Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 23:47

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kılo Verdikten Sonrası  (Okunma Sayısı 1153 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sunstream
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 95
Hedef Kilo: 70

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

« : 29 Nisan 2010, 16:21 » 

selam arkadaşlar bende sizin gibi amelıyat oldum ve 70 kılo verdim vucudumda sarkmalar oluştu özellikle kol altı ve karın bölgesi amelıyat olmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bildiklerinı paylaşırlarsa çok sevinırım
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Kılo Verdikten Sonrası
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 23:47 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Kılo Verdikten Sonrası oyunları, Kılo Verdikten Sonrası programı, Kılo Verdikten Sonrası oyunu indir, Kılo Verdikten Sonrası program yükle, Kılo Verdikten Sonrası download, Kılo Verdikten Sonrası hikayeleri, Kılo Verdikten Sonrası resimleri, Kılo Verdikten Sonrası haber, Kılo Verdikten Sonrası yükle, Kılo Verdikten Sonrası videosu, Kılo Verdikten Sonrası msn eklentisi, şarkı sözleri
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2010, 19:46 » 

merhaba maşallah çok güzel kilo vermişsin nazar kendini tanıtırmısın yani kaç ayda verdin nasıl verdin spor yaptınmı anlatırsan sevinirim
bu konuda sana ümüt abla yardımcı olur o daha yeni oldu estedik amaliyat

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
sunstream
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 95
Hedef Kilo: 70

Referans

« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2010, 09:56 » 

canım ilgin için teşekkürler ben 1 yıl içinde bu kıloyu verdim her gün yürüyüş yaptım o kadar 90 kıloya gelınce kılo vermem durdu uzun süredir yemememe rağmen veremıyorum kelepçem 7 cc sıkılı katı olan çok şey geçmıyor sıvı ağırlıklı beslenıyorum halsizlık dışında şikayetım yok 20 kılom kaldı ama veremıyorum kılo verdıkten sonra kllarımın altı ve karın bölgem çok sarktı spor yaparak toplanmayacak durumda malesef  çırkın bır göruntu var askılı asla giyemıyorsun amelıyat şart şu an araştırıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #3 : 30 Nisan 2010, 12:09 » 

Sevgili kardeşim ailemize hoşgeldin.
Seni tebrik ve taktir ediyorum,gayet güzel bir başarı sergilemişsin,umarım hedefede bu başarıyla ulaşırsın.
Ben bu yola 190 kg ile başladım 2 yıl evvel,82 kg verdim ve 1 ay evvel ilk estetik op.larımı kollardan ve göğüslerden oldum.Kalan 33 kg yuda verince bacaklar ve göbek alınacak inşallah.
Sana tavsiyem,madem çok az kalmış vermen gereken kg,bekle ve onlarıda verince 1 seferde ol ve kurtul.
Ben Ankara Gazi hastanesi plastik cerrahi polikliniğinde op.oldum,kg vermeye bağlı olduğu için bir kuruş ücret de ödemedim,devam tedavi olduğu için.Sende hangi hastanede kelepçe taktırdın bilemiyorum ama,dr.la bu konuyu bir görüş ve sana önereceği yerde zamanı gelince ol op.larını ve hiç korkma,inan bana sonucu tüm acıların üstesinden gelmeye değiyor canım.
Benim sayfamda fotoğraflarıma bak ve sakın korkma."ümitin estetik op.öncesi ve sonrası fotoları" başlığı sayfamın.
Görüntüler kötü biliyorum ama,benim yolumda yürüyen arkadaşlara motivasyon için koydum bu fotoları,iyice bak ve sakın tereddüt etme op.için.
Biz nelere katlanmadıkki buna katlanamayalım değilmi?
Allah kolaylıklar versin canım,sevgilerle...

Mesajınızı beğenen üyeler:

alevbulut

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
merla
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.55
Başlangıç Kilo: 85
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 53

Referans

melek.jasmine@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2010, 12:44 » 

sizi tebrik ediyorum gerçekten çok büyük bir başarı bende yakın bir zaman içinde kelepçe taktıracağım doktorla görüşüyorum fakat siz hangi dr.da op oldunuz söylerseniz çok memnun kalarım

Konu Linkleri: Kılo Verdikten Sonrası Dosyası, Kılo Verdikten Sonrası kelepçe Ameliyatı , Kılo Verdikten Sonrası kelepçe Resimleri, Kılo Verdikten Sonrası kelepçe Hikayeleri , Kılo Verdikten Sonrası kelepçe Haberleri , Kılo Verdikten Sonrası İndir , Kılo Verdikten Sonrası Yükle , Kılo Verdikten Sonrası kelepçe Videosu , Kılo Verdikten Sonrası mide kelepçesi , Kılo Verdikten Sonrası Şiiri , Kılo Verdikten Sonrası kelepçe dolumu , Kılo Verdikten Sonrası gastric band , Kılo Verdikten Sonrası kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Kılo Verdikten Sonrası

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)