Kelepçe Haberleri Mide Kelepçesi Nedir ? Doktorlar Fotoğraflar Kalori Cetveli Kalori Hesaplamaları Kelepçeliyiz Mutfağı
Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Şubat 2012, 21:04

Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Erkan'da Burada...  (Okunma Sayısı 3063 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erkan
Üye Bilgileri Tam Üye

Teşekkür: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 181
Şuanki Kilo: 148
Hedef Kilo: 110
VKİ: 43.2

Referans
-Beğenmiş: 9
-Beğenilmiş: 25

« Yanıtla #60 : 28 Ağustos 2010, 13:47 » 

tabi ki,

telefonla alınmıyordu ama değişti ise bilemem. hastaneyi aramanda fayda var.diyeceksin ki obezite cerrahisi polikliniğine randevu almak istiyorum. onlar sana anlatırlar. randevu ben aldığımda 10 gün sonrasına almıştım.

poliklinikte Yunus hocaya muayene oluyorsun. eğer uygun görülür ve yöntem belirlenirse (gastrik by-pass, band,tüp mide) vs. ondan sonra destan gibi bir listen olacak. tahliller vs. onları tamamlayıp Yunus hocayla tekrar görüşeceksin ve tarih belirleyecekler.

hastaneye ameliyattan 1gün önce yattım, ameliyattan 20 saat sonra yürüyerek hastaneden çıktım. 1 hafta sonra işime gücüme bakmaya başladım.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Erkan'da Burada...
« Posted on: 07 Şubat 2012, 21:04 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Erkan'da Burada... oyunları, Erkan'da Burada... programı, Erkan'da Burada... oyunu indir, Erkan'da Burada... program yükle, Erkan'da Burada... download, Erkan'da Burada... hikayeleri, Erkan'da Burada... resimleri, Erkan'da Burada... haber, Erkan'da Burada... yükle, Erkan'da Burada... videosu, Erkan'da Burada... msn eklentisi, şarkı sözleri
layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 70
VKİ: 52

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« Yanıtla #61 : 29 Ağustos 2010, 14:31 » 

erkan tşk ederim.aslında çok sorum vardı aklımda şimdi herşey çıktı aklımdan. bu yorum sayfası çok yeni tam çözemedim.bi çözsem   oleyy yuppii böyle olacam:)
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm

Konu Linkleri: Erkan'da Burada... Dosyası, Erkan'da Burada... kelepçe Ameliyatı , Erkan'da Burada... kelepçe Resimleri, Erkan'da Burada... kelepçe Hikayeleri , Erkan'da Burada... kelepçe Haberleri , Erkan'da Burada... İndir , Erkan'da Burada... Yükle , Erkan'da Burada... kelepçe Videosu , Erkan'da Burada... mide kelepçesi , Erkan'da Burada... Şiiri , Erkan'da Burada... kelepçe dolumu , Erkan'da Burada... gastric band , Erkan'da Burada... kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer: