Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 22:31

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir  (Okunma Sayısı 3402 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre
Yönetici
Üye Bilgileri Kahraman Üye

Teşekkür: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 190
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 90
VKİ: 25.2

Referans
-Beğenmiş: 81
-Beğenilmiş: 53

Site E-Posta
« : 08 Ocak 2010, 20:09 » 

İsim:  Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ

Doğum Tarihi: 02.12.1957

Uyruğu: T.C.,    Doğum yeri: İzmir

Muayenehane: İntra Özel Sağlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.
                          1399 Sokak No: 15 / 3 Alsancak 35220 İzmir

Hastane Adresi: Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi,
                3. Genel Cerrahi Kliniği, Basınsitesi, 35360 İzmir

Posta adresi: P.K. 17 Güzelyalı 35292 İzmir

Telefon: (232) 4219064   (Muayenehane)
               (232) 2444444 / 2356 (hastane)

Faks:      (232) 4632786

E-mail: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sosyal durum: Evli, iki çocuklu.

Eğitim ve Akademik Durum:
1969-1975   Bornova Anadolu Lisesi  http://www.balev.org.tr
1975-1976   Kent Meridian High School, Kent, Wa, ABD.
1976-1977   Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
1977-1982   Ege Üniversitesi Ege Tıp Fakültesi
1986-1990   İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi
         3. Cerrahi Kliniği (Uzmanlık Eğitimi)
1990-           İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi,
                     3.Cerrahi Kliniği  (Başasistan, Uzman)

Kurslar ve dış eğitim:
7-14.1.1994 Video-Laparoskopik Cerrahi Eğitim Kursu (İstanbul Üniversitesi ODVİM, İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilimdalı)
            15.2-31.3.1994 The Cancer Institute at Washington Hospital Center, Washington, D.C., ABD (Gözlem ve klinik çalışma)

2001’de Genel Cerrahi Doçenti oldu.

Yabancı Dil:  İngilizce (Çok iyi)
                      Almanca (Orta)

Üye Olduğu Mesleki Kuruluşlar:
          Türk Tabipler Birliği, İzmir Tabip Odası
          Türk Cerrahi Derneği
          Ege Cerrahi Derneği
          İzmir Meme Hastalıkları Derneği
          Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği
          Endoskopik - Laparoskopik Cerrahi Derneği
          Türk Obezite Cerrahisi Derneği  
          International Society for Regional Cancer Treatment

Kongre - Kurs Bilimsel Kurul Üyelikleri:
VII International Congress on Regional Cancer Treatment. 11-13.09.1995, Wiesbaden, Almanya.
I. Ulusal Stoma Forumu. 9.11.1995, İstanbul.
VIII International Conference of Regional Cancer Treatment. 20-22.10.1997, Ulm/Neu-Ulm, Almanya.
İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi Mezuniyet Sonrası Eğitim Etkinlikleri, I. Laparoskopik Cerrahi Kursu. 11-13.02.1998, İzmir.
İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi Mezuniyet Sonrası Eğitim Etkinlikleri, II. Laparoskopik Cerrahi Kursu. 18-20.02.2003, İzmir.
VIII. Ulusal Meme Hastalıkları Kongresi, 21-24 Eylül 2005, İstanbul.

Dergi yayın kurulu, danışma kurulu üyeliği:
            İzmir Atatürk Devlet Hastanesi Tıp Dergisi (1989-1995, 2005-2008)

Ödüller:
            Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu İzmir Şubesi, Araştırma Yarışması Üçüncülük Ödülü (30.3.1989)    (Kolorektal kanserlerde perioperatif intraportal, intraperitoneal ve intravenöz sistemik 72 saatlik kemoterapi uygulamasının 25 aylık sonuçlarının değerlendirilmesi)
             2. Uludağ Genel Cerrahide Güncel Yaklaşımlar Kongresi, Bursa, 8-11 Mart 2007. En iyi poster yarışması İkincilik Ödülü. (İnkarsere karın duvarı fıtıklarında morbidite ve mortaliteye etkili faktörler. Derici H, Ünalp HR, Bozdağ AD, Nazlı O, Tansuğ T, Kamer E.)
           III. Çukurova Kolo-Proktoloji ve Stoma-Terapi Sempozyumu, Adana, 12-14 Nisan 2007. En iyi poster yarışması Birincilik Ödülü. (Videoanoskop kullanılarak stapler ile hemoroidopeksi: Dünyada ilk. Bozdağ AD, Nazlı O, Tansuğ T, Derici H, Kara C, Sözütek A.)
             8. Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Kongresi, Antalya, 1-4 Temmuz 2007. En iyi poster yarışması Birincilik Ödülü. (Laparoskopik kolesistektomi sırasında oluşan iatrojenik safra kesesi delinmesini kapatmak için yeni bir yöntem: Band ligasyonu. Derici H, Bozdağ AD, Tansuğ T, Nazlı O, Reyhan E.)

Mart  2008

Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2010, 20:44 Gönderen: emre »

" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Türkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Mide kelepçesi

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 22:31 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir oyunları, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir programı, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir oyunu indir, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir program yükle, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir download, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir hikayeleri, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir resimleri, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir haber, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir yükle, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir videosu, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir msn eklentisi, şarkı sözleri
dnz35
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,68
Başlangıç Kilo: 128
Şuanki Kilo: 69
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 4

E-Posta
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2010, 22:32 » 

Tuğrul hocama milyonlarca kez teşekkür ediyorum yeniden doğdum onun sayesinde oleyy yuppii  Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın  nazar

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
elyf_blue
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 172
Başlangıç Kilo: 102
Şuanki Kilo: 102
Hedef Kilo: 64

Referans
-Beğenilmiş: 0

E-Posta
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2010, 11:35 » 

dnz35 size ameliyatın maliyeti ne oldu beni bilgilendirirmisnz?

dnz35
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,68
Başlangıç Kilo: 128
Şuanki Kilo: 69
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenilmiş: 4

E-Posta
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2010, 21:19 » 

hiçbir ücret ödemedim bu ameliyat için.sadece ilk görüşmeye gittğimde özel muayenehanesine gitmiştim 150 tl idi o kadar.başka ek bir maliyet çıkmadı tamamen ssk karşıladı 

Konu Linkleri: Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir Dosyası, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir kelepçe Ameliyatı , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir kelepçe Resimleri, Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir kelepçe Hikayeleri , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir kelepçe Haberleri , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir İndir , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir Yükle , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir kelepçe Videosu , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir mide kelepçesi , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir Şiiri , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir kelepçe dolumu , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir gastric band , Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ - Izmir

Gitmek istediğiniz yer:  

Diğer Özellikler
|SiteMap |XML 1 |XML 2|XML 3|XML 4|XML 5|XML 6|XML 7|Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | Tagged| Tags | XML |Urllist|

Kelepceliyiz.Net Topluluk Araç Çubuğu - Bağlı kalın ve daha fazlasına ulaşın.(Bilgisayarınıza kurmak için resmin üzerine tıklayın)