Kelepçe Haberleri Mide Kelepçesi Nedir ? Doktorlar Fotoğraflar Kalori Cetveli Kalori Hesaplamaları Kelepçeliyiz Mutfağı
Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Şubat 2012, 21:42

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bende Tutukluyum Sana.kelepçem...  (Okunma Sayısı 5392 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 48
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 80
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #50 : 01 Nisan 2010, 14:54 » 

Ben doktoru ekmel tezel bey ile konuştum , ümit ablanın durumu gayet iyiymiş ameliyatıda çok başarılı geçmiş.. son bilgiler bunlar.. gülümseme
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Mide kelepçesi

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin ÜCRETSİZ Üye Ol veya Giriş Yap
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Bende Tutukluyum Sana.kelepçem...
« Posted on: 07 Şubat 2012, 21:42 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... oyunları, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... programı, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... oyunu indir, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... program yükle, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... download, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... hikayeleri, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... resimleri, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... haber, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... yükle, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... videosu, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... msn eklentisi, şarkı sözleri
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 01 Nisan 2010, 14:59 » 

teşekürler emre saol çok merak ediyorduk arada bize haber veririsen sevinirim.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 68

E-Posta
« Yanıtla #52 : 09 Nisan 2010, 09:32 » 

Sevgili arkadaşlarım,mesajlarınızı gözlerim ıslanarak okudum ve ne söylesem bilemiyorum.
Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum ilginizden ve iyi dileklerinizden dolayı canlarım benim.
Dün akşam eve geldim ve kısmende olsa iyiyim Allaha sonsuz şükürler olsun.
Şimdi dilimin döndüğünce anlatayım yaşadıklarımı;30 mart salı sabah 11 de ameliyathaneye indirildim,Dr.larım yard.doç.Serhan TUNCEL ve dr.Mübin ARAL alınacak bölgelerin çizimini aşağıda yapacaklarını söylediler.
Ben sedyede beklerken kahramanın Ekmel hocamda yanımdaydı,içeri alındım,çizimlerim yapıldı ve masaya yatırıldım.
Ekmel hocamla ve ekiple güle oynaya saat tam 12 de uyutuldum.Bana op.nun 3 ssat süreceği söylenmişti,ama tam 7-5 saat sürmüş.Yoğun narkozunda etkisiyle bayağı zor uyandım.Kardan bir yataktaymışcasına üşüyordum uyanırken,üzerimi kapatmaları için nasılda yalvarıyorum,halbuki üzerimde çift battaniye ve yatağın içindede 2 adet ısıtıcı var,üşümekten başka hiç bir şey hissetmiyorum.Saat 20.00 da odama alındım ve hala titriyorum,öyle böyle ısındım ve diğer zorlukların farkına varmaya başladım.4 adet kollarımda,4 adette göğüslerimde olmak üzere 8 adet diren takmışlar,kıpırdayamıyorum ve sırtımın ağrısından mahvoluyorum.Gece 23.30 da ayağa kalkabildim ve ohhh dünya varmış yürüyemesemde.Bir lokma su içincede benden mutlusu yoktu.Malum ilk gece zordu ama 2.gün lavaboya gidebildim ve kollarımı hareket ettirebildim.
Allahıma sonsuz şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim,hala ağrılarım var ve kollarımda çok şişlikler de var ama çok mutluyum arkadaşlar,bu noktaya gelebilmiş olmak ve sonu iyi olacak acılar çekmek gerçektende çok güzel bir duygu.
İnsanoğlu ne garip,acı çekiyorum sızlanıyorum ama,gögüslerimi ve kollarımı görüncede yüzüme salakça bir gülümseme yayılıyor.  Kontrolümde dr.larım herşeyin yolunda gittiğini ve bu şişliklerle ağrıların zamanla normale döneceğini söylediler.
Sizlere desteklerinizden ve arkadaşlığınızdan ötürü tekrar tekrar teşekkür ediyorum sevgili kardeşlerim,Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Bu Sayfayı Paylaş

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 09 Nisan 2010, 11:06 » 

ümüt abla gelmiş çok sevindim çok geçmiş olsun bayagı zor geçmiş ama allaha şükür geçti .darısı bizlere inşallah .ümüt abla bir şey soracam estedikten sonra kilolar gitimi onu merak ediyordum .
Bu Sayfayı Paylaş
ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 68

