Kelepçe Haberleri Mide Kelepçesi Nedir ? Doktorlar Fotoğraflar Kalori Cetveli Kalori Hesaplamaları Kelepçeliyiz Mutfağı
Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Şubat 2012, 21:17

Anket
Soru: sitemize nereden ulaştınız?
Arama Motorları (google v.b.) - 12 (66.7%)
Arkadaş Tavsiyesi - 4 (22.2%)
Diğer Sitelerdeki Reklamlar - 1 (5.6%)
Facebook Aracılığıyla - 1 (5.6%)
Diğer - 0 (0%)
Toplam oy: 16

Sayfa: 1 [2]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sitemize Nerden Ulaştınız?  (Okunma Sayısı 4613 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 14 Ocak 2010, 18:37 » 

feyzacıgım hoşgeldin sende çok başarılı kilo veriyorsun maşallah inşallah eski yeni foturaflarınıda koyarsın bir gün
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sitemize Nerden Ulaştınız?
« Posted on: 07 Şubat 2012, 21:17 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sitemize Nerden Ulaştınız? oyunları, Sitemize Nerden Ulaştınız? programı, Sitemize Nerden Ulaştınız? oyunu indir, Sitemize Nerden Ulaştınız? program yükle, Sitemize Nerden Ulaştınız? download, Sitemize Nerden Ulaştınız? hikayeleri, Sitemize Nerden Ulaştınız? resimleri, Sitemize Nerden Ulaştınız? haber, Sitemize Nerden Ulaştınız? yükle, Sitemize Nerden Ulaştınız? videosu, Sitemize Nerden Ulaştınız? msn eklentisi, şarkı sözleri
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 25
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 94

« Yanıtla #11 : 14 Ocak 2010, 19:31 » 

hoşgeldin feyzacm,tşkrler
 bizler deseni daha yakından tanımak isteriz , zeynoma katılıyorum  , fotolarını bekleriz...
sevgiler...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin ÜCRETSİZ Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
feyza
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 178
Başlangıç Kilo: 141
VKİ: 28

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 4

E-Posta
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2010, 11:33 » 

fenocuk bende opere olmadan önce hemen hemen aynı ölçülerdeydik benimde boy 178 ve 141 le girmiştim şu an 11o kiloyum üç ay  oldu benim  allaha şükütrler olsun çok rahatladım  bunun ne demek olduğunu anlarsın ablacım  çocukluğumdan beri  13 yaşında 110 kiloydum hayatım hep diyetlerle geçti   bundan 4 yıl önce 60 kilo verdim diyetle yine aldım  bu sefer 130 dan 141 çıkmıştım bu benim içöin son sanştı şimdilik iyi gidiyor zaman g österecek inşalah  ozaman fotoğraflerımıda siteye gönderecem  ama oper de olsan yinede dikkat edecen  bu arada izmirinde  yani bizlerinde gelini oluyorsun hatırlatayım
Bu Sayfayı Paylaş

ümit

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 68

E-Posta
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2010, 13:26 » 

feyzacığım sana başka bir sayfada hoşgeldin demişmiydim hatırlayamadım,şayet dememişsem şimdi söyleyeyim,hoşgeldin.
başarından dolayı seni kutluyorum arkadaşım ve devamındada başarılar diliyorum.
sevgilerle...
Bu Sayfayı Paylaş

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
fenocuk
Yönetici

Teşekkür: 25
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 94

« Yanıtla #14 : 15 Ocak 2010, 15:18 » 

haklısın feyzacm , burda bütün arkadaşlar ortak bir kadere sahibiz , ama senle kilo  durumum, op öncesi yaşadğmz süreçler biraz daha benzerlik gösteriyor...
henüz yolun sonuna gelmiş olmasam da, artık kilodan yana sorunlu günlerimin geride kaldığını söyleyebilirim..   darısı bu uğurda emek sarfeden , çile çeken bütün yüreklere inş. diyorum...

'' bu arada izmirinde  yani bizlerinde gelini oluyorsun hatırlatayım '' 
bu yaklaşmın için de ayrıca tşk ederim, beni mutlu ettn ; gelininiz olacağım için de ayrıca mutluyum.. geçtiğimiz ay izmir de bulundum, ailmle tanışma mutluluğunu yaşadım...artık yüreğimin yarısı orda atıyor...
madem konuyu açtın , burdan ilk kez sizlerle paylaşm ;
kısmet olursa mart ayında nişanımız var ; bütün aile davetlidir... oleyy yuppii
mutluluk sizlerle paylaştıkça daha da güzell....

Mesajınızı beğenen üyeler:

ümit

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Bu Sayfayı Paylaş

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
feyza
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #15 : 15 Ocak 2010, 16:31 » 

sağol ümit hanım  hoşbulduk sizde buyolda bayağı ilerlemişiz ben sizlerin arkasından geliyorum  inşalah hepimizn başarmış olarak aynı fotoğrafta hep beraber buluşup siteye resimlerimizi koyarız
 ferhan sanada çok teşekkür ederim ilgin için  izmire geldiğindede tanışmak  isterim  emreyle ikinizede mutluluklar yolunuz açık olsun
  muckk oleyy yuppii
Bu Sayfayı Paylaş

layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 70
VKİ: 52

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« Yanıtla #16 : 31 Ağustos 2010, 16:42 » 

Feyza hanım geerçekten tbr ler .güzel kilo vermişsiniz.şuan kaç kilodasınız ne kadar oldu.neler yaptınız biz daha yenı üye oldugumuzdan yazacagınız herşey bizim için değerli.gerçi ben daha taktırmadım bile:( ama allahın izniyle oda olacak.saglıcakla kalın
Bu Sayfayı Paylaş

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm
feyza
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

E-Posta
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2010, 15:12 » 

sayın layla  ben bundan11ay önce tüp mide operasyonu geçirdim   141 kilo ile bu amliyatı oldum ve şuan 76 kiloyum ve vereceğim 2 veya üç kilom kaldı ve memnum tabiki ufak tefek sorunlar yaşadık kolay değil midenin üçte ikilik kısmı alınıyor  ama buna alıştım şunu unutmamak gerektiğine inanınıyorum  bu ameliyatlar  sadece bizlere yardımcı her zamn dikkat gerekli  sorularınız olursa cevaplamaya   çalışırım
Bu Sayfayı Paylaş

Konu Linkleri: Sitemize Nerden Ulaştınız? Dosyası, Sitemize Nerden Ulaştınız? kelepçe Ameliyatı , Sitemize Nerden Ulaştınız? kelepçe Resimleri, Sitemize Nerden Ulaştınız? kelepçe Hikayeleri , Sitemize Nerden Ulaştınız? kelepçe Haberleri , Sitemize Nerden Ulaştınız? İndir , Sitemize Nerden Ulaştınız? Yükle , Sitemize Nerden Ulaştınız? kelepçe Videosu , Sitemize Nerden Ulaştınız? mide kelepçesi , Sitemize Nerden Ulaştınız? Şiiri , Sitemize Nerden Ulaştınız? kelepçe dolumu , Sitemize Nerden Ulaştınız? gastric band , Sitemize Nerden Ulaştınız? kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 [2]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Organik

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)