Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 01:38

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çok Kararsizimm  (Okunma Sayısı 330 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HayalVeGercek
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.68
Başlangıç Kilo: 95
Şuanki Kilo: 95
Hedef Kilo: 60
VKİ: 33.7

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

« : 26 Ağustos 2010, 14:28 » 

BU SİTEYİ GÖRÜNCE KAFAM ÖYLE ÇOK KARIŞTI Kİ.BURDA KELEPÇE YÖNTEMİNİ DENEYEN ARKADAŞLARIM BAŞARILI SONUÇLARA ULAŞMIŞ AMA BİR YANDAN DA TELEVİZYONLARDAN İZLEDİĞİM HABERLERDE KELEPÇE YÖNTEMİNDEN DOLAYI HAYATINI KAYBEDEN OLAYLARI İZLEDİM.BENDE KİLOLARIMDAN KURTULMAYI İSTİYORUM KELEPÇE YÖNTEMİYLE Mİ YOKSA DİYET YÖNTEMİYLE Mİ BU İSTEĞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİM BİLMİYORUM SİZLERDEN RİCAM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ? 
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Öncelikle herkese merhaba....
Henüz 20 yaşında olmama rağmen 95 kiloyum.Malum bende herkes gibi bu durumdan memnun değilim.Pazartesi diyete başlayıp ertesi pazartesi bıraktım.kendimi ben böylede güzelim yalanına inandırdım hep.Taa ki böyle olmadığı gerçeğinin tokat gibi yüzüme vurulduğunda.Ve doktor tedavisi ile zayıflama yoluna karar verdim.Hayırlısıyla ramazandan hemen sonra doktora gideceğim.Tabi ramazan sürecinde yeme alışkanlıklarında değişme yaptım.Ama tabi ki asıl maraton ramazandan sonra başlayacak.İnşallah bende buradaki arkadaşlarım gibi hayallerimi gerçeğe çevirmeyi başarabilirim.Herkese saygılar ......
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Çok Kararsizimm
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 01:38 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Çok Kararsizimm oyunları, Çok Kararsizimm programı, Çok Kararsizimm oyunu indir, Çok Kararsizimm program yükle, Çok Kararsizimm download, Çok Kararsizimm hikayeleri, Çok Kararsizimm resimleri, Çok Kararsizimm haber, Çok Kararsizimm yükle, Çok Kararsizimm videosu, Çok Kararsizimm msn eklentisi, şarkı sözleri

Konu Linkleri: Çok Kararsizimm Dosyası, Çok Kararsizimm kelepçe Ameliyatı , Çok Kararsizimm kelepçe Resimleri, Çok Kararsizimm kelepçe Hikayeleri , Çok Kararsizimm kelepçe Haberleri , Çok Kararsizimm İndir , Çok Kararsizimm Yükle , Çok Kararsizimm kelepçe Videosu , Çok Kararsizimm mide kelepçesi , Çok Kararsizimm Şiiri , Çok Kararsizimm kelepçe dolumu , Çok Kararsizimm gastric band , Çok Kararsizimm kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Çok Kararsizimm

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)