Kelepçe Haberleri Mide Kelepçesi Nedir ? Doktorlar Fotoğraflar Kalori Cetveli Kalori Hesaplamaları Kelepçeliyiz Mutfağı
Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Şubat 2012, 21:30

Sayfa: 1 2 [3]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yalniz DeĞİlİm...  (Okunma Sayısı 1705 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AlpCevahir
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 120
Şuanki Kilo: 120
Hedef Kilo: 65-70

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 1

« Yanıtla #20 : 28 Mayıs 2010, 18:01 » 

sizi tebrik ediyorum , ben de sizin gibi düşünüyorum ve inanırmısınız ameliyatımdan önce çocuklarımın tabaklarına koyduğum çocuk porsiyonu ile şimdikinin arasında baya baya bir fark var ve ben inanıyorum ki ben eski kilolu hayatıma devam etseydim farkına varmadan çocuklarımı da obez yapacaktım. ben o kadar çok yiyordum ki onlara koyduğum çocuk porsiyonu bile fazlaydı bunun farkında olmak ve farkındalıkla devam etmek bile çok önemli kararınızdan dolayı sizi kutluyorum

Önümüzdeki Hafta içine marmara üniversitesinde Doç. Dr. Yunus Yavuz Beyden Randevu aldım .

Gerçeği isterseniz sizlerin deneyimleri birer mucize gibi duruyor karşımda rüyalarımda bile 70-75 kilo olduğumu görememiş biriyim ( ortaokul yıllarımı saymazsak tabii o yıllarda arkadaşlarım 45-50 kiloyu geçmiyorlardı ya neyse gülmee )

Hoca eğer yok spor yap diyet yap derse işte o zaman bizim su tesisatcısına boğazıma bir kör tıpa takması için çağırmayı düşünüyorum
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Yalniz DeĞİlİm...
« Posted on: 07 Şubat 2012, 21:30 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Yalniz DeĞİlİm... oyunları, Yalniz DeĞİlİm... programı, Yalniz DeĞİlİm... oyunu indir, Yalniz DeĞİlİm... program yükle, Yalniz DeĞİlİm... download, Yalniz DeĞİlİm... hikayeleri, Yalniz DeĞİlİm... resimleri, Yalniz DeĞİlİm... haber, Yalniz DeĞİlİm... yükle, Yalniz DeĞİlİm... videosu, Yalniz DeĞİlİm... msn eklentisi, şarkı sözleri
picasso74
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 162
Başlangıç Kilo: 115
Şuanki Kilo: 115
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenilmiş: 2

« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2010, 07:51 » 

cevahir bey onu diyecek doktor yeme diye ameliyat sonrası ben yiyemiyorum diye bişiiii yok belli süreden sonra herşeyi yiyebiliyorsununz dikkat etmeyen birsürü arkadaş var yok portu kayan ,kilo veremeyen,bikere yasaklar hala geçerli hele kola kesinlikle yasak yanlışmıyım arkadaşlar sihirli bir değnek değil yinede fazlaca yardımı oluyor yani kilo vermeye önce karar vereceksiniz kurallara harfiyen uyacaksınız öle yoksa kola içilmasi zor bir besin değil o yüzden devamlı içen biri için bu ameliyat sihir değil ama kararveririsen o başka bu kadar ameliyat eziyetine karşın yememen lazım dikkat et cümleme ye-me-men lazım ameliyat yedirtmiyor değil hayırlı bir karar vermen dileğiyle

Mesajınızı beğenen üyeler:

zeynep

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
AlpCevahir
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #22 : 30 Mayıs 2010, 22:25 » 

Sevgili picasso74 ;

Elbette Dr. bunu diyecektir . Yalnız tek sorun şu iki kimse genel anesteziye razı olupta bir operasyon geçirmek istemesede , bizler için hayat bazen gerçekten çekilmez hale gelebiliyor . İnanın irade falan diyorlar ama gerçekten zor bişi ne kadar direnirsek direnelim olmuyor yani yılların birikimi var diyorum ya mesela ben normal bir kiloda hiç olmadım yani bunun nasıl birşey olduğunu bile bilmiyorum . Kelepçeye olumlu bakışımın bir sebebi varki kim ne derse desin seni yememeye zorluyor. Hee sen ondan sonra da direnirsen ki artık yapacak bişi yok. Ama düşün bir çoğumuz öğün de ( atıyorum ) 250 gr. yiyecek yememiz gerekirken ben 1 kiloya yakın tavuk göğüsünü yediğimi biliyorum ee düşün artık gerisini. Kelepçeli birisi bunu yerse o kelepçe patlar bile bu korku bu endişe bile insanı frenlemeye yeterli. Yani biz de bir laf vardır yumurta ağzına gelmeden biz harekete geçmiyoruz. Potansiyel kalp rahatsızlığını da kenara koyoyorum .

Başaranlara lafım yok ama ben her spor salonu her diyet  denemem hüsranla sonuçlandı 3 verip 5 almak insanı herşeyden soğutuyor .

He ben kimseye olun ya da olmayın demiyorum kaldıki ben daha kelepçe taktırmadım . Ama gittiğim yolun yol olmadığını gördüm . Bu tamamen kişisel bir tercih . Bunlarda benim fikirlerim kimseye koşun operasyona deme hakkımız yok . Diğer taraftan da " istesen verirsin herşey iradeye bağlı olayıda geyik " ...

Bu Sayfayı Paylaş
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 25
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 94

« Yanıtla #23 : 30 Mayıs 2010, 22:41 » 

sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım
bence en doğru yoldasın... o gidişatın gidişat olmadığını , neyin geyik-neyin masal olduğunu , ve doğru kararlarla,özveriyle hangi hayallerin gerçek olabileceğinin farkındasın...

geçen sene bana karşı olan, kararımdan dolayı benle tartışan obez tanıdıklarım ve yakınları , bugün artık bana doktorumla görüşmek istediklerini söylüyorlar......

hayatım olumlu yönde inanılmaz değiştiği halde , ben bile kimseye ameliyat ol diye ısrar etmem , herkesin çektikleri karşısında kendi vermesi gereken bir karardır.

tek gerçek şudur ki ;

'' DOĞRU ZAMANDA ve DOĞRU HEKİMLE'' obezite cerrahisi , sağlıklı ve huzurlu bir yaşama giden en doğru yöntemdir... ''   

emre

Bu Sayfayı Paylaş

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin ÜCRETSİZ Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
picasso74
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 162
Başlangıç Kilo: 115
Şuanki Kilo: 115
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenilmiş: 2

« Yanıtla #24 : 30 Mayıs 2010, 22:45 » 

ne diyeyim hayırlısıyla ameliyat olman dileğiyle 
Bu Sayfayı Paylaş
AlpCevahir
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #25 : 30 Mayıs 2010, 23:48 » 

fenocuk  katılmana sevindim . Bu yoldan geçmiş olan birileri galiba beni daha iyi anlayacaktır diye düşünerek bu platformda yer alma gereği duymuştum . Galiba buradaki tartışmalar bize fazlasıyla ışık tutuyor ve tutacaktır. Doğru karara ulaşmak için araştırmak ve mutlaka Dr. a  ulaşmak gerekiyor . Çok suistimala açık  ve hassas insanlar olduğumuza inanıyorum . Gerçekten yoruldum ( yorulduk )  .

Benim 140-150 kg ları görümem de yakın zamanda mümkün . Hani delice bir iştah var derlerya ben bunu yaşıyorum .

Doy-mu-yo-rum .....

Korkunç bir piyasanın avları gibiyiz . Aslında dünyada birçok obez bu pozisyonda . Yok şu hap yok bu diyet yardımcıları besinler , zayıflama merkezleri vs vs vs ...

Neyse sanırım zaman haklılıkları ortaya koyacaktır.

fenocuk

Bu Sayfayı Paylaş

Konu Linkleri: Yalniz DeĞİlİm... Dosyası, Yalniz DeĞİlİm... kelepçe Ameliyatı , Yalniz DeĞİlİm... kelepçe Resimleri, Yalniz DeĞİlİm... kelepçe Hikayeleri , Yalniz DeĞİlİm... kelepçe Haberleri , Yalniz DeĞİlİm... İndir , Yalniz DeĞİlİm... Yükle , Yalniz DeĞİlİm... kelepçe Videosu , Yalniz DeĞİlİm... mide kelepçesi , Yalniz DeĞİlİm... Şiiri , Yalniz DeĞİlİm... kelepçe dolumu , Yalniz DeĞİlİm... gastric band , Yalniz DeĞİlİm... kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 2 [3]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Organik

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)