|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... oyunları, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... programı, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... oyunu indir, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... program yükle, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... download, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... hikayeleri, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... resimleri, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... haber, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... yükle,
Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... videosu, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
özüm
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2011, 18:56 »  |
|
Didem sakınnnnnnn . Eğer kilon 140-150lerde olsaydı ,o zaman derdim ki üzgünüm,cidden zor. Amaaa hep savunduğum birşey var. Kelepçeyle,onun verdiği sinyalleri dikkate alarak , 40-45 kilo vermek mümkün, senin de hedefin bu. Bu hedef emin ol asla başarılmayacak bir hedef değil. Ben 10 ayda verdim 45 kiloyu.
Yapman gereken asla ümitsizliğe düşmeden, kelepçe ile ilgili ne gerekiyorsa öyle davranmak,kelepçe ömür boyu senin gibi düşünmeden,boool hareketle düzenli yemekle kilo vermek ve yeme alışkanlığını oturtmak,doktorunla görüşmek,asla yüksek dolum yaptırmamak, sadece yavaş yavaş ve gerektiğinde. Ne kadar çok dolumun olursa risk o kadar artıyor. Bunları yaparsan kilo vermene engel yok ve ileride veda etmen gerekirse,fazla kilonu bitirmiş ,sağlığına kavuşmuş,sistemi oturtmuş olursun ve ameliyat başarılı olmuş olur.
|
|
|
|
|
 Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008 By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
|
|
|
müjgan
|
 |
« Yanıtla #12 : 24 Şubat 2011, 12:58 »  |
|
fenocugum merhaba arkadaşım.bende uzun zamandırbu kız nerelere kayboldu diyordum.sana çok büyük geçmiş olsun canım.lütfen canını sıkıp moralini bozma her şey yoluna girer ALLAH daha kötü şeyler vermesin yeterki.ben seni çok güçlü ve kararlı biri olarak tanıdım inşallah hayatın boyunca bu kararlılıkla devam edersin ve herşey diledigin gibi olur.kedine çok iyi bak gelişmelerden bizleri haberdar edersen sevinirim.ben senide aradım zeynep ve hürremide aradım fakat ulaşamadım tekrar bir iletişim kurarsak sevinirim.her zaman güçlü ol biz sizleri örnek alarak çıktık bu yola .canım sana tekrar çok büyük geçmiş olsun diyor kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.  MÜJGAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
most
|
 |
« Yanıtla #16 : 28 Şubat 2011, 11:18 »  |
|
Çok çok geçmiş olsun.
Bir şeyler kafamı çok karıştırıyor. Acaba bu işin Türkiye'de uygulaması mı böyle anlayamadım. Uluslararası yayınlara dahil bakıyorum. Yayından kastım bilimsel dergilerdekiler falan. İnannın bu kadar sıkıntı yok. Acaba bizde mi bir şeyler yanlış yapılıyor da bu acılar yaşanıyor.
Neyse. Yeniden geçmiş olsun. Bize de uyarı bunlar. Aman dikkat.
|
|
|
Mesajınızı beğenen üyeler: emre
Bu mesajı, 1 üye Beğendi!
|
« Son Düzenleme: 01 Mart 2011, 10:05 Gönderen: most »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[/url]
|
|
|
özüm
|
 |
« Yanıtla #17 : 28 Şubat 2011, 13:59 »  |
|
Kesinlikle haklısınız. Bizde herşey ucuz.Hele insan hayatı ,bedava. Dün bir arkadaş yazmış. Garibim ,doktorunun ilk kelepçe hastasıymış,kapalı diye başlayan kelepçe ameliyatı açığa dönmüş ve 7 saatcik sürmüş ,45 dakikalık iş. Ve sevgili doktoru ameliyatta 2-3 cc dolum yapmış, peşine de 6 cc yapmış ve salmış meydana. Ve şu anda hamile,sıkıntısı var,ne yapacağını bilmiyor. Buyur buradan yak. böyle şeyleri okuduğumda çığlık çığlığa bağırasım geliyor. Ve bizleri koruyan bir dernek,bir kurum ,adı her neyse bunları anlatacak ve yaptırım gücü olup bir şeyler yapabilecek bir oluşum istiyorum ama sanki hayal bu
|
|
|
|
|
 Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008 By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
|
|
|
|