Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 11:33

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yardımınıza İhtiyacım Var  (Okunma Sayısı 726 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ece_815
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 164
Başlangıç Kilo: 108
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 60
VKİ: 40

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« : 03 Ekim 2010, 18:44 » 

bu siteyi bugün keşfettim ve çok beğendim. üye olup olmamak konusunda önce kararsız kaldım ama sonra üye olmaya karar verdim çünkü benim halimden ancak sizler anlayabilirsiniz. adım ece liseye yeni başladım 15 yaşındayım. daha önce korktuğum ve aklıma bile getirmediğim bu yöntem bana giderek sıcak gelmeye başladı. yaşımdan ötürü büyük korkularım var ancak ingilterede 13 yaşında bi çocuğun kelepçe taktırdığını ve de  şu anda 16 yaşında ve çok sağlıklı olduğunun haberini okuyunca üye oldum. yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Yardımınıza İhtiyacım Var
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 11:33 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Yardımınıza İhtiyacım Var oyunları, Yardımınıza İhtiyacım Var programı, Yardımınıza İhtiyacım Var oyunu indir, Yardımınıza İhtiyacım Var program yükle, Yardımınıza İhtiyacım Var download, Yardımınıza İhtiyacım Var hikayeleri, Yardımınıza İhtiyacım Var resimleri, Yardımınıza İhtiyacım Var haber, Yardımınıza İhtiyacım Var yükle, Yardımınıza İhtiyacım Var videosu, Yardımınıza İhtiyacım Var msn eklentisi, şarkı sözleri
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2010, 18:53 » 

Merhaba ece aramıza hoşgeldin.

Gördüğüm kadarıyla vki ' in 40 yani kelepçe olmana hiçbir sakınca yok fakat yaklaşık bir buçuk yıllık bir kelepçeli olarak sana bir iki tavsiye aktarayım.

öncelikle kilolardan kurtulmak isteyeceksin eğer kelepçeli olduktan sonra gene eski günlerdeki gibi devam edersen değil kelepçe bypass ameliyatı bile fayda vermez.Ha şu demek de değil kelepçenin bir faydası yok mu tabi ki  var örneğin ben yıllarca diyet yaptım spora gittim ama hepsinde 1 ay zor dayandım sonra eski günlere geri döndüm verdiğim kiloları fazlasıyla geri alarak ama kelepçeli olduktan sonra bana en az bir yıl istikrar sağladı kilo verme konusunda zaten bir yıl sonunda da 45 kilodan fazla vermiştim gülümseme

Şunu da söyleyeyim eğer bende senin yaşında iken böyle bir ameliyat olsaydı ve böyle güzel sonuçları görseydim bir dakika düşünmeden kelepçeli olurdum çünkü orta okul ve lise hayatım tam anlamıyla kabustu..

Kelepçe nedir ? kelepçeli olmak nedir ? nelere dikkat etmek lazımdır ? özellikle kelepçelilerin yeme düzeni nasıldır ? bunları iyice bir araştırmanı öneririm.

İyicene araştırdıktan sonra kafana takılan soruları sorunları yaz elimizden geldiğince cevaplamaya çalışalım.

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Mide kelepçesi

m_23
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 158
Başlangıç Kilo: 98
Şuanki Kilo: 98
Hedef Kilo: 48

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2010, 10:02 » 

merhaba ben elif.ben 98 kg yim.eşim kilolu olduğum için sürekli rencide ediyor.psikolojim bozuldu.hayata küstüm artık.kelepçe konusunda kararsızım.

özüm
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 155
Başlangıç Kilo: 157
Şuanki Kilo: 110
Hedef Kilo: 65
VKİ: 45

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 20

« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2010, 17:13 » 

Sevgili Ece ,

2 yıllık ( emekli ) kelepçeli olarak ben de birşeyler yazayım. Bu süre içinde edindiğim bir bilgi var,okuduklarım ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlardan. Ben olabildiğince iyi ,dikkatli bir kelepçe hastası oldum,özellikle 1 sene boyunca ve bazı zorluklara aksiliklere rağmen ( bana bağlı şeyler değldi bunlar ) ilk yıl 45 kilo verebildim,spor ve dikkatli beslenerek. İlk önce doktor seçimi çok önemli ,bu bir.Mutlaka kapalı ameliyat yapacak bir doktor olmak zorunda. Sporu hayatına sokmak ve gerekli beslenme sistemini benimsemk zorundasın.Çünkü öğrenmez ve uygulamazsan bu sistemi ,kelepçede sorun çıktığında ,belki kelepçen çıkması gerektiğinde,ya da kilo vermen bitti ve kelepçen gevşetildiğinde çok kolay bir şekilde anında kilo alabilirsin.

Önce kilon kelepçe için uygun Emreye katılıyorum.Daha ciddi ,daha büyük bir ameliyat olmana gerek yok. Çünkü öğrendiğim bir şey var ,kelepçe genelde ancak 30-40 kiloya kadar ,hastayı zorlamadan üzmeden sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi sağlıyor. Daha fazla tabii kilo veren var,sayılı da olsa.Ama sonunda bir şekilde kelepçede sorun çıkıp kelepçeye veda etmek zorunda kalıyor ,o kadar yüksek miktar verenler.

Eğer kurallara uyarım,sağlıklı yaşamak istiyorum dersen kelepçeyle zayıflayabilirsin ,ya da yeni yöntemlerden birisi olan mide plikasyon düşünebilirsin.

Bu sitede olduğu gibi kelepcekardesligi.com sitesinde de bilgileri paylaşımları okuyabilirsin ama önce çoook iyi düşün çoook bilgilen sonra doğru doktor ve yöntemle adım at derim ben.Sevgiler

Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008

By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010

Konu Linkleri: Yardımınıza İhtiyacım Var Dosyası, Yardımınıza İhtiyacım Var kelepçe Ameliyatı , Yardımınıza İhtiyacım Var kelepçe Resimleri, Yardımınıza İhtiyacım Var kelepçe Hikayeleri , Yardımınıza İhtiyacım Var kelepçe Haberleri , Yardımınıza İhtiyacım Var İndir , Yardımınıza İhtiyacım Var Yükle , Yardımınıza İhtiyacım Var kelepçe Videosu , Yardımınıza İhtiyacım Var mide kelepçesi , Yardımınıza İhtiyacım Var Şiiri , Yardımınıza İhtiyacım Var kelepçe dolumu , Yardımınıza İhtiyacım Var gastric band , Yardımınıza İhtiyacım Var kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Yardımınıza İhtiyacım Var

Gitmek istediğiniz yer: