|
emre
|
 |
« Yanıtla #50 : 01 Nisan 2010, 14:54 »  |
|
Ben doktoru ekmel tezel bey ile konuştum , ümit ablanın durumu gayet iyiymiş ameliyatıda çok başarılı geçmiş.. son bilgiler bunlar.. 
|
|
|
|
|
" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTürkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mide kelepçesi 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... oyunları, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... programı, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... oyunu indir, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... program yükle, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... download, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... hikayeleri, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... resimleri, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... haber, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... yükle,
Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... videosu, Bende Tutukluyum Sana.kelepçem... msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
zeynep
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #51 : 01 Nisan 2010, 14:59 »  |
|
teşekürler emre saol çok merak ediyorduk arada bize haber veririsen sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
ümit
|
 |
« Yanıtla #52 : 09 Nisan 2010, 09:32 »  |
|
Sevgili arkadaşlarım,mesajlarınızı gözlerim ıslanarak okudum ve ne söylesem bilemiyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum ilginizden ve iyi dileklerinizden dolayı canlarım benim. Dün akşam eve geldim ve kısmende olsa iyiyim Allaha sonsuz şükürler olsun. Şimdi dilimin döndüğünce anlatayım yaşadıklarımı;30 mart salı sabah 11 de ameliyathaneye indirildim,Dr.larım yard.doç.Serhan TUNCEL ve dr.Mübin ARAL alınacak bölgelerin çizimini aşağıda yapacaklarını söylediler. Ben sedyede beklerken kahramanın Ekmel hocamda yanımdaydı,içeri alındım,çizimlerim yapıldı ve masaya yatırıldım. Ekmel hocamla ve ekiple güle oynaya saat tam 12 de uyutuldum.Bana op.nun 3 ssat süreceği söylenmişti,ama tam 7-5 saat sürmüş.Yoğun narkozunda etkisiyle bayağı zor uyandım.Kardan bir yataktaymışcasına üşüyordum uyanırken,üzerimi kapatmaları için nasılda yalvarıyorum,halbuki üzerimde çift battaniye ve yatağın içindede 2 adet ısıtıcı var,üşümekten başka hiç bir şey hissetmiyorum.Saat 20.00 da odama alındım ve hala titriyorum,öyle böyle ısındım ve diğer zorlukların farkına varmaya başladım.4 adet kollarımda,4 adette göğüslerimde olmak üzere 8 adet diren takmışlar,kıpırdayamıyorum ve sırtımın ağrısından mahvoluyorum.Gece 23.30 da ayağa kalkabildim ve ohhh dünya varmış yürüyemesemde.Bir lokma su içincede benden mutlusu yoktu.Malum ilk gece zordu ama 2.gün lavaboya gidebildim ve kollarımı hareket ettirebildim. Allahıma sonsuz şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim,hala ağrılarım var ve kollarımda çok şişlikler de var ama çok mutluyum arkadaşlar,bu noktaya gelebilmiş olmak ve sonu iyi olacak acılar çekmek gerçektende çok güzel bir duygu. İnsanoğlu ne garip,acı çekiyorum sızlanıyorum ama,gögüslerimi ve kollarımı görüncede yüzüme salakça bir gülümseme yayılıyor. Kontrolümde dr.larım herşeyin yolunda gittiğini ve bu şişliklerle ağrıların zamanla normale döneceğini söylediler. Sizlere desteklerinizden ve arkadaşlığınızdan ötürü tekrar tekrar teşekkür ediyorum sevgili kardeşlerim,Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
|
|
|
|
|
İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg 2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106 3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
|
|
|
|
zeynep
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #53 : 09 Nisan 2010, 11:06 »  |
|
ümüt abla gelmiş çok sevindim çok geçmiş olsun bayagı zor geçmiş ama allaha şükür geçti .darısı bizlere inşallah .ümüt abla bir şey soracam estedikten sonra kilolar gitimi onu merak ediyordum .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özüm
|
 |
« Yanıtla #57 : 10 Ocak 2011, 20:30 »  |
|
Önce Ümitle ilgili yazayım.Bildiğim kadarıyla bir sorun yok.Ben de bugün özel mesaj yazdım nasıl gidiyor diye,çok yakın zamanda konuşmadık ama benimle benzer şeyler yaşıyor ve bu yüzden biraz uzak kaldı diye tahmin ediyorum bir yandan da.
Kelepçe konusunda gerçekten de pek çok arkadaş sorun yaşadı,yaşıyor.Gün geçtikçe kelepçesi çıkarılan,çıkarılmak zorunda kalınan,ya da midesine zarar verdiğini okuyoruz üzülerek. Düşünülenden daha fazla zarar veriyor kelepçe ve bu ancak ameliyat anında net görülüyor. Pek çok kişide mide delinmesi,kelepçenin mideye geçmesi durumu yaşandı. Şu anda kelepçeli olan arkadaşlara Allah yardım etsin,kelepçeyi kullanarak ne kadar verebileceklerse lütfen ellerini çabuk tutup versinler, çünkü kelepçenin hangimizde ne kadar süre kalacağını biz belirleyemiyoruz. Ben de bilinçli olduğunu düşünen,kontrollerini,belirtileri atlamayan bir kelepçe hastasıyken , 10 ayda 45 kilo verdikten sonra 1,5 yıla yakın kilo verememiş ,sonra da 10 kilo almış bir hasta olarak benzer şeyler yaşadım. Bende mideye geçmemişti ama diğer organlara zarar vermişti,içeride bir sürü yapışıklıklar vardı. Sonunda gastrik bypasa geçtim yeni bir ameliyatla. Bilsem baştan kelepçe yüksek kiloda yetersiz kalıyor, o zaman yeni bir riske girmeden adam gibi gider ne olacaksam onu olurdum. Çok iyi okuyun inceleyin derim ben. Ama kelepçe konusunda lütfen temkinli olun. Her iki ameliyatı da yaşamış birisi olarak söylüyorum bunu.
|
|
|
|
|
 Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008 By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
|
|
|
most
|
 |
« Yanıtla #58 : 10 Ocak 2011, 20:42 »  |
|
Kelepçe konusunda çok iyi sonuçlar alan arkadaşlar var. Bunun yanında uluslararası yayınlara da bakıldığında iyi ellerde yapılan kelepçe ameliyatlarında çok fazla sorun yaşanmadığına dair ciddi bulgular mevcut. Bu yayınların bir bölümü de Türk hekimlerinin. Kim arkadaşlar doğal olarak yaşadığı kimi olumsuz deneyimleri genelleyebiliyorlar ama bu kadar olumsuz da bakmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Diğer taraftan Gastrik bypass gibi bir ameliyatın da olumsuz etkilerine dair kimi bilgiler doğrudan bu forumda bile mevcut. Sadece bir örnek olarak şu karşılaştırmaya bakmak mümkün. Artılar ve eksileriyle iki operasyon: Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBence forumlardan öğrenmek yerine böyle önemli bir kararı bir kaç konusunda uzman doktorla konuşarak veya biraz bilimsel yayın takibi yaparak vermek daha mantıklı. Burada ise birbirimize çok daha farklı destek olabiliriz.
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 21:03 Gönderen: most »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[/url]
|
|
|
özüm
|
 |
« Yanıtla #59 : 10 Ocak 2011, 20:58 »  |
|
Bilimsel yayın takip etmek ,doktora danışmak konusuna kesinlikle katılıyorum. Doktor konusunda da dikkatli olmak şart,çünkü tek bir ameliyatı yapan doktora danışırsanız sizi yönlendireceği de o ameliyat türü oluyor doğal olarak. Hangi doktor konusunda ise işimiz çok daha zor.Çünkü yine kendi deneyimimden yazacağım,bu alanda en iyi diye adı geçen 2 doktordan birisiydi ameliyat olduğum doktor,bu alanda pek çok seminerde kongrede ön planda olan,yayınları olan bir doktor yani.
Ve ''Kim arkadaşlar doğal olarak yaşadığı kimi olumsuz deneyimleri genelleyebiliyorlar ama bu kadar olumsuz da bakmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Diğer taraftan Gastrik bypass gibi bir ameliyatın da olumsuz etkilerine dair kimi bilgiler doğrudan bu forumda bile mevcut. '' cümlesi benim yazdıklarımı da içeriyorsa şunu söyleyebilirim. Benim kelepçe konusundaki gözlemim 2,5 senelik kelepçekardeşliği,obeziteyardım,medicorium ve bu site dahil olmak üzere site içinde yazıştığım ve özelde de görüştüğüm insanlardan yola çıkarak paylaştığım bilgiler. Ne yazık ki pek çok arkadaşım bilmiyorum neden,yaşadıkları olumsuzlukları paylaşmaktan çekiniyorlar. Paylaşmamaları sorunu ortadan kaldırmıyor ne yazık ki. Ben bunun yol gösterici olacağını düşündüğüm için yazıyorum. Yoksa ne kelepçe ameliyatımı yapan doktoru kötülemek ,ne de yöntemi kötülemek gibi bir misyonum yok. Kaldı ki bypassta daha çok yeniyim ve kendim birşeyleri oturtmadan ,bu yöntem harikadır,hadi koşun ameliyat olun,daha iyisi ,daha risksizi yoktur diyemem. Sadece yapmaya çalıştığım, bunca zamanda yaşayanların paylaştığı şeyleri biraz daha yüksek sesle ortaya dökmek. Zaten herkes kendi adına araştırma yapmak ve doktoruyla beraber kendisi için en uygun yöntemi kendisi seçmek zorunda. Burada amacımız zaten kilo sorunuyla boğuşan bizlerin sağlıklı bir şekilde kilo vermesi ve hayata katılmasını izlemek.Kimin ne şekilde başardığı,hangi doktorla başardığı önemli değil. Yeter ki sağlıkla hayatın içinde yer alabilelim seyirci olmaya son verebilip. Tek amaç bu.
|
|
|
Mesajınızı beğenen üyeler: fenocuk
Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
|
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 21:02 Gönderen: özüm »
|
|
 Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008 By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
|
|