Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 11:09

Sayfa: 1 2 [3] 4   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında  (Okunma Sayısı 8235 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tubafitoz
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 157
Başlangıç Kilo: 107
Şuanki Kilo: 107
Hedef Kilo: 75

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 1

E-Posta
« Yanıtla #20 : 26 Nisan 2011, 23:20 » 

emre bey muhakkak kı oyledırr ama ben bır hafat oldu buraya gırelı ve hergun maıl atıyroum cevap gelmıyor burada verıeln fıyatalrı ve doktorları arıyroum fıyat degişiyor ben kocaelındeyımm hanghı doktor ban yakınn hangı sehırde olamlıyımm ne olur ban a bılgı verınn vee ssk nında karsıaldııg bırhastane ıcın ben okatay banlı hocaya sızı sordum bu araalr yogun oldugunuzuu bua ralr gıremdıgınız soyeldıı yardım edın lutfenn
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 11:09 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında oyunları, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında programı, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında oyunu indir, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında program yükle, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında download, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında hikayeleri, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında resimleri, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında haber, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında yükle, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında videosu, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında msn eklentisi, şarkı sözleri
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #21 : 26 Nisan 2011, 23:28 » 

Tuba hanım açıkçası yazınızdan bir şey anlamadım biraz yazım hatalarınızı düzeltirseniz herkes için iyi olacak .

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Mide kelepçesi

asas
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 155
Başlangıç Kilo: 92
Şuanki Kilo: 92
Hedef Kilo: 57
VKİ: 38

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2011, 15:45 » 

ankarada özel dışında iyi bir doktor arıyorum,bilenlerden bilgi rica ediyorum

layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 70
VKİ: 52

Referans
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« Yanıtla #23 : 29 Mayıs 2011, 20:22 » 

tuba hnm neden illakı ankara bende kocaelindeyim ve pamukkalede amelıyat oldum.herşeyden önemlisi bu işi süratle ucretsiz amelıyat eden kadar bu amelıyatlarda deneyımı nedir ve sonuçlar nasıldır buna dikkat etmenız gerekmektedir.koray hocamın 130 hastası var ve hepimiz çok güzel sonuçlar aldık.sormak istediginiz bişe olursa seve seve cevaplarım.

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm
layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
VKİ: 52

Referans
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2011, 20:24 » 

bide kelepçe yaptıran arkadaşlar burası kelepçeliyiz sitesi am lütfen sizden rica ediyoerum kelepçe amelıyatı olmayı düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünüp öyle karar verin..evet opera diğerlerine göre daha risksiz ama kelepçe taktıran bir çok arkadaş daha sonra şikayetlerle karşılaşıp tüp mide amelıyatlarına geçiyolar.iyi gözlemleyuıp hastalarla gerekirse diyaloga geçin lütfen

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm
songül
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 150
Başlangıç Kilo: 71
Şuanki Kilo: 71
Hedef Kilo: 50
VKİ: 31

Referans

« Yanıtla #25 : 05 Eylül 2011, 13:29 » 

bende hiayet çatala band taktıracam amelıyatı ve sonrasını anlatırmısın mail attım ama gönderilemedi heralde

yildiz
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 168
Başlangıç Kilo: 110
Şuanki Kilo: 110
Hedef Kilo: 65

Referans

« Yanıtla #26 : 07 Eylül 2011, 16:12 » 

numune hastanesinde hangi hoca yapıyo birde hastanede ilk olarak hangi böume gitmemiz gerekli endokrinoloji mi?

cvural
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 175 CM
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 150
Hedef Kilo: 95

Referans

E-Posta
« Yanıtla #27 : 10 Ekim 2011, 15:20 » 

MERHABALAR ARKADAŞLAR
BEN SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. İSTANBUL EDİRNE TARAFINDA MİDE KELEPÇESİ YADA MİDE KÜÇÜLTME OPERASYONU YAPAN DOKTORLAR VARMI BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

esbe
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 160
Başlangıç Kilo: 103
Şuanki Kilo: 103
Hedef Kilo: 60

Referans

« Yanıtla #28 : 29 Ekim 2011, 17:19 » 

ankara numune hastanesindemi ücretsiz. hangi daoktor yapıyor ve nasıl ulaşırız

Kelebek88
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 165
Başlangıç Kilo: 125
Şuanki Kilo: 125

Referans

E-Posta
« Yanıtla #29 : 15 Mart 2012, 16:09 » 

merhaba arkadaşlar 24 yasındayım 130 kiloyum  ist da ssk yı karsılayan bir hastanede ameliyat olmak istiyorum konuyla ilgili hiç bir bilgim yok yardım edin lütfen

Konu Linkleri: Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında Dosyası, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında kelepçe Ameliyatı , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında kelepçe Resimleri, Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında kelepçe Hikayeleri , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında kelepçe Haberleri , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında İndir , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında Yükle , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında kelepçe Videosu , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında mide kelepçesi , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında Şiiri , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında kelepçe dolumu , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında gastric band , Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 2 [3] 4   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Mide Kelepçesi Fiyatları Ve Yapan Doktor Isimleri Aydında

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)