Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 10:37

Sayfa: 1 [2]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :)  (Okunma Sayısı 1420 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2010, 23:06 » 

bende sabırsızlıkla bekliyorum pazartesini çok sabırsızm nasıl bir karar alacagız dokturla bilmiyorum bana dua edin sizi haberdar ederim ferhan çok ihtiyacım var şansa allah yardımcımız olsun bütün herkeze bu amaliyatları düşünenlere çok zor karar vermek
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :)
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 10:37 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) oyunları, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) programı, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) oyunu indir, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) program yükle, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) download, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) hikayeleri, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) resimleri, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) haber, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) yükle, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) videosu, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) msn eklentisi, şarkı sözleri
selen
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2010, 09:35 » 

gülmee evet ben MUTLUf
Feno emre zeynep cok sagolun ailemin onaylamasinda önceki sonrasi resimlerin cok faydasi oldu  acikcasi bypass dan bende korkdum insanin cok agrilari oluyormus ve birisinin yazisini okudum pypass taktiran kilo verdikce vermis verdikce vermis yalan olmasin 180 civarimis simdi 40 lara düsmüs ve hasta olmus gittikce eriyormus böyle olmasida tabiki iyi deyil ondan bandi bari ayarliyabiliyorsun ve ameliyati okadar riskli deyil. senin sabirsizlini cok iyi anliyorum zeynep bende ayni durumdayim hergün aklim fikrim bu ameliyata insallah senin icin olan en dogru karari verirsin ve saglikli sekilde ameliyatini olursun ve bol bol kilolar verme baslarsin bende pazartesiyi senin kararini sabirsizlikla beklicem kendinize iyi bakin

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2010, 13:51 » 

sılacığım,endişelerini anlıyorum kardeşim,bypass yaptıran birini tanımıyorum,tek bildiğim tüp mide dedikleri olay ve genel olarak kelepçe.kelepçenin şööyle iyi bir yanı var ayarlanıyor olabilmesi;takılmıyomu yiyecekler sıktırıyosun,hiç bir şey yutamıyomusun azıcık açtırıyosun v.s.iyice araştır ve en doğruluğuna inandığınla dön aramıza,sağlıkla inşallah.zeynepim senide anlıyorum,ben ve benim gibi kelepçeliler sizlerin bu halini çok iyi anlıyoruz zaten,ee nede olsa bu yollardan bizlerde geçtik. oleyy yuppii
şu an yaşadığınız heyecan o kadar güzel gelecekki sizlere gelecekte,bilinmezlikler ortadan kalktığında oleyy yuppii
inşallah amacınıza ve amacımıza sağlıkla ulaşırız kardeşlerim.
bizlere gelişmelerden bahsetmeyi unutmayın sakın,heyecanla bekliyoruz muckk

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127

Konu Linkleri: Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) Dosyası, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) kelepçe Ameliyatı , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) kelepçe Resimleri, Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) kelepçe Hikayeleri , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) kelepçe Haberleri , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) İndir , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) Yükle , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) kelepçe Videosu , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) mide kelepçesi , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) Şiiri , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) kelepçe dolumu , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) gastric band , Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :) kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 [2]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Kelepceli Olabilcem Heralde Bu Gidisle :)

Gitmek istediğiniz yer: