Kelepçe Haberleri Mide Kelepçesi Nedir ? Doktorlar Fotoğraflar Kalori Cetveli Kalori Hesaplamaları Kelepçeliyiz Mutfağı
Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
10 Şubat 2012, 02:20

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ?  (Okunma Sayısı 1435 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
forumkusu
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 182
Başlangıç Kilo: 169
Şuanki Kilo: 135
Hedef Kilo: 85
VKİ: 40.8

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« : 10 Ocak 2010, 16:36 » 

Merhaba

21 yaşında ve 5 aydır sigortalı olarak çalışmaktayım. Mide bandı ameliyatını sgk karşılar mı bunu öğrenebilir miyim ? İzmirde oturuyorum ve Ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gitmeyi düşünüyorum. (tabi sgk karşılıyor sa) Hangi bölüme müracaat etmeliyim. Yeni çıkan bir yasayla artık sağlık karnesi gerekmiyormuş diye duydum bu doğrumu ? Hangi evraklarla hastaneye gitmem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ?
« Posted on: 10 Şubat 2012, 02:20 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? oyunları, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? programı, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? oyunu indir, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? program yükle, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? download, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? hikayeleri, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? resimleri, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? haber, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? yükle, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? videosu, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? msn eklentisi, şarkı sözleri
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2010, 17:53 » 

karşılıyor diye biliyorum ama bazı dr para alıyor .ama siz bayagı kilo vermişsiniz 169 dan 128 kiloya düşmüşsünüz nasıl verdiniz bu kadar kiloyo maşllah nazar anlatırmısınız sade diyetlemi verdiniz devamını getire biliyormusunuz
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2010, 18:00 Gönderen: emre »
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 48
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 80
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2010, 18:08 » 

merhaba forumkusu aramıza ho0şgeldin öncelikle

evet mide bandı ameliyatını sgk karşılıyor, bütün masraflarını, sadece doktoruna göre doktorların aldığı ek muayene ücretleri falan hastaya yük oluyor onun dışında kelepçe bedava gülümseme

evet nufus cüzdanınla hastaneye gidebilirsin , ama 5 aydır çalışıyorsan önce çalıştığın işyerinden vizite kağıdı alıp onunla gitmen gerekir çünkü 6 ay dolmadan sağlık karnesi otomatik devreye girmiyor..

başkaca bir evrağa gerek yok. birde hastahanenin genel cerrahi bölümüne gideceksin ama sana tavsiyem bu işin ehli doktorlara gitmen . tamambu ameliyata genel cerrahi bakıyor ama bu öyle  bademcik ameliyatı değil bir kere ol kurtul doktordan hastahaneden gülümseme bu mide kelepçesi ve diğer obezitedeki cerrahi midahalelerde ameliyat sonrası devre daha önemlidir doktor seçimini ona göre yap derim ben

birde doktorun bu işi yüzlerce kez mapmış biri olmasını da tavsiye ederim... izmirden doktor sorarsa eğer doktorlar bölümüne bakabilirsin...

birde başlangıç kilosu 169 demişsiniz  diyet mi yaptınız başka bişi mi  ?

buraya yazdığınız sorulara genelde en geç 1 saate yanıt alabilirsiniz gülümseme
iyi akşamlar
Bu Sayfayı Paylaş
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2010, 18:25 Gönderen: emre »

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Mide kelepçesi

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin ÜCRETSİZ Üye Ol veya Giriş Yap
forumkusu
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2010, 19:49 » 

Hoşbulduk teşekkür ederim. Kilo verme işim şu şekilde gerçekleşti. Bundan iki yıl önce beynimi kilo vermeye yönelik öyle bir şartladım ki 2008 temmuz ayında soluğu Dokuz Eylül Hastanesinde aldım. Tam 8 ay %95 istikrarlı bir şekilde diyetimi yaptım. Bu sürede 124 kiloya kadar düştüm. Sizde bilirsiniz ki diyet yapmak çok masraflı bir iştir. Maddi durumumun kötüleşmesi üzerine kilo vermem yavaşladı.(4 ayda sadece 5 kilo verebildim) 119 kiloya düştüğümde artık diyetten iyice uzaklaşmıştım. Şu zamana kadar çok aşırı yememeye dikkat etsemde artık iş çığırından çıktı. Yeni bir umudum kelepçe. Yine kendime bir şartlama yaptım. Allah'ın izniyle taktırabilirsem bu sefer normal kiloya ulaşacağıma inancım sonsuz. Şu mesajı yazarken uzun zamandır uğramadığım uğramak istemediğim tartının üzerine çıktım ve 135 kg olmuşum    Önümüzdeki ayın ilk günlerinde visite kağıdımı alıp hemen hastaneye gitmek istiyorum. Bukadar sürede cevap alabileceğimi hiç sanmıyordum. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bu Sayfayı Paylaş
emre
Yönetici

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

Site E-Posta
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2010, 19:57 » 

vay be helal olsun diyetle o kadar kilo verdin demek tebrik ederim seni  , o zaman ideal bir kelepçe hastası olacaksın gülümseme

sorma o tartıyı bende son 2 sene ççıkmamıştım kendimi 130 saniyordum bir çıktımki ameliyatdan birgün önce 160 olmuşum    neyse opr. oldukta kurtulduk  artık insanın tartı gördü mü dayanamayıp tartılası geliyo 

bu arada izmirin neresinde oturuyosun ben urlada oturuyorum  gülümseme

profilinde şuanki kilon ile vki değerini güncellersen seviniriz

Bu Sayfayı Paylaş

Mide kelepçesi

zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2010, 20:23 » 

çok güzel diyet yapmışsın teprik ederim ama geri alamna üzüldüm .bende diyetle vermiştim geri aldım.çoooook üzücü bir durum geri almak .inşallah amaliyat la verdigimiz kiloları almayız
Bu Sayfayı Paylaş
forumkusu
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #6 : 11 Ocak 2010, 10:40 » 

Kolay mı o profili güncellemek. Hayatta en zor işlerden bir tanesi. Ama 10 gr dahi vermiş olsaydım hiçte zor gelmezdi. Bende Urla'da oturuyorum. Mahalle vermeye niyetim de yok hani gülmee
Bu Sayfayı Paylaş
emre
Yönetici

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

Site E-Posta
« Yanıtla #7 : 11 Ocak 2010, 11:09 » 

gülmee gülmee  doğru sölüyosun çok zor iş ..

peki mahalle virme gülümseme
Bu Sayfayı Paylaş

Mide kelepçesi

Konu Linkleri: Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? Dosyası, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? kelepçe Ameliyatı , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? kelepçe Resimleri, Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? kelepçe Hikayeleri , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? kelepçe Haberleri , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? İndir , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? Yükle , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? kelepçe Videosu , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? mide kelepçesi , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? Şiiri , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? kelepçe dolumu , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? gastric band , Sgk Mide Bandını Karşılar Mı ? kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Organik

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)