Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 22:25

Sayfa: [1] 2 3 ... 8   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Doç.dr.koray Tekin Denizli  (Okunma Sayısı 12044 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 70
VKİ: 52

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« : 02 Kasım 2010, 10:00 » 

Reklam yapmayınca dr tanınmıyom.sevgili hocamım en büyük reklamı ameliyat yaptıgı arkadaşlar.Hocamın opr yaptıgı birçok arkadaşla bizzat telden görüştüm.Çok büyük bir güven telkin etti.Bende istanbulda yaşamama ragmen pamukkale üniversitesinde dr koray hocama 20 ekim de 88.hastası olarak tüp mide ameliyatı  oldum.söylenenlerden çok fazlasıyla karşılaştım.ilgi müthişti.kendimi prenses gibi hissettim.sadece hocam değil asistanlar hemşireler hepsi prenses hissetmemin kaynağı.ayrıca yatış yaptın mı tahlıller anında 3 güne bitiyo.zaten randevu alırken yatış tarıhın opr tarihin ve çıkış tarıhın bellı olarak gidiyosun.hastaneye yatış yapıyon tahlillerde aksi bi sorun çıkmazsa kı benım çıkmadı  operanı olup evine geliyosun.herşey oturmuş sistem aletler herşeyi oturtmuş hocam.istersen türkiyenın bir ucundan git.yanında bi refakatçı olsun yeter.hiç korkusuz operamı oldum.11 günde 12,500 kg verdim.dr um koray hocama her an dua  ediyorum.tüm emeği geçenlerden allah razı olsun.Hocam ve ekibi elinden geleni sonuna kadar yaptılar.Bundan sonrası allahın yardımıyla ,yine hocamın desteğiyle(çünkü opr dan sonra asla desteğini bırakmıyo.bir tel kadar yakın bana)bana düşüyo.kimse bu çileyi çekmek zorunda değil.yardım isteyenlere hocamın telefonunu verebilirim.hepinize saygılar

Doç.Dr.Koray Tekin 

Tel: 0542 417 61 97
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 07 Mart 2012, 22:15 Gönderen: emre »

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Doç.dr.koray Tekin Denizli
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 22:25 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Doç.dr.koray Tekin Denizli oyunları, Doç.dr.koray Tekin Denizli programı, Doç.dr.koray Tekin Denizli oyunu indir, Doç.dr.koray Tekin Denizli program yükle, Doç.dr.koray Tekin Denizli download, Doç.dr.koray Tekin Denizli hikayeleri, Doç.dr.koray Tekin Denizli resimleri, Doç.dr.koray Tekin Denizli haber, Doç.dr.koray Tekin Denizli yükle, Doç.dr.koray Tekin Denizli videosu, Doç.dr.koray Tekin Denizli msn eklentisi, şarkı sözleri
mine
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1,61
Başlangıç Kilo: 128
Şuanki Kilo: 91
Hedef Kilo: 65

Referans
-Beğenilmiş: 10

« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2010, 07:28 » 

her ailenin belli bir sayısı vardır.örneğin ben ,eşim ve 3 çocuğum ettik beş ama şimdi 6 olduk çünki o özverisi,hoşgörüsü birebir ilğisiyle koray hocam evimizin 6. üyesi...bu yola çıkarken ne kadar yanınızasa olduğunu hissediorsunuz ve hiç kopmuyorsunuz başlarken 128 kg dım şuanda 93 kg yım beni her görüpte aaaa... dediklerinde bir defa değil bin defa dua ediorum sevgili koray tekin iyiki varsınız..hastalarınız olarak herzaman duacınızız sonsuz teşekkürler......  

Mesajınızı beğenen üyeler:

zeynep, campüs

Bu mesajı, 2 üye Beğen!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
zeynep
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2010, 12:19 » 

nazar nazar nazar nazar nazar nazar
  süpesin abla 

Mesajınızı beğenen üyeler:

buse

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

mine
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2010, 00:12 » 

oleyy yuppii    muckk gülümseme

yasemin
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 163
Başlangıç Kilo: 109
Şuanki Kilo: 109
Hedef Kilo: 75
VKİ: 42

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2010, 00:04 » 

LAYLA  MERHABA  SENINDE AMELIYATIN GUZEL GECMIS NE GUZEL KILO VERMEYEDE BASLAMISSIN  ABLANDA AMELIYAT OLDU BILDIGIM KADARIYLA O NASIIL PEKI ODA IYIMI OBEZITE YARDIMDA HEP OKUYORDUM SENIN MESAJLARINI AMA SITEDE SORUN VAR HERHALDE BEN GIREMIYORUM ADRESI FALANMI DEGISTI BIR BILGIN VARMI ?
BU ARADA BENDE HAZIRLIK YAPIYORUM  TAHLILLERIMIN BIR KISMI YAPILDI  EN SON MIDEME BAKACAKLAR VE KOLONOSKOPI YAPACAKLAR BIR SORUN CIKMAZSA 8 ARALIKDA TUP MIDE AMELIYATI OLACAGIM  SIMDIDEN HEYECANLANMAYA BASLADIM  NASIL GECER SONRASINDA AYAGA CABUK KALKABILIRMIYIM FALAN  BIR SURU SORU VAR KAFAMDA
 BAKALIM BU BIR AY NASIL GECICEK ARTIK gülümseme CALISMAYA BASLADINMI BU ARADA ?

mine
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2010, 00:16 » 

yasemin aklına takılan birşeyler varsa ekle beni görüşelim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

yasemin
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 163
Başlangıç Kilo: 109
Şuanki Kilo: 109
Hedef Kilo: 75
VKİ: 42

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 0

« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2010, 00:43 » 

sagol mine  ekledim seni msn e
sagol simdiden yardimlarin icin 

layla
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1 63
Başlangıç Kilo: 146
Şuanki Kilo: 85
Hedef Kilo: 70
VKİ: 52

Referans
-Beğenilmiş: 5

bir işe başlamak bitirmanin yarısıdır.

E-Posta
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2010, 12:59 » 

tşkler yassemincim.evet ablamda çok çok iyi.şimdi samsunda ablamdayım beraber destegiz birbirimize.hiç bir sorun yok.20 günde 15 kg verdim.su yeterınce içemiyom tek sorunum o başka yok.sen nerde olacan operanı.önemli olan iyi dr ve ekibi.elimden gelen bi yardımım olursa bende yardımcı olurum.siteye ulaşamıyorum bende şifre değişmedi.ama arada gelip gelip gidiyo.sağlıkla bi baglanabilsek.allah sana da yardımcı olacak.hiç korkma.kötü düşünme.ben 45 gün rapor almıştım o nedenle sorun yok dinleniyom yürüyom.hepinize sevgiler.

bende varım demek için erken ama bende olacağım.........geçen eylül ayında böyle yazmıştım.21ekim 2010 de bende prof dr koray tekin hocama amelıyat olup bende varım diyebiliyorum.7 ayda 61 kilo verdim.mutluyummm
özüm
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 155
Başlangıç Kilo: 157
Şuanki Kilo: 110
VKİ: 45

Referans
-Beğenilmiş: 20

« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2010, 14:26 » 

Yasemin sana  da şimdiden geçmiş olsun. En iyi şekilde atlatır ,rahatça kiloları verirsin dilerim.
Gözünde çok büyütmemeye çalış. Obeziteyardımda bazı paylaşımları okudukça çok gerilmiştim ben son bir ay,kavgaya hazır dövüş horozu gibiydim,gerim gerim gerilmiş,sık sık ağlayan , ki hem doktoruma,ekibine,hem de Da vinci robotuyla olacağım için teknolojiye artı bir güven olmasına rağmen, bu ameliyata girmeden önce okuduklarım beni yordu biraz.

Ameliyat olunca aslında ne nazo gastrik hortumun,ne direnin ne de yoğun bakımın korkulası olmadığını yaşayarak gördüm.Şu an bize düşen beslenmemize ve harekete dikkat etmek. Önünde diren,serum vs ile geçireceğin taş çatlasa 4 gün var,o da geçiyor emin ol,peşpeşe çıkan alet edavatla ,rahatlıyorsun.

Bana yazdığın mesajda seni kelepçe kardeşliğindeki arkadaşım yasemin sandığım için teşekkür etmemiştim ,iyi dileklerin için de teşekkürler.

Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008

By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
mine
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Referans

« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2010, 09:51 » 

kızlarrrrrrr tartıya çıktım bugn pazartesi ya ne gördüm bilionuzmu 91    ay şu 90nın altına bi düşim takla atcam mutluyum ya.....darısı herkeslerin başına gülmee

Konu Linkleri: Doç.dr.koray Tekin Denizli Dosyası, Doç.dr.koray Tekin Denizli kelepçe Ameliyatı , Doç.dr.koray Tekin Denizli kelepçe Resimleri, Doç.dr.koray Tekin Denizli kelepçe Hikayeleri , Doç.dr.koray Tekin Denizli kelepçe Haberleri , Doç.dr.koray Tekin Denizli İndir , Doç.dr.koray Tekin Denizli Yükle , Doç.dr.koray Tekin Denizli kelepçe Videosu , Doç.dr.koray Tekin Denizli mide kelepçesi , Doç.dr.koray Tekin Denizli Şiiri , Doç.dr.koray Tekin Denizli kelepçe dolumu , Doç.dr.koray Tekin Denizli gastric band , Doç.dr.koray Tekin Denizli kelepçe Yazıları ,
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Doç.dr.koray Tekin Denizli

Gitmek istediğiniz yer: