Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 11:16

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Selam  (Okunma Sayısı 634 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gökhan
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.80
Başlangıç Kilo: 150
Şuanki Kilo: 150
Hedef Kilo: 90

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« : 23 Ocak 2010, 04:13 » 

slm arkadaşlar bende kelepçe olucam am kaygılarım var birincisi taşıdığı riskler ve gerçekten etkili bir yöntemmi sonuçları olumlumu ikincisi bursada olucam Halil Özgüç yapıcak tanıyan bu doktorla ameliyat olan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Selam
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 11:16 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Selam oyunları, Selam programı, Selam oyunu indir, Selam program yükle, Selam download, Selam hikayeleri, Selam resimleri, Selam haber, Selam yükle, Selam videosu, Selam msn eklentisi, şarkı sözleri
selen
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2010, 09:41 » 

selamlar gökhan nekadar güzel sende karari almissin bu sitede hersayfayi okursan baya bi bilgi var hele bide önceki ve sonraki resimlere bakarsan görürsün sonuclari ve ondan sonra eminimki sende benim gibi bu ameliyati hemen olmak istersin bende daha ameliyat olmadim ama kesin yaptiracagima kararimi verdim senin icinde herseyin hayirlisini dilerim

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2010, 11:10 » 

ailemize hoşgeldin gökhan...
kaygılarını anlıyorum tabiiki de aynı devrelerden geçmiş biri olarak ama inan ki hepsi boşunaymış...

risklerinden bahsetmişsin ; elbette hayatın her alanında olduğu kadar bunda da risk var; ama ameliyatın riskiyle bir obezite hastasının taşıdığı riskler bence mukayese bile edilemez...
bu şekilde daha ne kadar sağlıklı yaşayabilirsin ki...üstelik yaşadığın ömrün hayrını göremeden..buna yaşamak denirse.... haksız mıyımm?
belki sinirbozucu gelebilir söylediklerim,ama kızma olur mu... çünkü istiyorum ki benm yaşadığımı bütün kader arkadaşlarım yaşasın,onlar da artık hayata dahil olabilsinler,kendi hayatlarının yönetmeni olabilsinler...nefes almaktan ayrı, başka bişeyler olsun hayat,başka anlamlar taşısın...

yine koptumm... dur toparlayım ,yoksa bitmez bu yazı

kısaca söylemek gerekirse, bana ''hayındaki en büyük İYİ Kİ ve KEŞKE nedir'' deseler ;

İYİ Kİ bu kararı almışım, hayatımda aldığım en doğru karar...
KEŞKE daha önceleri olsaymış...hayat beni bu kadar yaralamadan.. Ama olsun;artık mutluyum ya

etkili bir yöntem mi demişsin; ee sonuç ortada değil mi fotoları görmüşsündür eminim...

bahsettiğin doktor hakkında detaylı bir bilgim yok,ama birkaç  kişiden adını ve iyi bir dr olduğunu duymuştum.. bu arada neden istanbul da olduğun halde bursa'yı tercih ettiğine şaşırdım..neyse vardr elbet bir nedeni,fazla merak iyi değilmiş gülmee

gelişmelerden bizleri haberdar edersin umarım..
HAYAT yolun açık olsun.....

Mesajınızı beğenen üyeler:

ümit

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2010, 12:08 » 

merhaba gökhan aramıza hoşgeldin..  

doğru yerdesin  aradığın bütün cevapları burda bulabilirsin umarım.. Doktorunu tanımıyorum ama adını bir kaç kez duymuşluğum var şöyle ki eğer bu ameliyatlarda bir doktorun adını en az bir kaç kişi iyi yönde duymuşsa her ortamda, o doktor  başarılıdır kanımca..

kaygılarını anlıyorum-ruz , seninde kaygıların var aileninde kaygıları var bunları gidermek için tam yerine gelmişsin gülümseme  kelepçenin senin için ideal olacağını düşünüyorum .. daha fazla geç kalmadan hemen bu işi bitir bence yaza sende formda gir gülümseme

gelişmeleri bizlerle paylaşmayı unutma aklına takılan ne olursa olsun bu sitede sorabilirsin...

iyi günler

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Mide kelepçesi

ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2010, 13:43 » 

sevgili gökhan ailemize hoşgelidn.emrem ve fenom o kadar güzel anlatmışlarki ben üzerine ne desem az olur.
dr u tanımıyorum,inşallah iyi bir dr dur ve inşallah aradığını en kısa zamanda bulur ve ailemizin öz evladı olursun
bizleri ihmal etme ve gelişmeleri yazki,yeni kardeşimizi merak etmeyelim,değilmi ama gülmee
kolaylıklar diliyorum...

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127

Konu Linkleri: Selam Dosyası, Selam kelepçe Ameliyatı , Selam kelepçe Resimleri, Selam kelepçe Hikayeleri , Selam kelepçe Haberleri , Selam İndir , Selam Yükle , Selam kelepçe Videosu , Selam mide kelepçesi , Selam Şiiri , Selam kelepçe dolumu , Selam gastric band , Selam kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Selam

Gitmek istediğiniz yer: