|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Murat Da Burada oyunları, Murat Da Burada programı, Murat Da Burada oyunu indir, Murat Da Burada program yükle, Murat Da Burada download, Murat Da Burada hikayeleri, Murat Da Burada resimleri, Murat Da Burada haber, Murat Da Burada yükle,
Murat Da Burada videosu, Murat Da Burada msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fenocuk
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2010, 09:08 »  |
|
merhaba murat abi... 
aslında haklısın...  biz bir aileyiz,burası da bizim evimiz...ama emre şehir dışında ve çok yoğun bir iş ortamında olduğu için,ben de bazı sıkıntılarımdan dolayı evimizi ihmal ettik bir süredir....  ( burdan başta ümit ablamız ve zeyno olmak üzere yokluğumuzda da evimizi sahipsiz bırakmayan, tüm arkadaşlarımıza tşk , yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum.. ) inş. bundan böyle tekrar birlikteyiz... 
Ne oldu herkeze kimseden çıt çıkmıyor günlerdir. Bi hayırlı olsun yazan bile yok inanının kırıldım...
demişsin..... peki................
sen bizi en son bıraktığında takvimler kasımı gösteriyordu yanılmıyorsam,tahliller falan filan..... sen bu devreleri atlat ,kelepçene kavuş......bizlere hiçç uğrama , tahlillerini bitir, ameliyat gününü alınca sevincini bizimle paylaşma, biz bu arada emreyle senin kulaklarını çınlatalım arada, bizim murat abi nooldu acaba falan...neyse sonra mutlu sona ulaş:cicikız) bizlere haber verr... biz de birkaç gün sana dönemedik, hayırlı olsun diyemedik diye bizlere kırıl..... 
oldu mu şimdi?? 
bizler kader arkadaşlarıyız,birbirini en iyi anlayacak yürekler biziz... öyle kolay kolay kırgınlık olmaz bizim aramızda öyle değil mi murat abi... 
azcık gecikmeli olsa da sana yürektenn yeni hayatın HAYIRLI OLSUN diyorum.....geleceğinin anahtarı artık ellerinde..geçmişi bi kenara atmışsındır eminim çoktan...... göreceksin,zaman su gibi akıp geçecek,bi bakacağız ki murat abi 1 yaşında....öncesi-sonrası fotoğraflar bölümünde yerini ayıralım biz şimdiden 
düşünme,araştırma ve karar verme aşamalarında olduğu gibi,bundan sonra da yine her konuda yanındayız... sevgiler...
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2010, 16:32 Gönderen: fenocuk »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! 
|
|
|
|
zeynep
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2010, 11:12 »  |
|
Ne oldu herkeze kimseden çıt çıkmıyor günlerdir. Bi hayırlı olsun yazan bile yok inanının kırıldım...
kusura bakmayın bende çoktandır hastanelerde ograşıyorum hastanede yatım ikikere portumda midemde sorun oldu opera keçirdim hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız çok güzel kilolar verirsiniz hedefinize olaşırsınız size tafsiyem hemen katılara geçmeyin ben çok sabırsızlandım hemen katılara geçtim ve dikat etmedigim için ölümlerden döndüm aslında çok zor günler yaşadım şuanda midem çok rahatsız çok dikat etmem lazımış dokturum 3 4 kere ölüm tehlikesi atlatıgımı söyledi ve çok kızdı bu tehlike halen devam ediyormuş çok dikatli olmam lazımış yememe benim sorunum kelepçeden geçiyor diye birde sabırsız bir insan oldugumdan dikat etmedim şimi çoba içiyorum dikat ediyorum ama midem çok kötü size önerim sörekli dikat etmeniz özelikle amaliyatan hemen sonra sıvıyla beslenmeziz olsun çok önemli bu .dokturunuzun önerilerini harfiyen uygulayın iyi haberlerinizi bekliyoruz başarılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|