Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 01:30

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :(  (Okunma Sayısı 546 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
janset89
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 176
Başlangıç Kilo: 114
Şuanki Kilo: 114
Hedef Kilo: 65
VKİ: 36.8

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« : 30 Aralık 2011, 01:32 » 

Sevgili Arkadaşlar
Ankara da yaşıyorum, 22 yaşındayım 108 kiloyum. yaklaşık 9 yaşından beri yaşıtlarıma göre hep daha iri ve kiloluydum. fakat artık ben kilolarımla barışığım yalanına kendimi bile inandıramıyorum.Çünkü aslında hiç bir zaman barışık falan değildim sadece çaresizdim kabullenmiştim. Ama yaklaşık 10 yıldır diyet spor bitki çayları sirkeli vs sular  zayıflama ilaçları, shake adı verilen sütlü bişiyler bişiyler bıktım usandım artık.hep sonuç aynıydı ver al ver al .. Biliyorum ki bunların hepsini buradaki hemen hemen herkes yaşamıştır. Bu yüzden beni en iyi anlayacak insanların sizler olduğunu düşündüm. Uzun zamandır araştırıyorum. Ankara da numune hastanesinde ssk ile ek ücret ödemeden ameliyat olabileceğimi öğrendim. Henüz gidip görüşmedim fakat bir arkadaşım bu hastanede ameliyat oldu şuan hala kelepçeli ve çok memnun. tek sorunum vucüt kitle indeksimin 40ın üzerinde olmaması. Doktorun bu konuda bir insiyatif hakkı var mıdır ? yada yapılabilcek başka bişiy. ??  çok çaresizim.. İğne olmaktan korkan ben bu ameliyattan korkmuyorum o kadar bıktım ki. Her ortamda herkesin diyetisyen kesilmesi, zevkine göre giyinmekten öte örtünmek için giyinmekten bıktım. Çok ÜZÜLÜYORUM NOLUR YARDIM EDİN. Ameliyet olan bütün arkadaşların vki 40ın üzerinde miydi?  yada doktorun kararına mı bağlı oluyor ?
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :(
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 01:30 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( oyunları, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( programı, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( oyunu indir, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( program yükle, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( download, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( hikayeleri, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( resimleri, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( haber, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( yükle, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( videosu, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( msn eklentisi, şarkı sözleri
mucize
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 175
Başlangıç Kilo: 134
Şuanki Kilo: ---
Hedef Kilo: 66
VKİ: 43

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 1

« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2012, 16:10 » 

Selam Janset

Sanki beni anlatmışsın, seni çok iyi anlıyoruz. Vki baktığımda 36 görünüyor. Bildiğim şudur ki; herhangi bir ek sağlık sorunun olmadığı takdirde 40 olmadan yapılmıyor bu tür obezite ameliyatları. Malum buradaki çoğu kişide senin kilonda olmak isterdi inan. Tamam zayıf değilsin ama bizler gibi korkunç bir durumda da değilsin. Özellikle bu kelepçe(!) olayını bir daha düşün derim, biraz daha sitede dolaş bilgi edin. Şahsen bende buraya ilk geldiğimde kelepçe diyordum ama tüp mide de karar kıldım inşallah mayısın ilk haftası bu operasyonu geçireceğim. Bypass ve kelepçeyi doktorlarla ve bu operasyonları geçirmiş kişilerle birebir konuştuğumda anında eledim. Neden dersen..Bypass yaşım gereği uygun görmedim, görülmedi. Kelepçe ise mideye ve diğer organlara verdiği tahribatlar nedeniyle ben istemedim, önerilmedi. Kısacası ince eleyip sık dokumak gerek, bu kararı vermek zor. Genede doktorlarla görüş, eğer olmana bir mani çıkmazsa dediklerimi unutma.

Sevgiyle kal. 

Mesajınızı beğenen üyeler:

janset89

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
janset89
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 176
Başlangıç Kilo: 114
Şuanki Kilo: 114
Hedef Kilo: 65
VKİ: 36.8

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2012, 23:25 » 

Selam Mucize
cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim.
Aslında benim kelepçe olsun illa diye bir takıntım yok sadece kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorum.Çünkü artık spor ve diyetlerle başaramıyorum.
Seninde söylediğin gibi gerek bu sitede olsun gerek diğer benzeri sitelerde araştırmalarım sürüyor.
Önümüzdeki hafta da Numune hastanesine gidip doktorla görüşmeyi düşünüyorum. İnşallah senin operasyonunda çok başarılı şekilde geçer ve dilediğin kiloya ulaşırsın. Ailem ve çevremdeki kimse sizler kadar anlayamadı beni gerçekten çok teşekkür ederim .

mucize
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 175
Başlangıç Kilo: 134
Şuanki Kilo: ---
Hedef Kilo: 66
VKİ: 43

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 1

« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2012, 12:55 » 

İyi dileklerin için teşekkürler Janset  muckk

Güzel haberlerini bekliyoruz..

Konu Linkleri: Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( Dosyası, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( kelepçe Ameliyatı , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( kelepçe Resimleri, Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( kelepçe Hikayeleri , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( kelepçe Haberleri , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( İndir , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( Yükle , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( kelepçe Videosu , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( mide kelepçesi , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( Şiiri , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( kelepçe dolumu , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( gastric band , Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :( kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Benİ Sanirim En İyİ Sİzler Anlarsiniz :(

Gitmek istediğiniz yer: