|
emre
|
 |
« : 01 Ocak 2010, 10:43 »  |
|
  Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Departman: 0 216 3263296 Özel Öğretim Üyeleri Polikliniği: 0 216 3271010 (Dah:418-718) 0 216 4289025 E-mail: Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Mart 2012, 23:48 Gönderen: emre »
|
|
" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTürkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mide kelepçesi 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul oyunları, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul programı, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul oyunu indir, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul program yükle, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul download, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul hikayeleri, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul resimleri, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul haber, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul yükle,
Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul videosu, Doç.dr.yunus Yavuz - Istanbul msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2010, 16:22 »  |
|
bencede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rukiye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2010, 00:37 »  |
|
ya burda doç.dr yazıo yunus yavuz bey için , ama hastanenin sitesinde uzman doktor yazıo ... ayrıca araştırma hastanesi nekadar qüvenLi oLurki ?? yunus beyin ameLiyat yaptıqı biLe mechuL .......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2010, 21:59 »  |
|
rukiye ameliyat yaptığı bile meçhul demişsin. buna örnek olarak kendimi gösteriyorum. beni sn. Yunus YAVUZ hocam ameliyat etti. çokta memnunum. araştırmadan atıp tutmasak iyi olur. doç dr dur kendisi. özgeçmişi Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresinde mevcut. dikkat edersende bu marmara üniv. tıp fakültesinin sitesidir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emine
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2010, 11:14 »  |
|
Merhabalar arkadaşlar, ben Gebze de yaşıyorum. Oldum olası tombik bi kızdım, şu anda 32 yaşındayım, bundan 10 yıl kadar önce bi zayıflama ilacıyla 96 kilodayken, 29 kilo verdim tam normal kiloma geldim derken 10 ay kadar koruduktan sonra, arkasından 2. çocuğuma hamile kaldım doğum yaptığımda yaklaşık 86 kiloydum kendi gayretlerimle 74 kiloya kadar düştüm, sonra işe başladım ve şimdi 108 kilodayım, boyum 164 ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, o ilacı da kalıcı unutkanlık yaptığı için kullanmak istemiyorum ama 2 gündür alıyorum, denemediğim yol kalmadı, akupunktur, ilaç diyet v.s. zaten iş o kadar yoğun ku kendime ayıracak zaman bulamıyorum, çaresizim...Şu anda bende kelepçe taktırmaya karar verenlerdenim, doç. dok. Yunus Yavuz Bey'e randevu aldım, ayrıca geçirilmiş duedenol ülserim var. Yardımcı olursanız sevinirim, yorumlarınıza ve tecrübelerinize çoooook ihtiyacım var,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2010, 12:30 »  |
|
merhaba mine hoş geldin kelepçe amaliyatını düşünüyorsun kilon bizler gibi deyil ama anladıgıma gürü seni al ver almak vermek yormuş haklısın hepimiz zaman zaman çok güzel kilolar verdik ama fazlasıylada aldık bende kelepçeliyim çok kiloluyum ama en çokta bu amaliyatı geri almamak için yaptırdım çok güzel bir kilo veriyim ama almıyayım istiyorum ama araştırıyorum ve kendi görtüklerim yaşamam ne kadar kilo veririsen ver hangi amaliyat olusa olsun yemek şeklini düzeltmesen yemek biçimini düzelmesen kilo alınıyor insanda çok emek verdigi zayıfladıktan sonra kilo alamk çok zor anlatması bile zor bence kilon az bilmiyorum bu kiloda sana amaliyat yapacak doktur varmı ama benim tafsiyem insan bir şekilde kilo veriyor ama ömür boyu yemek biçimini degiştirerek kilo vermen bir daha almaman inşallah başarırsın başarırız karar senin
|
|
|
|
|
|
|
|
|