Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 05:51

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: ***acİl***  (Okunma Sayısı 411 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mucize
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 175
Başlangıç Kilo: 134
Şuanki Kilo: ---
Hedef Kilo: 66
VKİ: 43

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 1

« : 20 Aralık 2011, 11:46 » 

Bütün kader arkadaşlarıma merhabalar öncelikle..
Yeni üye oldum, sitede baya bi gezdim. Zaten ameliyat olmak istiyordum uzun zamandır ama maddi dururmum el vermiyordu, şimdilerde bunun sgk'nın karşıladığını öğrendim,tekrar umutlandım. Yazdıklarınızdan,size kendimi yakın hissettim bir an. Ben 20 yaşındayım boyum 175, kilom 134, VKI 43. Ve bilirsinizki bu güzel yaşta bu kilonun insanı nasıl depresyona soktuğunu.. Ben artık bu senelerimi böyle geçirmek istemiyorum ama beni kimse anlamıyor en başta ailem.. Ameliyat olmak istediğimi kime söylesem 'sakınnn!!senin yaşın daha genç verirsin' diyorlar, ama bilmiyorlar ki olmuyor işte olmuyor.... 2008 yılında kendi çabalarımla 4 ayda 30kg verdim, tam ideal kiloma kavuştum derken ciddi sağlık sorunlarım çıkınca diyeti bırakmak zorunda kaldım ve hızla eski kolumun daha da üstüne çıktım. Bununda nasıl bir üzüntü olduğunu benden iyi bilirsiniz.. Ve şimdi tek istediğim zayıf, güzel bir kız olmak. Hem sgk'nın karşıladığı hemde iyi bir doktor arıyorum. Koray bey nasıl acaba? bilgi verebilir misiniz.. sizin doğrultunuzda Denizliye gitmeye karar vereceğim.
Şimdiden çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için...
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ***acİl***
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 05:51 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ***acİl*** oyunları, ***acİl*** programı, ***acİl*** oyunu indir, ***acİl*** program yükle, ***acİl*** download, ***acİl*** hikayeleri, ***acİl*** resimleri, ***acİl*** haber, ***acİl*** yükle, ***acİl*** videosu, ***acİl*** msn eklentisi, şarkı sözleri
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2011, 18:28 » 

MERHABaba hoşgeldin.

Durumunu çok iyi anlıyoruz inanabilirsin. koray hoca bildiğim kadarıyla kelepçe ameliyatına girmiyor sadece tüp mide ameliyatı yapıyor, ama gene kendin bir konuş bence .

bir yıl evvelsi bir çok şehirde bir çok doktor kelepçe ameliyatını sgk karşıladığı için ücretsiz yapıyordu fakat neredeyse hepsi ya özel hastaneye geçti yada emekliye ayrıldı , şimdi bildiğim kadarıyla adanada atilla hoca var kelepçe de çok başarılı ve uzman bir doktor olan.

ayrıca kelepçe de takılı kalma tüp mideyi de düşün bence , sana hangisi uyum sağlar iyicene araştır. söylediğim doktorların bilgileri doktorlar kategorisinde mevcuttur.

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Mide kelepçesi

mucize
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 175
Başlangıç Kilo: 134
Şuanki Kilo: ---
Hedef Kilo: 66
VKİ: 43

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 1

« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2011, 20:29 » 

Çok teşekkür ediyorum. Bugün Koray bey ile telefonda görüştük. Şuan kendisi Pamukkale ünv hastanesindeymiş hala ve sgk'nın karşıladığı ameliyatı yapıyormus fakat 2bin tl kadar vermem gerektiğini söyledi. Ben zaten bypass'ta karar kıldım gibi bişey. Dediğiniz gibi kendisi zaten kelepçeyi fazla önermedi. Haftaya gidip yüzyüze görüşeceğim. Hayırlısı bakalım..

emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2011, 20:54 » 

gülümseme

Hadi hayırlısı

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Mide kelepçesi

Konu Linkleri: ***acİl*** Dosyası, ***acİl*** kelepçe Ameliyatı , ***acİl*** kelepçe Resimleri, ***acİl*** kelepçe Hikayeleri , ***acİl*** kelepçe Haberleri , ***acİl*** İndir , ***acİl*** Yükle , ***acİl*** kelepçe Videosu , ***acİl*** mide kelepçesi , ***acİl*** Şiiri , ***acİl*** kelepçe dolumu , ***acİl*** gastric band , ***acİl*** kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
***acİl***

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)