özüm
|
 |
« Yanıtla #20 : 13 Ocak 2011, 16:20 »  |
|
Bence vazgeçme,amacın kilo vermek.Hangi yöntemle olduğu tamamen senin karar vereceğin bir şey.Amacım vazgeçirmek değil,yanlış anlama.Sadece okuduklarımdan,paylaşılanlardan kaynaklanan bilgimi paylaştım,endişemi paylaştım. Dedim ya benim şu anki söylediklerim pişmiş aşa su katmak,ama nolur iyi araştır diyorum. Ben de söyledim 100 kilo veren tanıdığım var,ama ciddi zor ve özenli gidilmesi gereken,iyi bir doktorla belki daha iyi gidecek bir yol.Ama iyi doktor kelimesi de öyle zor ki  Sen bana bakma.Dilerim herşey harika gider. Şunu kafana koy o zaman. Saatlerce spor yapmayı gözün kesiyorsa bu yola çık.Yoksa onca kilo ( benim de başlangış kilom olduğu için böyle rahat söylüyorum onca lafını ) sadece yediğinin çeyreğini yesen de gitmiyor. Anneden dolayı kelepçeyi biliyorsun zaten. Ama kusmadan ,kelepçeyi kaydırmadan kilo vermek hedef olmalı,kusma kelepçenin doğal bir sonucu değil çünkü,tekrarlanan kusmalar sorun olduğunun göstergesi. Diyor ve susuyorum.En güzel haberleri okuyalım buradan,giden kilolara sevinelim. Sonuçta amaç sağlığa kavuşmak,sadece iyi düşün ,tek seferde çözüme git istedim.Doktorunla da tartışmışsan hayırlı demekten başka yol yok.
|
|
|
|
|
 Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008 By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. oyunları, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. programı, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. oyunu indir, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. program yükle, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. download, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. hikayeleri, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. resimleri, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. haber, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. yükle,
Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. videosu, Bende Ameliyat Olmaya Niyetlendim.. msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
özüm
|
 |
« Yanıtla #22 : 13 Ocak 2011, 16:48 »  |
|
Önce bu haber çok güzel ,kutlarım  İkinci ameliyata neden gerek oluyor. Kendimden söyleyeyim. İlk 10 ayda 45 kilo verdim,sonra 1,5 yıla yakın debelendim durdum. Spora,yüzmeye rağmen, önceki yediğimin genelde çeyreğini yememe rağmen veremedim. Gittikçe moral bozuluyor. dolumu artırıyorsun biraz, yiyecek ya da su inmiyor, biraz azaltıyorsun kilo veremiyorsun gibi sorunlar.yada çok daha ileri boyutta sorun yaşayanlar da çok oldu,bunlar benim sorunumdu. Kelepçesi mideye geçen ,midesi delinenler oldu. Kayma yaşayanlar,ya da aşırı sıkıldığı için su bile içemeyen ,port enfeksiyonu yaşayan,vücudu portu kabul etmeyen vs vs. Sebep çok yani. Ben şu ya da bu ameliyatı ol diyemem. Ben bypass oldum daha çok yeniyim,2 aylık. Sadece tüpmide, bypass,mide plikasyon gibi bir sürü yöntem var,onları da araştır iyice demiştim. Tüp konusunda bir yönlendirmem olmadı kendi adıma.Zaten bizim yönlendirmemiz anlamsız olur. Doktorun kim bu arada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özüm
|
 |
« Yanıtla #24 : 13 Ocak 2011, 17:25 »  |
|
Tam adamına sordun  Ben varım. Bir daha değil çok iyi düşün diyorum başka bir şey demiyorum. İyi doktor kim ,düşünmek gerekiyor derken ,alanında isim yapmış doktor mu yoksa çok hastada başarılı olmuş doktormu ,bu önemli. Kendisinin sorun yaşayan o kadar çok hastasıyla konuştum ki.  (((((( Lütfen iyi düşün. Bilmiyorum insanlar yazarmı sorduğun zaman ama dene. Burada ,obeziteyardım.net de , kelepcekardesligi.com da doktorunun adını yaz,hastalarından yorum iste. Dürüstçe yazarlarsa ,bilgi edinirsin,benim lafımla kalma. Ama bazıları da bazı sebeplerden dolayı çekinip yazmayabiliyor. 
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2011, 17:28 Gönderen: özüm »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özüm
|
 |
« Yanıtla #29 : 27 Şubat 2011, 23:56 »  |
|
Ne yazık ki o kadar doğru şeyler söylüyorsun ki,katılmamak elde değil. Sadece diyetle bizim kilolarda kilo verip normale inmek çok zor,bence gene bie ameliyat bu işi çözer diye düşünüyorum ama bu kelepçe değil o kesin. Hangisi olduğunu da doktorla,iyi bir doktorla kararlaştırmak gerekli.Allah yardım etsin . Ama bir şey yapmazsanız sizin de söylediğini gibi bu sene de 20 kilo almak iten bile değil. Bence cesaret ve iyi bir araştırmayal adım atmak gerekli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|