arkadaşım;öncelikle hoşgeldin....
seni,içinde bulunduğun dönemi,ruh halini...her şeyinle SENİ çok iyi anlıyoruz;çünkü bizler de bu devrelerden geçtikk...
öncelikle aldığın karardan dolayı seni kutluyorum

inanıyorum ki senin de ilerde bu kararın için kurduğun tek cümle şu olacak ; '' hayatımın en doğru kararıymış..!''
madem gerekli araştırmaları yaptın, gerekli yerlere başvurdun ve bu yola adım attın;bundan sonra senden istediğim hiçbir şeyin, kararlılığını etkilememesi...hayatında belki de ilk kez KENDİN İÇİN bir şey yapmak istiyorsun..??
bu konuda herhangi bir donanımı olmayan veya yeterince doğru bilgiye sahip olmayan kesime,çok yakının da olsa kulaklarını tıka derim...
kararından dolayı hiçbir endişe duyma arkadaşım..en doğru yoldasın, en doğru kararı vermişsin... buna örnek istersen, bizler burdayız; '' hayata karşı artık boynumuz bükük değil,ezik değiliz,toplumda sesimiz çıkıyor,geleceğe dair hayaller kurmuyoruz artık,geleceğimizle ilgili planlar yapıyoruz......hayata karşı dimdik duruşumuzla,kendimize olan özgüvenimizle,içimize dolmuş yaşama sevincimizle,öncesi-sonrası fotoğraflarımızla BİZ burdayız....

diğer taraftan, bugün paylaştığım bir haber geldi aklıma şuan

;eğer görmediyseniz buraya tıklayarak sizler de bakabilirsiniz..
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap '' tıklayınız ''
şuan çevrende, kötü niyetli olmasa da ,bilinçli bilinçsiz herkesin bu konuda bir şeyler söylediğini tahmin ediyorum..
pekiii kilondan dolayı yaşadığın hangi olayda,hangi haksızlıkta,hangi üzüntüde,hangi zorlukta,hangi acıda,hangi yalnızlıkta........bu insanlar yanında...yanında olsalar da seni ne kadar anlayabiliyorlar...bugün yanında olanların,yarın kaç tanesi yanında olacak,olabilecek...??
bu yüzden bir kez daha söylemek istiyorum; çıktığın bu yolda hiçbir şey senin kararlılığını etkilemesin...
bu yolda ailelerimize,çevremize,sevdiklerimize düşen tek şey, '' bizi desteklemek,hayatımızın dönüm noktası olma niteliğindeki bu kararımızda,sonuna kadar arkamızda olduklarını bize hissettirmek '' olmalıdır.... ( bu konuda çok şanslıyım...

)
şunları da söylemeden bitirmeyim yzımı;
sonunda geçireceğin şey bir ameliyat..ameliyat sonrası bir süre ağrıların olacak; bu doğal..ama bundan sonraki süreçte olağanüstü bi durum olmadığı sürece herhangi bi ağrı sözkonusu değil..midende yabancı bişeyin varlığını sürekli hissetmek gibi bişey sözkonusu değil...
sürekli kusma olayına gelince;
kurallara uyduğun sürece böyle bi durum SÖZKONUSU DEĞİLL..yaklaşık olarak 15 aylık kelepçeliyim, 3-4 defa böyle bi durumla karşılaştım, bunlar da tecrübesiz dönemlerime rastlamıştır,vaya kelepçemden sonra il kez tüketmiş olduğum bi gıdadır...
işte böylee arkadaşım aslında görünüşte sana cevap olarak yazdığım bu kısımda, genel olarak söylemek istediğim bazı şeyleri de yazdım belki...bu yüzden seni aşan ,sana uymayan kısımlar olmuştur belki,bilemiyorumm...

şimdilik benden bu kadar..
hayat yolun açık olsun ; biz her zaman burdayızz...