E-Posta
« Yanıtla #54 : 09 Nisan 2010, 15:15 » 

Canım sizlerle olmak benim içinde çok güzel,teşekkür ediyorum Zeynep ciğim.
Op.dan sonra ilk defa bugün tartıldım ve hiç kg kaybım yok,oysa 900 gr bir koldan,800 gr diğer koldan alındı ama,şişliklerim çok olduğundan kg de değişiklik yok şimdilik canım.
Sevgilerle...
Bu Sayfayı Paylaş

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 70
VKİ: 52

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« Yanıtla #55 : 30 Ağustos 2010, 09:27 » 

ümitcim biraz geç dilek belki ama geçmiş olsun nazar,allah nazarlardan saklasın.ayrıca neden 30 mayıstan sonra hiç yoksun forumda nedn yoksun çok merak ettim bilen varsa beni bilgilendirebilir mi .ayrıca fenocukta öyle yok nedennnnn??
Bu Sayfayı Paylaş

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm
aksinalett
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 165
Başlangıç Kilo: 109
Şuanki Kilo: 109
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« Yanıtla #56 : 10 Ocak 2011, 10:03 » 

Mide kelepcesi ilerki safalarda zarar veriyomu farklı şeyler okudum ve korktum acıkcası ... beni bilgilendirin lütfen
Bu Sayfayı Paylaş
özüm
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 155
Başlangıç Kilo: 157
Şuanki Kilo: 110
VKİ: 45

Referans
-Beğenilmiş: 20

« Yanıtla #57 : 10 Ocak 2011, 20:30 » 

Önce Ümitle ilgili yazayım.Bildiğim kadarıyla bir sorun yok.Ben de bugün özel mesaj yazdım nasıl gidiyor diye,çok yakın zamanda konuşmadık ama benimle benzer şeyler yaşıyor ve bu yüzden biraz uzak kaldı diye tahmin ediyorum bir yandan da.

Kelepçe konusunda gerçekten de pek çok arkadaş sorun yaşadı,yaşıyor.Gün geçtikçe kelepçesi çıkarılan,çıkarılmak zorunda kalınan,ya da midesine zarar verdiğini okuyoruz üzülerek. Düşünülenden daha fazla zarar veriyor kelepçe ve bu ancak ameliyat anında net görülüyor. Pek çok kişide mide delinmesi,kelepçenin mideye geçmesi durumu yaşandı. Şu anda kelepçeli olan arkadaşlara Allah yardım etsin,kelepçeyi kullanarak ne kadar verebileceklerse lütfen ellerini çabuk tutup versinler, çünkü kelepçenin hangimizde ne kadar süre kalacağını biz belirleyemiyoruz. Ben de bilinçli olduğunu düşünen,kontrollerini,belirtileri atlamayan bir kelepçe hastasıyken , 10 ayda 45 kilo verdikten sonra 1,5 yıla yakın kilo  verememiş ,sonra da 10 kilo almış bir hasta olarak benzer şeyler yaşadım. Bende mideye geçmemişti ama diğer organlara zarar vermişti,içeride bir sürü yapışıklıklar vardı. Sonunda gastrik bypasa geçtim yeni bir ameliyatla. Bilsem baştan kelepçe yüksek kiloda yetersiz kalıyor, o zaman yeni bir riske girmeden adam gibi gider ne olacaksam onu olurdum. Çok iyi okuyun inceleyin derim ben. Ama kelepçe konusunda lütfen temkinli olun. Her iki ameliyatı da yaşamış birisi olarak söylüyorum bunu.
Bu Sayfayı Paylaş

Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008

By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
most
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.70
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 131
Hedef Kilo: 74

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 2

E-Posta
« Yanıtla #58 : 10 Ocak 2011, 20:42 » 

Kelepçe konusunda çok iyi sonuçlar alan arkadaşlar var. Bunun yanında uluslararası yayınlara da bakıldığında iyi ellerde yapılan kelepçe ameliyatlarında çok fazla sorun yaşanmadığına dair ciddi bulgular mevcut. Bu yayınların bir bölümü de Türk hekimlerinin.

Kim arkadaşlar doğal olarak yaşadığı kimi olumsuz deneyimleri genelleyebiliyorlar ama bu kadar olumsuz da bakmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Diğer taraftan Gastrik bypass gibi bir ameliyatın da olumsuz etkilerine dair kimi bilgiler doğrudan bu forumda bile mevcut.

Sadece bir örnek olarak şu karşılaştırmaya bakmak mümkün. Artılar ve eksileriyle iki operasyon:

Bence forumlardan öğrenmek yerine böyle önemli bir kararı bir kaç konusunda uzman doktorla konuşarak veya biraz bilimsel yayın takibi yaparak vermek daha mantıklı. Burada ise birbirimize çok daha farklı destek olabiliriz.
Bu Sayfayı Paylaş
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 21:03 Gönderen: most »

[/url]
özüm
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 155
Başlangıç Kilo: 157
Şuanki Kilo: 110
VKİ: 45

Referans
-Beğenilmiş: 20

« Yanıtla #59 : 10 Ocak 2011, 20:58 » 

Bilimsel yayın takip etmek ,doktora danışmak konusuna kesinlikle katılıyorum. Doktor konusunda da dikkatli olmak şart,çünkü tek bir ameliyatı yapan doktora danışırsanız sizi yönlendireceği de o ameliyat türü oluyor doğal olarak. Hangi doktor konusunda ise işimiz çok daha zor.Çünkü yine kendi deneyimimden yazacağım,bu alanda en iyi diye adı geçen 2 doktordan birisiydi ameliyat olduğum doktor,bu alanda pek çok seminerde kongrede ön planda olan,yayınları olan bir doktor yani.

Ve  ''Kim arkadaşlar doğal olarak yaşadığı kimi olumsuz deneyimleri genelleyebiliyorlar ama bu kadar olumsuz da bakmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Diğer taraftan Gastrik bypass gibi bir ameliyatın da olumsuz etkilerine dair kimi bilgiler doğrudan bu forumda bile mevcut. '' cümlesi benim yazdıklarımı da içeriyorsa şunu söyleyebilirim. Benim kelepçe konusundaki gözlemim 2,5 senelik kelepçekardeşliği,obeziteyardım,medicorium ve bu site dahil olmak üzere site içinde yazıştığım ve özelde de görüştüğüm insanlardan yola çıkarak paylaştığım bilgiler. Ne yazık ki pek çok arkadaşım bilmiyorum neden,yaşadıkları olumsuzlukları paylaşmaktan çekiniyorlar. Paylaşmamaları sorunu ortadan kaldırmıyor ne yazık ki. Ben bunun yol gösterici olacağını düşündüğüm için yazıyorum. Yoksa ne kelepçe ameliyatımı yapan doktoru kötülemek ,ne de yöntemi kötülemek gibi bir misyonum yok.  Kaldı ki bypassta daha çok yeniyim ve kendim birşeyleri oturtmadan ,bu yöntem harikadır,hadi koşun ameliyat olun,daha iyisi ,daha risksizi yoktur diyemem. Sadece yapmaya çalıştığım, bunca zamanda yaşayanların paylaştığı şeyleri biraz daha yüksek sesle ortaya dökmek. Zaten herkes kendi adına araştırma yapmak ve doktoruyla beraber kendisi için en uygun yöntemi kendisi seçmek zorunda.
Burada amacımız zaten kilo sorunuyla boğuşan bizlerin sağlıklı bir şekilde kilo vermesi ve hayata katılmasını izlemek.Kimin ne şekilde başardığı,hangi doktorla başardığı önemli değil. Yeter ki sağlıkla hayatın içinde yer alabilelim seyirci olmaya son verebilip. Tek amaç bu.

Mesajınızı beğenen üyeler:

fenocuk

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Bu Sayfayı Paylaş
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 21:02 Gönderen: özüm »

Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008

By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010

Konu Linkleri: Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... Dosyası, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... kelepçe Ameliyatı , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... kelepçe Resimleri, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... kelepçe Hikayeleri , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... kelepçe Haberleri , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... İndir , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... Yükle , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... kelepçe Videosu , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... mide kelepçesi , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... Şiiri , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... kelepçe dolumu , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... gastric band , Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer: