|
emre
|
 |
« : 04 Kasım 2009, 10:37 »  |
|
 Doktorun ismi: Oktay Banlı Derecesi : doçent Branşı : Genel cerrahi (mide kelepçesi uzmanı ) Adresi : ankara : meşrutiyet caddesi 46/11 kızılay. hastahane :Ankara Özel Çağ Hastanesi. Telefon : 0532 233 43 60 0 312-4317779
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2011, 11:50 Gönderen: emre »
|
|
" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTürkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mide kelepçesi 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara oyunları, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara programı, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara oyunu indir, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara program yükle, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara download, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara hikayeleri, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara resimleri, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara haber, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara yükle,
Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara videosu, Doc.dr. Oktay Banlı - Ankara msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2009, 12:22 »  |
|
hıms.... çok teşekkürler ben onu bilmiyordum iyi oldu bu bilgi, ozaman başlıktaki elazığ kısmını sileyim ben.
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2009, 15:43 Gönderen: emre »
|
|
" YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTürkiyenin Enbüyük Paylaşım Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mide kelepçesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
emre
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2010, 09:02 »  |
|
alttaki linkteki konuda bu sorunuza cevap vermeye çalıştım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
picasso74
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2010, 07:16 »  |
|
çok sağolun kendisiyle görüştüm bana da o civarda bir fiyat söledi fakat malum ünüversitelerrde proflar parayı alıyor ama ameliyatlarına asistanlarını sokuyorlar çoğunlukla tereddütte kaldım özel çağda oktay banlıyamı onamı olayım diye doğrusu ünüversitede doktor ablam var doçentler proflar ameliyatlara kendileri girmiyorlar girende var ama çoğunluk böle dedi zaten ona böle bir ameliyattan bahsetmedim bile çok  uyutulduğumuz için ameliyat esnasında ne bileyim işte korktum açıkçası çömezlerin elinde kalmak istemiyorum ümit hanım hayırlısı hatta randevu almıştım iptal ettim acele karar olmasın diye yinede sağol öpüyorum sizi başarınızı gıpta ile izliyorum
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Mart 2010, 12:54 Gönderen: emre »
|
|
|
|
|
|
|
|