Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 01:03

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ameliyat Sonrası Acı Varmı?  (Okunma Sayısı 1248 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buse
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 165
Başlangıç Kilo: 110
Şuanki Kilo: 107
Hedef Kilo: 65
VKİ: %40

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 0

ydzontrk@hotmail.com
E-Posta
« : 25 Mayıs 2010, 23:52 » 

ben 170 boy 107 kilo 43 yasında bayanım ameliyat sonrası cok acı cekiliyomus die okudum bu gecicimii tedavisi varmı ne kadar sürüyo?
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ameliyat Sonrası Acı Varmı?
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 01:03 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Ameliyat Sonrası Acı Varmı? oyunları, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? programı, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? oyunu indir, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? program yükle, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? download, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? hikayeleri, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? resimleri, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? haber, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? yükle, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? videosu, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? msn eklentisi, şarkı sözleri
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2010, 11:26 » 

Merhaba buse hanım öncelikle sitemize hoşgeldiniz.

Sorunuza ben kendimden cvb. vereyim.

Ameliyattan ilk çıkar çıkmaz çok büyük bir ağrı vardı bir an pişman oldum ameliyat olduğuma olacağıma , böyle bir acı görmemiştim acıkcası gülümseme

ama bu acı 1 saat sürdü toplamda , hemen ağrı kesicilerle ağrıların %70 ini dindirdiler.. 2 saat sonra iyiki ameliyat olmuşum dedim ohh kurtuldum dedim gülümseme..... daha sonrasında ağrı falan kalmıyor sadece dikiş yerlerinde hereket edince az acı oluyor o da hiç önemsiz bir acı yani gülümseme

Size tavsiyem ilk bir kaç saati obezlikten normal insan moduna geçiş süreci olarak görmeniz .. gerisi kolay zaten 

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Mide kelepçesi

zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2010, 12:57 » 

ben amaliyet olduktan sonra yogum bakımda kaldım hastane ayga kalkmıştı ben kendim gibi kimse den duymadım bu kadar agrı anlatamam yani o yogum bakımda kadıgım gün ve 2 ay çok şidetli agrım oldu hastalar yanıma gelip dua etiler artık çok agır hastalar bile kendilerine şükür etiler .ben çok kiloluluydum aşırı kiloyla amaliyata girdim  amaliyata 7 buçuk saat kalmışım o da kalçam ve belimi çok kötü yapmış amaliyat masası özel masa ayrlanmıştı öbürüne sıgmıyordum çok şükür midemde felan agrı hisetmemiştim belim agrımasaydı çok başarılı bir op geçirmiştim çok bakıldım moane oldum bir şey çıkmadı sadece bel agrısı agrım yavş yavaş yeni yeni geçiyor ama halen uyşuk
bu sizi kurkutmasın benimkisi çok aşırı kilodan kaynaklanan bir şey sonra arkadaşım 155 kiloyla oldu çok güzel hemen yürüdü hiç bir sorun çıkmadı.
siz bu kiloyla 1 hafta sonra bir şeyiniz kalmaz diye düşünüyorum
geçmiş olsun

fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2010, 21:38 » 

hoş geldiniz buse hanım..

eğer bu konuda kararlıysanız , bu tür kaygıları bir kenara bırakın derim ben...
ameliyat sonrası ilk gün tabii ki de ağrı sızı oluyor , olmaması mümkün mü?? ama bu kelepçe ameliyatına özel bir ağrı değil,herhangi bir ameliyat da geçirsek bu acı olacaktır ilk gün...yani kelepçeden kaynaklı bir mide ağrısı gibi , veya kelepçenin varlığını hissetmek gibi bir durum söz konusu değil..  ağrı kesiciler de en güzel hediye bize o gece...
uyandıktan birkeç saat sonra ilk yürüyüşünüzü yapacaksınızdır... 3-5 gün kısıtlı hareketler olur.. ama bir hafta tamamlandığında artık eski hayatınıza dönersiniz..

bu süreci ben yaşadım ki , size anlatabiliyorum ; ama inanırmısınz ,
'' acı ''  deyince ,  '' ağrı ''   deyince aklıma ilk gelen  bunlar olmuyor...

aklıma  çocukluğumdan geçen yıla kadar çektiğim ağrılar ( ayaklarım , dizlerim , özellikle de bel ağrım... çocukluğumun ve gençliğimn ilk yılları böyle geçti... )
ve de yüreğimdeki acılar... yüreğimin ezile ezile, kırıla kırıla acıyan , kanayan noktaları...
ameliyat sonrası yaşadığım acı , bunların yanında hiç kalmıştı...
ve şimdi de  kelepçemin desteğiyle kavuştuğum bu güzel hayat, bu sağlıklı beden, bana yüreğime de mutluluğun kapısını aralamış durumda........ oleyy yuppii nazar

bu yüzden bence hiç düşünmeyin , kararlı olun, yaşayacağınız güzelliklere odaklanın..acı olsa da , değecektir...umarım aynı güzellikler sizi ve tüm kader arkadaşlarımı da bekliyordur.......

yalnız benim dikkatimi çeken boy ve kilonuza baktığımda vki  37 görünüyor şu durumda..
aslında çok net bir bilgim yok henüz ama , yeni düzenlemeyle vki 40 ın altında olduğu durumlarda  devletin masrafları karşılamayacağı söyleniyordu.. o kafama takıldı benim

sevgiler... muckk muckk

« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2010, 21:40 Gönderen: fenocuk »

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme

Konu Linkleri: Ameliyat Sonrası Acı Varmı? Dosyası, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? kelepçe Ameliyatı , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? kelepçe Resimleri, Ameliyat Sonrası Acı Varmı? kelepçe Hikayeleri , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? kelepçe Haberleri , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? İndir , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? Yükle , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? kelepçe Videosu , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? mide kelepçesi , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? Şiiri , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? kelepçe dolumu , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? gastric band , Ameliyat Sonrası Acı Varmı? kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Ameliyat Sonrası Acı Varmı?

Gitmek istediğiniz yer: