ArkadaşLar tekrardan ben qeLdimm.. biLen arkadaşLarımız vardır mide keLepcesi taktırmıştım 5 qün sonra çıkarttıLmıştı midem deLinmişti vs.. konuyu uzatmıcam .. ameLiyat oLaLı 3 ay oLcak nerdeyse 2 ameLiyat 3. operasyon qeçirmiştim ve bunLarın hepsi acıLarım cektikLerim maddi manevi herşey boşa qitmişti bunun yüzünden piskoLojim bozuLdu.. çünkü zayıfLayamadım çünkü keLepçem yoktu ... şimdi tekrardan doktorumLa qörüştüm midenin bi böLümünü aLıyorLarmış şuanda operasyonun adı ne biLemiyorum, bu ameLiyatı oLan varmı aranızda? varsa menunmu? kesin zayıfLatıyormu? riskLeri nedir vs biraz biLqi verirse sevinirim Lütfen.. 3. kez açık bir ameLiyat oLıcam qöqüs aLtından qöbek deLiqine kadar kesiLdim, pişmanLıqını yaşıyorum çünkü işe yaramadıqı için üzüLüyorum oda benim şanssızLıqım diyeLim.. keLepçeLi oLmak isteyen arkadaşLar, bakın ben keLepçeLi oLamadım vede açık bir ameLiyat iLe oLdum yani yaşadıkLarım çok zordu öLümden döndüm , sakın korkmayın böyLe söyLediqim için .. bunu herkez yaşıcak diye bi durum yok benim çokca sorun oLdu ve şuanda 3 ay oLcak acıLarımı hafıfLettım ve tekrar bir ameLiyat oLmak istiyorum bu yoLda bu qidişLe ya zayıfLıcam ya öLicem

ama pes etmek yok yoLa devammm mmmmmmmm

Lütfen biraz biLqiLendirin beni bu midenin bir böLümü aLınıyormuş vs .. eqer qercekten %100 zayıfLıcaksam qözümü karartıp 3. bir ameLiyata qiricemmm .. ama kesinmiiiii çünkü şuanda aynı acıLarı yaşıcaqım ve hatta fazLasını yaşıyacaqım için biraz endişeLiyimmm , eqer deyseeee inanın hiç üzüLmicemmmmm ama deymedi işteeeee