Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 22:45

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa  (Okunma Sayısı 1796 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Op.Dr.FeridunAYSU
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 179
Başlangıç Kilo: 81
Şuanki Kilo: 81
Hedef Kilo: 81

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

« : 13 Nisan 2011, 10:50 » 

Merhaba;
 Ben Op.Dr.Feridun AYSU. Band ameliyatlarını ben de Şanlıurfa'da  uyguladım. Şu anda Bursa'da Özel Setbaşı Tıp Merkezi' nde çalışıyorum ve bu bölgede ikamet eden hastalara -AMELİYAT VE TAKİP-yardımcı olabilirim.
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 22:45 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa oyunları, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa programı, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa oyunu indir, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa program yükle, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa download, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa hikayeleri, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa resimleri, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa haber, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa yükle, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa videosu, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa msn eklentisi, şarkı sözleri
xzero
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 180
Başlangıç Kilo: 130
Şuanki Kilo: 130
Hedef Kilo: 80
VKİ: 37

Referans

« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2011, 23:43 » 

hocam ben de düşünüyorum vki 42 şuan baya bir saglık sorunu yaşıyorum bu kilolar yüzünden  özel setbaşı hastanesi sgk yani ssk olanlar için her hangi bir üçret taleb ediyormu veya  ücret olarak ne kadara mal olur ssk oldugum hale fiyat konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim tşkl

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
berrak
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 58
Başlangıç Kilo: 75
Şuanki Kilo: 75
Hedef Kilo: 50

Referans

« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2011, 21:45 » 

mrb bu ameliyatı olmak için 100 kilo ve üzeri olmak şart mı

lillium
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 180
Başlangıç Kilo: 155
Şuanki Kilo: 155
Hedef Kilo: 70

Referans

« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2012, 14:48 » 

Bugün Hekim Feridun Aysu ile randevulu olarak görüştüm. Endokrin raporu getirilir ise SGK band ücretini karşılıyor ancak  2500 TL - 3000 TL gibi bıçak parası + hastane konaklama ücreti alınıyormuş. Yani ameliyatı tamamen özel yaptığı için SGK ile ilişiği yok ve SGK ödemiyor. Raporsuz opere olunulacak ise band ücreti 3500 lira civarı imiş ve toplamda 6500 TL'ye kelepçeli olunuyormuş. Ücretsiz yapılmasını ister isek devlet hastanelerine gidecekmişiz ancak Bursa'da kelepçe operasyonunu yapan devlete bağlı çalışan hekim yok. Yine kendisi çevre illerde devlet hastanelerinde yapan hekimlerin olduğunu ve özellikle Malatya ilinde çokça mide bandı operasyonunun yapıldığını bildirdi.
Kısacası arkadaşlar bu iş için ayıracak 6000 liranız yok ise, şunları duymak için boşu boşuna muayene ücreti ödememeniz için bilgileri sizinle paylaşmak istedim.

Konu Linkleri: Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa Dosyası, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa kelepçe Ameliyatı , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa kelepçe Resimleri, Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa kelepçe Hikayeleri , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa kelepçe Haberleri , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa İndir , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa Yükle , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa kelepçe Videosu , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa mide kelepçesi , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa Şiiri , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa kelepçe dolumu , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa gastric band , Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Op.dr.ferİdun Aysu - Bursa

Gitmek istediğiniz yer: