mucize
|
 |
« : 20 Aralık 2011, 11:46 »  |
|
Bütün kader arkadaşlarıma merhabalar öncelikle.. Yeni üye oldum, sitede baya bi gezdim. Zaten ameliyat olmak istiyordum uzun zamandır ama maddi dururmum el vermiyordu, şimdilerde bunun sgk'nın karşıladığını öğrendim,tekrar umutlandım. Yazdıklarınızdan,size kendimi yakın hissettim bir an. Ben 20 yaşındayım boyum 175, kilom 134, VKI 43. Ve bilirsinizki bu güzel yaşta bu kilonun insanı nasıl depresyona soktuğunu.. Ben artık bu senelerimi böyle geçirmek istemiyorum ama beni kimse anlamıyor en başta ailem.. Ameliyat olmak istediğimi kime söylesem 'sakınnn!!senin yaşın daha genç verirsin' diyorlar, ama bilmiyorlar ki olmuyor işte olmuyor.... 2008 yılında kendi çabalarımla 4 ayda 30kg verdim, tam ideal kiloma kavuştum derken ciddi sağlık sorunlarım çıkınca diyeti bırakmak zorunda kaldım ve hızla eski kolumun daha da üstüne çıktım. Bununda nasıl bir üzüntü olduğunu benden iyi bilirsiniz.. Ve şimdi tek istediğim zayıf, güzel bir kız olmak. Hem sgk'nın karşıladığı hemde iyi bir doktor arıyorum. Koray bey nasıl acaba? bilgi verebilir misiniz.. sizin doğrultunuzda Denizliye gitmeye karar vereceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için...
|