Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 01:46

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var  (Okunma Sayısı 532 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akedia
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 178
Başlangıç Kilo: 128
Şuanki Kilo: 125
Hedef Kilo: 75

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« : 03 Ocak 2012, 23:04 » 

merhaba... ben 29 yaşında, 125 kilo, 1.75 boyunda bir bayanım. hayatım boyunca kiloluydum. çeşitli hormonal hastalıklarım var ergenlikten beri... insülin direncim var. üstelik annem ve babam da şeker hastası. yani birkaç sene içinde ben de şeker hastası olaağım bu kilolarla... bir yandan diyet ve egzersizle bu işi halletmenin cazibesi var bende sürekli... aslında var diyemiyorum daha ziyade vardı... artık bu yaşa kadar bu işi halledemediysem şimdiden sonra çok zor olduğunu düşünüyorum. hem metabolizma yavaşlıyor hem öğrenilmiş bir çaresizlik oluşuyor. bu yüzden benim için son derece yeni bir şeyi, obezite cerrahisini denemeyi düşünüyorum. ancak küçük bir şehirde yaşıyorum. aslında ankaralıyım. bu yüzden sürekli ankaraya gidip gelme şansım var. esasında tek seferde bypass düşünüyordum ancak ailem ameliyat kararıma destek çıkmadılar. annem de babam da çok yaşlı. onları üzmek istemiyorum. o nedenle geri dönüşümü olan, onlardan habersiz olabileceğim, kimseyi üzmeyeceğim bir ameliyat istiyorum. bu kararımı eleştirenler de olabilir ama işte herkesin kendi özeli, kendi bakış açısı sonuçta... neticede kelepçe düşünüyorum. ankarada oktay banlı var, ameliyat için 6500 tl. gibi bir rakamdan söz ediliyor. bunu kredi çekmeyi planlıyorum. zira o kadar nakitim yok. bir yandan da devlet hastanesinde ücretsiz olabilirim. ama işte ileride dolum yaptırmak vs. bunlar buralarda daha mı zor olur bilemiyorum... kısacası yardımınıza ihtiyacım var. hayatımı, kariyerimi, kilolarımı değiştirmek istiyorum. ama en emin ellerde gerçekleştirmeliyim bu işi... bu arada ankarada ameliyat olursam çok uzak bir mesafede olacağım. acil müdahale gerektiren durumlar vs. oluyor mu bu ameliyatta? bilgi verebilirseniz çok sevineceğim... hepinize başarılar dilerim...
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 01:46 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var oyunları, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var programı, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var oyunu indir, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var program yükle, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var download, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var hikayeleri, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var resimleri, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var haber, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var yükle, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var videosu, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var msn eklentisi, şarkı sözleri
akedia
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2012, 23:13 » 

eklemeyi unutmuşum, ameliyatı kesinlikle laparoskopik olmayı düşünüyorum. yani devlette böyle mi bilmiyoprum. umarım öyledir

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
janset89
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 176
Başlangıç Kilo: 114
Şuanki Kilo: 114
Hedef Kilo: 65
VKİ: 36.8

Referans
-Beğenmiş: 1

E-Posta
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2012, 23:40 » 

Ankara'da Numune hastanesinde kapalı olarak yapılıyor ameliyat. Üstelik sigortanız varsa ek bir ücret ödemenize gerek yok. Araştırmalarım sonucunda edindiğim bilgiler bunlar. İnşallah her şey dilediğin gibi olur.

akedia
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2012, 08:41 » 

Çok teşekkür ederim. Açıkçası kimse cevaplamayacak diye düşünmeye başlamıştım cevabın beni çok mutlu etti.  Umarım her şey dilediğimiz gibi olur...

janset89
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 176
Başlangıç Kilo: 114
Şuanki Kilo: 114
Hedef Kilo: 65
VKİ: 36.8

Referans
-Beğenmiş: 1

E-Posta
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2012, 16:34 » 

Rica ederim bende henüz karar verme aşamasındayım. Araştırmalarım devam ediyor bildiğim konularda yardımcı olabilmek beni de mutlu eder.  Umarım sizinde her şey dilediğin gibi olur.

Konu Linkleri: Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var Dosyası, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var kelepçe Ameliyatı , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var kelepçe Resimleri, Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var kelepçe Hikayeleri , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var kelepçe Haberleri , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var İndir , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var Yükle , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var kelepçe Videosu , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var mide kelepçesi , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var Şiiri , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var kelepçe dolumu , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var gastric band , Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Karar Verdim Ama Yardımınıza Ihtiyacım Var

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)