarımla Murat 
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Murat Da Burada
« Posted on: 07 Şubat 2012, 21:05 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Murat Da Burada oyunları, Murat Da Burada programı, Murat Da Burada oyunu indir, Murat Da Burada program yükle, Murat Da Burada download, Murat Da Burada hikayeleri, Murat Da Burada resimleri, Murat Da Burada haber, Murat Da Burada yükle, Murat Da Burada videosu, Murat Da Burada msn eklentisi, şarkı sözleri
ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 68

E-Posta
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2010, 16:12 » 

Sevgili Murat,öncelikle senden kocaman bir özür diliyorum kardeşim,inan ben seni ilk defa bugün görüyorum,her gün siteye girmeme rağmen.Nasılda kaçmışsın gözümden hayret valla,kusura bakma.
Çok çok geçmiş olsun kardeşim,inşallah bu yeni hayatında,içindeki o küçük mucizenle mutlu mesut yaşar,fazlalıkları el birliğii ile atarsınız.
İnan ilk baskül deneyiminin tadını ömür boyunca unutamayacaksın,o tat hiç bir şeyde yok başka.
Nice tatlar hissetmen dileğimle...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
iyibiri
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2010, 08:55 » 

Ümit abla özüre gerek yok kabahat bende bayadır siteye girip yazmıyordum  daha önce kelepçeli olmak isteyenler bölümünde tanışmış olmamız lazım ama kabahat bende ben bayadır siteye girmiyordum.unutulmuş olmam gayet doğal
herkeze kucak dolusu sevgiler

saygılarımla murat 

not: buda hatırlatma amaçlı gülümseme

Bu Sayfayı Paylaş

iyibiri
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2010, 18:59 » 

Ne oldu herkeze kimseden çıt çıkmıyor günlerdir.
Bi hayırlı olsun yazan bile yok inanının kırıldım...

saygılarımla Murat
Bu Sayfayı Paylaş

fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 25
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 94

« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2010, 09:08 » 

merhaba murat abi...  

aslında haklısın...
biz bir aileyiz,burası da bizim evimiz...ama emre şehir dışında ve çok yoğun bir iş ortamında olduğu için,ben de bazı sıkıntılarımdan dolayı evimizi ihmal ettik bir süredir....
( burdan başta ümit ablamız ve zeyno olmak üzere yokluğumuzda da evimizi sahipsiz bırakmayan, tüm arkadaşlarımıza tşk muckk , yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum.. )
inş. bundan böyle tekrar birlikteyiz...

demişsin.....
peki................

sen bizi en son bıraktığında takvimler kasımı gösteriyordu yanılmıyorsam,tahliller falan filan.....
sen bu devreleri atlat ,kelepçene kavuş......bizlere hiçç uğrama , tahlillerini bitir, ameliyat gününü alınca sevincini bizimle paylaşma, biz bu arada emreyle senin kulaklarını çınlatalım arada, bizim murat abi nooldu acaba falan...neyse sonra mutlu sona ulaş:cicikız)
bizlere haber verr...
biz de  birkaç gün sana dönemedik, hayırlı olsun diyemedik diye bizlere kırıl.....

oldu mu şimdi??

bizler kader arkadaşlarıyız,birbirini en iyi anlayacak yürekler biziz... öyle kolay kolay kırgınlık olmaz
bizim aramızda öyle değil mi murat abi...

azcık gecikmeli olsa da sana yürektenn  yeni hayatın  HAYIRLI OLSUN  diyorum.....geleceğinin anahtarı artık ellerinde..geçmişi bi kenara atmışsındır eminim çoktan......
göreceksin,zaman su gibi akıp geçecek,bi bakacağız ki murat abi 1 yaşında....öncesi-sonrası fotoğraflar bölümünde yerini ayıralım biz şimdiden

düşünme,araştırma ve karar verme aşamalarında olduğu gibi,bundan sonra da yine her konuda yanındayız...
sevgiler...  

Bu Sayfayı Paylaş
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2010, 16:32 Gönderen: fenocuk »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin ÜCRETSİZ Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2010, 11:12 » 

kusura bakmayın bende çoktandır hastanelerde ograşıyorum  hastanede yatım ikikere portumda midemde sorun oldu opera keçirdim
hayırlı olsun  inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız çok güzel kilolar verirsiniz hedefinize olaşırsınız
size tafsiyem hemen katılara geçmeyin ben çok sabırsızlandım hemen katılara geçtim ve dikat etmedigim için ölümlerden döndüm aslında çok zor günler yaşadım şuanda midem çok rahatsız  çok dikat etmem lazımış dokturum 3 4 kere ölüm tehlikesi atlatıgımı söyledi ve çok kızdı bu tehlike halen devam ediyormuş çok dikatli olmam lazımış yememe
benim sorunum kelepçeden geçiyor diye birde sabırsız bir insan oldugumdan dikat etmedim şimi çoba içiyorum dikat ediyorum ama midem çok kötü
size önerim sörekli dikat etmeniz özelikle amaliyatan hemen sonra  sıvıyla beslenmeziz olsun çok önemli bu .dokturunuzun önerilerini harfiyen uygulayın
iyi haberlerinizi bekliyoruz
başarılar
Bu Sayfayı Paylaş

Konu Linkleri: Murat Da Burada Dosyası, Murat Da Burada kelepçe Ameliyatı , Murat Da Burada kelepçe Resimleri, Murat Da Burada kelepçe Hikayeleri , Murat Da Burada kelepçe Haberleri , Murat Da Burada İndir , Murat Da Burada Yükle , Murat Da Burada kelepçe Videosu , Murat Da Burada mide kelepçesi , Murat Da Burada Şiiri , Murat Da Burada kelepçe dolumu , Murat Da Burada gastric band , Murat Da Burada kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer: