|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Doç.dr.koray Tekin Denizli oyunları, Doç.dr.koray Tekin Denizli programı, Doç.dr.koray Tekin Denizli oyunu indir, Doç.dr.koray Tekin Denizli program yükle, Doç.dr.koray Tekin Denizli download, Doç.dr.koray Tekin Denizli hikayeleri, Doç.dr.koray Tekin Denizli resimleri, Doç.dr.koray Tekin Denizli haber, Doç.dr.koray Tekin Denizli yükle,
Doç.dr.koray Tekin Denizli videosu, Doç.dr.koray Tekin Denizli msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2010, 12:19 »  |
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2010, 00:04 »  |
|
LAYLA MERHABA SENINDE AMELIYATIN GUZEL GECMIS NE GUZEL KILO VERMEYEDE BASLAMISSIN ABLANDA AMELIYAT OLDU BILDIGIM KADARIYLA O NASIIL PEKI ODA IYIMI OBEZITE YARDIMDA HEP OKUYORDUM SENIN MESAJLARINI AMA SITEDE SORUN VAR HERHALDE BEN GIREMIYORUM ADRESI FALANMI DEGISTI BIR BILGIN VARMI ? BU ARADA BENDE HAZIRLIK YAPIYORUM TAHLILLERIMIN BIR KISMI YAPILDI EN SON MIDEME BAKACAKLAR VE KOLONOSKOPI YAPACAKLAR BIR SORUN CIKMAZSA 8 ARALIKDA TUP MIDE AMELIYATI OLACAGIM SIMDIDEN HEYECANLANMAYA BASLADIM NASIL GECER SONRASINDA AYAGA CABUK KALKABILIRMIYIM FALAN BIR SURU SORU VAR KAFAMDA BAKALIM BU BIR AY NASIL GECICEK ARTIK  CALISMAYA BASLADINMI BU ARADA ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2010, 00:43 »  |
|
sagol mine ekledim seni msn e sagol simdiden yardimlarin icin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özüm
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2010, 14:26 »  |
|
Yasemin sana da şimdiden geçmiş olsun. En iyi şekilde atlatır ,rahatça kiloları verirsin dilerim. Gözünde çok büyütmemeye çalış. Obeziteyardımda bazı paylaşımları okudukça çok gerilmiştim ben son bir ay,kavgaya hazır dövüş horozu gibiydim,gerim gerim gerilmiş,sık sık ağlayan , ki hem doktoruma,ekibine,hem de Da vinci robotuyla olacağım için teknolojiye artı bir güven olmasına rağmen, bu ameliyata girmeden önce okuduklarım beni yordu biraz.
Ameliyat olunca aslında ne nazo gastrik hortumun,ne direnin ne de yoğun bakımın korkulası olmadığını yaşayarak gördüm.Şu an bize düşen beslenmemize ve harekete dikkat etmek. Önünde diren,serum vs ile geçireceğin taş çatlasa 4 gün var,o da geçiyor emin ol,peşpeşe çıkan alet edavatla ,rahatlıyorsun.
Bana yazdığın mesajda seni kelepçe kardeşliğindeki arkadaşım yasemin sandığım için teşekkür etmemiştim ,iyi dileklerin için de teşekkürler.
|
|
|
|
|
 Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008 By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
|
|
|
|
|
|