Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 01:08

Sayfa: 1 [2]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ameliyatım Var  (Okunma Sayısı 1367 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #10 : 07 Mayıs 2010, 11:55 » 

Gökhancığım,aramıza tekrardan ve bu sefer gerçektende hoşgeldin
Çok geçmişler olsun kardeşim,çoğu gitmiş azı kalmış artık ne deyim!!!
Bundan sonrası için sana söylenmesi,daha doğrusu tavsiye edilmesi gerekenleri ailemizin ebeveyni Fenom ve Nilgünüm çok açık bir dille anlatmışlar ve çok haklılar.Şimdi her hastaya göre her dr.ayrı bir uygulama yapıyor,örneğin kimisi 1 ay sıvı besleniyor(dr.tavsiyesi ile,kafasına göre değil)kimisi 15 gün ve kimiside benim gibi 10 gün.Ben 10 gün sıvı beslendim(muhallebi,tanesiz çorba,komposto ve ev sıkımı meyve suları)
10 gün sonra dr.um tamamen katıya geçebileceğimi söyledi,fakat ben hala tereddüt ettim katı gıda alırken,ya kelepçeme bir şey olursa?Ya kelepçemi kırarsam :muhaDüşün o kadar manyamıştım
Katı almaya başladıktan sonra bile çok dikkat ettim kelepçemi zorlamamaya,zira bu çok yanlış ve olmaması gereken bir durum.Diyelimki tıkanma hissetmiyor insan ve asla ve asla TIKANIRMIYIM ACABA DİYE GEREKENDEN FAZLA YEME.
Zaten sende şu anda dolum yoktur büyük ihtimalle,bazı dr.lar 1-2 ay içerisinde ilk dolumu yapıyorlar ve sen bu dönem içinde çok ta tıkanma hissetmeyeceksin, amabu bir geçiş dönemi ve sende bu dönemi en iyi şekilde değerlendir-ki en büyük kg.lar bu dönemde veriliyor.
Asitli içecekler,Cola,soda,hazır meyve suları,çikolata,dondurma ve geçişi kolay ve yüksek kalorili gıdalardan uzak dur.
Asitli içeceklerin hem kalorisi yüksek olduğundan,hemde mevcut asit üst küçük midede genişleme yaptığından özellikle yasak(çok canı çekipte sadece 1 yudum alınırsa bu yasak ortadan kalkıyor,zira tecrübeyle sabittir)
Mesela ben 2 yılda 83 kg verdim ve bu y yasaklara neredeyse uydum,fakat bir kaçkez,yaklaşık 1 yıllık kelepçeliyken 1-2 defa ılıtarak dondurma yedim,napiiiim dayanamadım Şimdi birde şu sorun var canım kardeşim.Dondurmada hem kalori açısından,hemde soğuk olduğu için yasak bizlere,kelepçede ne çok soğuk nede çok sıcak yemeyip içmeyeceksin,bu böyle biline.Çok soğuk yendiği ve ya içildiği zaman kelepçede kasma meydana geliyor ve bunun ağrısını çekmekte çoook ama çook zor,işin birde psikolojik boyutu var,acaba kelepçem kaydımıda ağrıyor?Gbi düşüncelerde insanı çok yıpratıyor.Belki bunların tamamını sende biliyorsun kardeşim,dr.un sana anlatmıştır belki ama,Nasrettin hoca ne demiş"bana damdan düşeni getirin demiş damdan düştüğünde İnşallah senin bu yeni hayatındada her şey istediğin gibi olur ve filinta gibi bir delikanlı olursun kardeşim :sprAllah yolunu açık etsin,sevgilerle...

Mesajınızı beğenen üyeler:

zeynep

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ameliyatım Var
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 01:08 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Ameliyatım Var oyunları, Ameliyatım Var programı, Ameliyatım Var oyunu indir, Ameliyatım Var program yükle, Ameliyatım Var download, Ameliyatım Var hikayeleri, Ameliyatım Var resimleri, Ameliyatım Var haber, Ameliyatım Var yükle, Ameliyatım Var videosu, Ameliyatım Var msn eklentisi, şarkı sözleri
gökhan
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.80
Başlangıç Kilo: 150
Şuanki Kilo: 150
Hedef Kilo: 90

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« Yanıtla #11 : 07 Mayıs 2010, 19:56 » 

yardımlarıız içi çok ama çok teşekkür edrim ama inanın yaptırdığa çok pişman oldum ama biliyorumki dönüşü yok buda beni daha çok yıpratıyo baş dönmeleri oluyo sırf sıvı tüketmekten bide kusmam bugüne kadar olmadı ama bunaltılar kusma korkuları beni bitiriyo bilmiyorum herkesmi bunları yaşadı ne olur yardımlarınızı eksik etmeyin acaba püreye geçince bu başa dönmesi bunaltılar geçermi inanın açlık umrumda değil doktorum çarşamba dikişleri alıcak durumu beğenirse heralde püreye geçirecek sizden bir ricam var bu sıvı kısmında nasıl beslenmeliyim ne kadar ne içmeliyim bunalttıları çaresi varmı püreye geçerken neyi nekadar ve kaç saatte yemeliyim belki dokturum çarşamba der ama sizlerin deneyimleri bilgileri çok ama çok önemli 3 ana 3 ara öğünler açılımı nedr inanın piskolojim çökmüş durumda kocaman adam ben ne yaptım kendimi yaktım diye oturmuş ağlıyorum buarada kimsenin şevkini kırmak istemem öyle olursada çok özür dilerim çaresizim sizlerden yardım alamaya çok muhtacım daha önce yazdıklarınız için çok teşekkür edeim yeni yorumlarınızı bekliyorum

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
hurrem75
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 165
Başlangıç Kilo: 118
Şuanki Kilo: 77
Hedef Kilo: 65
VKİ: 28.3

Referans
-Beğenilmiş: 9

« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2010, 20:00 » 

Önce bir sakin ol panik yapma  herşey çok güzel olacak güzel günleri düşün birkaç gün biraz zorlanırsın ama bu durum geçici aklını kelepçenden uzak tut bol bol yürüyüş yap temiz havaya çık merak etme bir kaç güne kadar bu panik havan geçecek
işte ben bunu söylemek istiyordum bence op. olmadan önce bir psikolok yardımı almak lazım  çok büyük geçmiş olsun vereceğin kiloları düşün ve rahatla

seda
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 174cm
Başlangıç Kilo: 147
Şuanki Kilo: 126
Hedef Kilo: 75

Referans
-Beğenilmiş: 0

Doç.Dr. Yunus Yavuz ,Sleeve Gastrectomi(Tüp mide)

E-Posta
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2010, 12:46 » 

gökhan bey hiç panik yapmayın herşey düzelecek. pişmanlık hepimizde oluyor ilk zamanlar ama günler geçtikçe vücut alışıyor operasyona ve yerini mutluluğa bırakıyor. doktorunuzun dediklerine uyun. benim eşim 210 kilodan 123 e düştü ama yeme alışkanlığını değiştiremediği için az çiğnedi,çabuk yuttu ve sonunda kusmalar yaşadı. midenizde bir alet takılı kusmak ona ve midenize çok zararlı, eşimde bu yüzden reflüve gastrit oluştu. dolumu azaltıldı şimdide kilo almaya başladı. lütfen bunlara dikkat edin. Ama kendinizi artık üzmeyin, kurallara uyarak çok güzel kilo vereceksiniz. çoğu insanın cesaret edemediği, etsede imkanı olmadığı veya başaramadığı bir ameliyat geçirdiniz. çoğu insandan şanslısınız kendinizi böyle görün.

momenton
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 160
Başlangıç Kilo: 109
Şuanki Kilo: 94
Hedef Kilo: 70
VKİ: 43

Referans
-Beğenilmiş: 1

« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2010, 12:50 » 

ilk on gün bende sabah meyvalı yoğurt küçüçük, öğlen iki kaşık yoğurt, akşam, yoğurt veya meyvasuyuyla beslendiğimde çok halsizlik, üşüme, yorgunluk hissediyordum. 11. gün öğlen çorbaya başlayınca ve ek besinler almaya başlayınca durum normale döndü.
çok halsiz olduğum birgün yoğurduma biraz tuz attım ve o beni kendime getirdi. 53. günüm inan bu operasyona değiyor gülümseme

operasyon tarihi: 26-03-2010
Fatih Sultan Mehmet Hastanesi
Dr. Hasan ALTUN

Konu Linkleri: Ameliyatım Var Dosyası, Ameliyatım Var kelepçe Ameliyatı , Ameliyatım Var kelepçe Resimleri, Ameliyatım Var kelepçe Hikayeleri , Ameliyatım Var kelepçe Haberleri , Ameliyatım Var İndir , Ameliyatım Var Yükle , Ameliyatım Var kelepçe Videosu , Ameliyatım Var mide kelepçesi , Ameliyatım Var Şiiri , Ameliyatım Var kelepçe dolumu , Ameliyatım Var gastric band , Ameliyatım Var kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 [2]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Ameliyatım Var

Gitmek istediğiniz yer: