Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 22:38

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz  (Okunma Sayısı 4716 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nilgün
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 164
Başlangıç Kilo: 95
Şuanki Kilo: 107.5
Hedef Kilo: 73

Referans
-Beğenmiş: 5
-Beğenilmiş: 10

« : 03 Mayıs 2010, 18:19 » 

Cep :0532 276 42 83

Muaynehane 232 463 32 61
                  232 422 24 02
Alsancak

Doğum Tarihi ve Yeri   01.01.1963 / Yalvaç
Lise    İzmir - Atatürk Lisesi
Fakülte    9 Eylül Üniversitesi / Tıp Fakültesi / 1986
İhtisas    SSK Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastahanesi / Genel Cerrahi
Yabancı Dil    İngilizce

Üye Olduğum Dernekler    Ulusal Cerrahi Derneği
    Endoskopik Laporoskopik Cerrahi Derneği
    İzmir Meme Hastalıkları Derneği
    Ege Cerrahi Derneği

Etkinliklerim    I. Makromasti ve Meme Kanseri Sempozyumu düzenleyicisi
    Ulusal Cerrahi Kongreleri
    Ulusal ve Uluslararası Laparoskopi Kongreleri
    Morbit Obezite Cerrahisi Eğitimi ve Sertifikası
    Laparoskopik Kolesistekromi
    Loparoskip Hiatus Hernisi Eğitimi ve Sertifikası

Merhabalar ben 16.12.09 tarihinde izmirde Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesinde ameliyat oldum. Aynı hastanede adını duyurmuş reklamı yapılmış doktorumuz dışında benim ameliyatımı yapan Dr Hidayet Çatal'ı da ilgili arkadaşlara tanıtmak istedim.
Hidayet bey bu ameliyatları hastaları oyalamadan gereksiz bekletmelere gerek duymadan ameliyata alıyor. Bu iş üzerinde yeter ki ciddi olunsun. Hastanenin fiziki koşulları çok kötü eğer bu hastanede ameliyat olunmak istenmezse kendisi özel hastanelerde de bu ameliyatları yapıyor İlgili arkadaşlara duyurmak istedim teşekkür ederim

Mesajınızı beğenen üyeler:

ümit

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2011, 10:15 Gönderen: emre »
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 22:38 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz oyunları, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz programı, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz oyunu indir, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz program yükle, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz download, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz hikayeleri, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz resimleri, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz haber, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz yükle, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz videosu, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz msn eklentisi, şarkı sözleri
ümit
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 170
Başlangıç Kilo: 190
Şuanki Kilo: 108
Hedef Kilo: 75
VKİ: 37.4

Referans
-Beğenmiş: 64
-Beğenilmiş: 69

E-Posta
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2010, 12:01 » 

Nilgüncüğüm,hoşgeldin aramıza.
İnsanları bilgilendirmen ne kadar güzel,ellerine sağlık canım.
Seni koccaman öpüyorum arkadaşım,sevgilerle...

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İlk op.17-04-2008 Kelepçe takıldı.190 kg
2.op.30-03-2009 estetik cerrahi.106
3.op.27-10-2010 Tüp mide.127
dnz35
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,68
Başlangıç Kilo: 128
Şuanki Kilo: 69
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 4

E-Posta
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2010, 22:10 » 

Tarih 2009 olcaktı sanırım 
Çok geçmiş olsun izmirde olduğum çok araştırdığım halde ben de duymamıştım doktorunuzun adını.o hastanede yalnızca diğer doktorun ismini duymuştum yanaşmamıştım pek açıkçası.bazen adını fazla duyurmayan doktorlarımız daha başarılı olabiliyor  tekrar geçmiş olsun diyorum...kilolarınızın en yakın zamanda uçup gitmesi dileği ile    nazar

nilgün
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2010, 00:36 » 

evet arkadaşlar tarih 2009 yanlışlık yapmışım (pardon)
ümitçiğim senin sayende ben de buradayım! senin fotoları görüp (dövünmek için) nasıldır bu ameliyat bakayım dedim  (ah bu kız neler yaşadı yaşıyor diye) bu kadar zor olacağını hiç düşünmedim inan fotoları şimdi bile görünce kalbim sıkıştırıryor arkadaşım neler yaşamışsın kıyamam sana allah yardımcın olsun
dnz35 cevabınız için teşekkür ederim sizlere de geçmiş olsun

nilgün
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2010, 02:09 » 

İlgili arkadaşlara;
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 1. cerrahideki Dr um Hidayet Çatal'ın telefonlarını sizlere vermek istedim
cep 0532 276 42 83
Muaynehane 232 463 32 61 Alsancak
                  232 422 24 02
  HİDAYET BEY SİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR. İYİ Kİ VARSINIZ...
(kendisi çok yoğun olduğu için bu sitelerden haberi yoktur)

deprem
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.62
Başlangıç Kilo: 138

Referans
-Beğenilmiş: 0

« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2010, 11:02 » 

İlgili arkadaşlara;
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 1. cerrahideki Dr um Hidayet Çatal'ın telefonlarını sizlere vermek istedim
cep 0532 276 42 83
Muaynehane 232 463 32 61 Alsancak
                  232 422 24 02
  HİDAYET BEY SİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR. İYİ Kİ VARSINIZ...
(kendisi çok yoğun olduğu için bu sitelerden haberi yoktur)

Herkese çok tesekkürler sayenızde epey bilgı sahıbı oldum Emre dıyecekkı abla sen daha amelıyat olmadın mı ? Emrecım eylul ekım ayı arasında annem kalça protezı amelıyatı olacak ben de bu ara doktorla görüşüp amelıyat günü alayım dıyordum bende aralık gıbı olmak ıstıyorum annemden sonra tüp mide operasyonu  da cazıp geldı denız hanm mesaj attım umarım görurur ..Tepecikte amelıyat olmak ıstıyordum sağ olsun Nilgun Hanm da ordan doktorunu yazmıs bugun şanslı gunum mu nedır bundan sonra daha sık bırlıkte olalım benı hep caydırmaya çalısıyorlar ama artık kafaya koydum morbıt obez ne kadar yasarkı sizde destekelrınızı lütfen esirgemeyın hepinize sağlıklı mutlu günler

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
nilgün
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2011, 01:37 » 

Arkadaşlar geçenlerde ve hala daha midemle ilgili bazı sorunlardan dolayı doktorum olan Hidayet Çatal'ın yeni çalıştığı hastaneye (Bucada özel tınaztepe hast.) gittim. Kendisine gösterdiği ilgiden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. 
Ayrıca ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar bu cep numarasından hocayı arayıp bu ameliyatların o kadar da uç fiyatlara yapılmadığını göreceklerdir. İlgilenenlere duyrulur...

beterbocek
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 162
Başlangıç Kilo: 88
Şuanki Kilo: 84
Hedef Kilo: 54
VKİ: 33

Referans
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2011, 09:14 » 

nilgün hanım merhaba...hidayet beyle yıldızınızın yeniden barıştığına sevindim gülmee internetteki yazılarınızdan bahsettim ben de ona...4 gün önce ameliyat oldum..şimdilik işler iyi gibi...umarım sizizin yaşadığınıza benzer aksilikler olmaz...çok büyük geçmiş olsun...çok öpüyorum siziz... muckk

Konu Linkleri: Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz Dosyası, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz kelepçe Ameliyatı , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz kelepçe Resimleri, Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz kelepçe Hikayeleri , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz kelepçe Haberleri , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz İndir , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz Yükle , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz kelepçe Videosu , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz mide kelepçesi , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz Şiiri , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz kelepçe dolumu , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz gastric band , Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Dr Hidayet Çatal İzmir'de Obezite Ameliyatı Yapıp Tanınmayan Doktorumuz

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)