Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 01:30

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum  (Okunma Sayısı 570 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilarya
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 172
Başlangıç Kilo: 117
Şuanki Kilo: 117
Hedef Kilo: 75

Referans
-Beğenmiş: 3
-Beğenilmiş: 1

E-Posta
« : 30 Ekim 2010, 18:39 » 

merhabalar 33 yaşındayım ve ergenliğe girdiğim zamandan beri kiloluyum üniversite zamanlarında şimdiki kilomun yarısı kadardım ama sonrasında evlilik doğum emzirme dönemi 1,2 de depresyon 117 kilo oldum boyum 1.72
vermem gereken çok kilo var
rejime başlıyorum ilk hafta kilo fazlası nedeniyle 4 kilo ikinci hafta 2 kilo veriyorum çevremdekiler o baya zayıflamışsın diyo sanki ben vermem gereken kiloları vermiş gibi yemek yemeğe yeniden başlıyorum
1 senedir mide kelepçesi ile ilgili araştırmalar yapıyorum ve korkmama rağmen kelepçe taktırmayı düşünüyorum burda gördüğüm resimler okuduğum hikayeler beni bu konuda çok motive etti
aranızda ankarada yaşayan varsa kelepçe takma konusunda deneyimli doktor ismi istiyorum kilolu beden eğitimi öğretmeni olmak istemiyorum artık ne kadar bana yakıştığını söyleselerde sağlıklı olmak istiyorum artık
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 01:30 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum oyunları, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum programı, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum oyunu indir, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum program yükle, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum download, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum hikayeleri, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum resimleri, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum haber, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum yükle, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum videosu, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum msn eklentisi, şarkı sözleri
feyza
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 178
Başlangıç Kilo: 141
Şuanki Kilo: 89
VKİ: 28

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 4

E-Posta
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2010, 13:50 » 

iyi günler ankarada kelepçe yapan dr bilmiyorum ama tüp mide ve gasrtik baypas ameliyatı yapandr Ahmet türkçapar var ama başka arkadaşlarda var kelepçe ameliyatı olmuş arkadaşlarda var ankarada ümit arkadaşımız var ben kelepçeli değilim 1sene önce tüp mide operasyonu oldum 145civarındaydım şu an 73 kiloyum ama çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim hiç bir şey kolay değil hepsinin bir zorluğu var inşallah hayırlısıyla kararınızı veririsiniz

Mesajınızı beğenen üyeler:

ilarya

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ilarya
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 172
Başlangıç Kilo: 117
Şuanki Kilo: 117

Referans
-Beğenmiş: 3
-Beğenilmiş: 1

E-Posta
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2010, 14:39 » 

bilgi için teşekürederim ümit hanımın yolculuğunu okudum inanılmaz gibi görünüyor ama muhteşem sonuç doktoruyla bağlantıya geçmeyi düşünüyorum oktay beyle  bu hafta içinde sonucu bildiririm
sizin zayıflama yolculuğunuzda çok güzel  kilonuzun yarısını atmış durumdasınız maşşallah diyorum

...ahmet beyide araştırıyorum şimdi teşekkürederim tekrar

Konu Linkleri: Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum Dosyası, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum kelepçe Ameliyatı , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum kelepçe Resimleri, Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum kelepçe Hikayeleri , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum kelepçe Haberleri , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum İndir , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum Yükle , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum kelepçe Videosu , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum mide kelepçesi , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum Şiiri , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum kelepçe dolumu , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum gastric band , Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Bide Beden Eğitimi öğretmeniyim Ama 117 Kiloyum

Gitmek istediğiniz yer: