Kelepçe Haberleri Mide Kelepçesi Nedir ? Doktorlar Fotoğraflar Kalori Cetveli Kalori Hesaplamaları Kelepçeliyiz Mutfağı
Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Şubat 2012, 21:27

Sayfa: [1] 2   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Merhabalar  (Okunma Sayısı 1251 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nurcan81
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 160
Başlangıç Kilo: 112
Şuanki Kilo: 112
Hedef Kilo: 65
VKİ: 44.5

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

« : 31 Ağustos 2010, 16:28 » 

Herkese merhabalar nurcan ben istanbuldan yazıyorum 28 yaşındayım 112 kiloyum boyum 160 bende sizler gibi daha önce her türlü diyeti akapunkturu denedim kilo aldım verdim aldım verdim ve bugune geldik artık cerrahi bir mudehale düşünmeye başladım mart ayı içerisinde Yunus Yavuz hocamla görüştüm hastane taşınacağı için biraz beklemeye karar verdim 1-2 ay içerisinde hastane taşınmış olur ve ben hala kararsızım ameliyat türü konusunda şu an için kelepçe en mantıklısı gibi geliyo ama sizlerinde yorumlarını yaşadıklarını dinlemek isterim

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Merhabalar
« Posted on: 07 Şubat 2012, 21:27 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Merhabalar oyunları, Merhabalar programı, Merhabalar oyunu indir, Merhabalar program yükle, Merhabalar download, Merhabalar hikayeleri, Merhabalar resimleri, Merhabalar haber, Merhabalar yükle, Merhabalar videosu, Merhabalar msn eklentisi, şarkı sözleri
layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 70
VKİ: 52

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2010, 16:53 » 

merhaba nurcan .hoş geldin aramıza.aramıza diyorum ama beni kelepçeli arkadaşlarımız affeder inş.ben de senin gibihenüz kelepçeli değilim.bende kararsızlık yaşıyorum hangisi konusunda .gerçi %90 kelepçe olacak ama.nurcan istanbulda mı yaşıyorsun?bu sitenin müptelası oldum:)birbirimizden faydalanacaz artık:) nurcan mart ayında görüştügünü yazmışsın 5 ay olmuş neden yaptırmadın bu zaman zarfında özeline mi gittin?saglıcakla kal
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm
nurcan81
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 160
Başlangıç Kilo: 112
Şuanki Kilo: 112
VKİ: 44.5

Referans
-Beğenilmiş: 0

« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2010, 17:34 » 

tekrar merhaba ;

evet istanbulda yaşıyorum ben mart ayında görüştüm  nisan gibi tahlillerimi yaptırdım  ama hem yunus beyin program younluğ hemde temmuz gibi hastanenin taşınıyo durumda olması nedeni ile yeni hastanede ameliyat olmak daha mantıklı geldi bu kadar bekledim dahada beklerim die düşündüm;

Bu Sayfayı Paylaş
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2010, 16:27 » 

merhaba nurcan hoşgeledin aramızma
evet bende bir zamanlar sizler gibi araştırıyordum bu amaliyatı o kadar çok sorular sordum ki hem arkadaşlara hemde beynimden o kadar çok sorular geçmiştiki yani sizleri anlıyorum
ben kendi adıma yazayım bir kelepçeli  olarak zaten diger arkadaşlarında yazılarını okursun
öncelikle hangi amaliyatı olmana dokturunla sen karar vereceksin senin vucuduna hangi si yarasa ona karar vereceksiniz
ama genelde hastaya bırakılıyor çönkü ben hangi dokturla konuşsam bana bırakılmıştı hangi amaliyatı olmam gerektigini ama kilom çok fazla oldugundan zaten amaliyat yapacak doktur zor buldum
benim kelepçe çok mantıklı geldi evet sorunlar yaşadım yaşamadım deyil ama insandan insana degişiyor işte hiç sorunsuzda geçirenler var
bana mantıklı gelen yani kesinlikle mideyle oynanmıyor her hangi bir kesilme söz konusu deyil
kelepçe çıktıktan sonrada miden duruyor diger amaliyatlara bakarak çok agır bir amaliyata deyil
zate

Bu Sayfayı Paylaş
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2010, 16:31 » 

yani kilom çok oldugundan hale diger opralarıda araştırıyorum inş mecbur olmam böylece kilo veririm
yani dokturlar acıkma hisinin tamamen gitmedigini söylüyorlar vede hangi amaliyat olursa olsun iradenin çok önemli oldugunu söylüyorlar
karar verme aşamasındaki arkadaşlara allah kolaylık versin
Bu Sayfayı Paylaş
layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2010, 20:55 » 

amin arkadaşımmmm
Bu Sayfayı Paylaş

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm
Eda
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.75
Başlangıç Kilo: 111
Şuanki Kilo: 92
Hedef Kilo: 66

Referans
-Beğenilmiş: 6

« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2010, 08:18 » 

selamlarr,öncelikle yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz,yazilarinizi okudugumca ve kendimde o devreyi geciren biri olarak endiseleriniz kararsizliklariniz var hepimizde oldugu gibi,ben bundan 4 ay öncesinde kelepce amaliyati oldum uc ay icinde 19 kilo verdim son bir ayda durdum suan duraklama dönemindeyim,sizlere tavsiye edebilecegim sey öncelikle kendiniz hangi amaliyata uygunsunuz onun kararini kendiniz vereceksiniz kelepcede cok buyuk bir irade sahip sonucda yemeyi sevdigimiz icin kilo sorunu ile karsikarsiyayiz,kelepce sadece bir destek hamur islerinde ekmekde kisacasi kati gidalarda destekci oluyor onlari fasla tüketemiyosunuz tikanmalar olusdugundan,tikanmada insani gercekden bogulacakmissin gibi nefessiz birakiyor bunun olmamasi icinde devamli kucuk lokmalar ve cok cignemeniz gerekiyor,fakat diger kalorili icecekler sivi seklindeki yiyeceklerde hic bir yardimi olmuyor veya tatli türlerinde bunuda kendi iradenizle hakim olmaniz gerekiyor, hatta zaman zaman kelepcede kati yiyecekleri bile rahatlikla yediginiz dönemler oluyor, insan amaliyata karar verirken herseyi yapacagini soyluyor kendine aa okadarinida yapabilirim gibi ama sonucda irade söz konusu yapabilirimle degil gercekden yapabileceginiz amaliyati tercih edin.cok kiside migde kelepcesi faydasi görünmemisdir bir o kadarda bir cok kiside faydasi görünmusdur,kelepce amaliyati sonucunda kendinize bagli kilo vermeniz bir sekil normal amaliyat olmadan diät yapar gibi,ve dikkati birakdigin anda verilen kilolari geri alma rizikon cok.Migdebypass amaliyatinda yüzde yüz kilo verebiliyorsun ve geri alabilecegin kilo sadece 5 kilo en faslasi 10 kiloya kadar fakat onun amaliyatida geri dönüsü olmayan bir amaliyat bir sekil anotominle oynaniyor fakat ondada devamli dikkat etmen gereken seyler var örnegin ömür boyu B12 vitamin  ignesi ayda bir olunmasi gerekiyor ve destek vitaminler tablet  olarak alinmasi gerekiyor.karar cok önemli ve amaliyat sonrasi irade.umarim bir sekil yardimci olabilmisimdir,allah yolunuzu acik etsin ve hayirlisini versin,insallah sizlerinde su kadar zamanda sukadar kilo verdim diyerek yazilarinizi okuruz.saygilarimla

Mesajınızı beğenen üyeler:

zeynep

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Bu Sayfayı Paylaş
layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2010, 08:57 » 

merhaba eda.öncelikle çok tşk ederim.inan aynen kafam çok meşgul.kelepçemi tüp mü bypas mı die.ama bunu sanırım yanlız karar vermek dogru olmaz.gerçi katlama mide yöntemide var şimdi ama.şu an midemde ülser görüldü tedavi oluyorum.bu süre içinde insan daha kararsızlaşıyo.ne güzel ameliyat olmak bence yolun yarısı.fazla kilolu olunca bellı kılodan sonra vücut vermıyo demişti ilk görüştüğüm dr um.ama burda çok fazla kilo ile çok çok kılo veren var.ümit hnm mesela.bende madem verilebiliniyo neden keleğpçe olmasın diyom.ama ya bide veremezsem .işte böyle eda  sen kıme yaptırdın.hiç şikayetin oldumu?detaylı bilgi verirmisin?sevgiyle kal..
Bu Sayfayı Paylaş

Eda
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.75
Başlangıç Kilo: 111
Şuanki Kilo: 92
Hedef Kilo: 66

Referans
-Beğenilmiş: 6

« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2010, 12:23 » 

selam laylacim,endiselerin gayet normal karar asamasindasin,ama dedigim gibi gercekden dogru amaliyati olmalisin umit kelepceyle basarmis evet cok guzel bir örnek,ben kelepcemden memnunum bir sikayetim olmadi alisana kadar stres yapdim kendime cunku insan bir mujize bekliyor hemen tum kilolarinin bir anda gidecegini saniyor ve sabirsizlaniyor buda strese yol aciyor bunun disinda hic bir sikayetim olmadi sabirsizlik ettim bir an önce hemen tum kilolarimdan kurtulmak istedim,ama kelepcee uzun yol kelepceyle kilo vermek kisa süreli degil doktorumunda dedigi bu, ayda en saglikli sekilde 4 kiloyu tavsiye ediyor ayda 4 kilo olarak hesap edersen faslaligina göre bayagi zaman ediyor bunun duraklama dönemide oluyor veremedigin aylarinda oluyor,bunu ben sana anlatirken kesinlikle kelepceyi tavsiye etmiyorum anlaminda anlatmiyorum sadece amaliyat sonrasi kendini bu konuda stres yapmaman adina anlatiyorum bilerek yola cikman adina anlatiyorum,dedigim gibi bunun haricinde ne amaliyat dönemimde nede sonrasinda hic bir sorun yasamadim amaliyat sonrasi dogal olarak iki hafta hareketlerimde kisitlama oldu ilk gunlerde biras sancim oldu ama öldüm bittim anlaminda degil,sonucda kücükde olsa bir amaliyat geciriyosun ve icinde vujuduna ait olmayan baska bir madde tasiyosun.canim ben amaliatimi yurt disinda oldum turkiyede olmadim.sonucda sözün özü kelepce amaliyati bir mujize degil amaliyati oldun kilo sorununda ortadan kalkdi anlamina gelmiyor yine is sende bitiyor irade emek zaman vermek sartiyla sonuca ulasabiliyosun daha bende sonuca vardim diyemem daha 20 kilom var ama insan verdigini gördükce daha motive oluyor daha hirslaniyor emeline bir an önce varmak istiyor,ha bir sey cok önemli egerki doganda tembellik varsa yani özur tembellik derken hareket etmeyi sevmeyen biriysen hep ev icinde oturan biriysen kelepceyle kilo vermen daha zor,spor hareket sart, dilerim en dogru kararini verirsin sorularin oldukca yazabilirsin yardimci olabilirsek ne mutlu.

Mesajınızı beğenen üyeler:

zeynep

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Bu Sayfayı Paylaş
mine
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,61
Başlangıç Kilo: 128
Şuanki Kilo: 91

Referans
-Beğenilmiş: 10

« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2010, 15:26 » 

sevgili arkadaşım bende senin gibi sürekli araştırdım araştırdım ve araştırdım sonunda tüp mideye karar verdim  derken drları araştırdım şimdi diorumki hayatımdaki en isabetli kararı vermişim drumu seçerken ben pamukkale üniversitesini seçtim ameliyatımı doç.dr.koray tekin yaptı hayatımda tanıdığım en mütevazi dr en ilğili hastasını hiç yanlız bırakmayan ve en ufak birşeyde bile evinden kalkıp gelen biri...29,07,2010 da opere oldum ben ameliyata girerken 128 kg m şuan 105 kg yım ve biray oldu.. eskiden tartıya çıkmayan ben çıkmadığım gibi çıkaramazlardıda şimdi gönüllü çıkıorum ve yıllarca boğuştuğum ve üstümden atamadığım fazlalıklarımın gittiğini gördükçe mutlu oluyorum........bu arada ii karar vermeni tavsiye ederim kelepçe taktırıp büntesinin kabul etmediği arkadaşlarımız var hatta kilo veremeyen var..merak etmişsin söleyim açlık hissetmiorum canım bişe istemior eskiden kolasız yemek yemeyen ben ne yemeklere nede kolaya bakıorum gülüyorum kendime şimdi merakla tartıda 100 görceğim günü bekliorum.... hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bu işte doktor ve ekibi çok önemli hele hele de ameliyat sonrası için oldukça önemli bence ününden çok ilğisini araştır senin doktorun senem arkadaşımızında doktoru istersen bi onlada görüş...selamlar
Bu Sayfayı Paylaş

Konu Linkleri: Merhabalar Dosyası, Merhabalar kelepçe Ameliyatı , Merhabalar kelepçe Resimleri, Merhabalar kelepçe Hikayeleri , Merhabalar kelepçe Haberleri , Merhabalar İndir , Merhabalar Yükle , Merhabalar kelepçe Videosu , Merhabalar mide kelepçesi , Merhabalar Şiiri , Merhabalar kelepçe dolumu , Merhabalar gastric band , Merhabalar kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1] 2   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer: