Kapat !
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 03:18

Sayfa: 1 [2]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum...  (Okunma Sayısı 6606 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2011, 17:14 » 

didemcim ; yıkılmana hiç gerek yok, lütfen güçlü ol.....
yanlış bir şey yapmadın ki , sadece daha güvenlisi olabilirdi, o kadar...
yazımın başında belirtmiştim, amacım kimseyi üzmek veya telaşlandırmak değil diye...

eğer karar aşamasındayken seninle tanışsaydık, yaşadıklarımı anlatır ve doktorunla görüşüp tüp mideyi tercih etmeni önerirdim.
  ama şimdi de  yanlış ve kötü bir durum yok ortada.... seni de güzel  günler bekliyor..
bizlerin hikayelerini ve fotolarını takip etmişsindir.... eminim sen de kendi başarı hikayeni yaratacaksın kelepçenin desteğiyle....  senden tek istediğim kontrollerini ihmal etme, benim ve birkaç arkadaşımın yaşadığı bu tür olumsuzluklar hep aklının bir köşesinde bulunsun....
ilk bir yıl içersinde bir sıkıntı bir tehlike yaşayacağını sanmıyorum, bu süre içinde kurallara uyarsan çok güzel sonuç alacağını biliyorum....
ondan sonrası eğer gerekirse (umarım gerek olmaz) kelepçe çıkartılır ve tüp mideye geçiş yapılabilir....Allah dermansız dert vermesin güzelim...
CANINI SIKMANA HİİÇ GEREK YOK ; ANLAŞTIK MI
hadi görelim seni ; güzel haberlerini bekliyoruz...... muckk
Evde Oturarak Para kazanabilirsiniz !!!

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum...
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 03:18 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize ÜCRETSİZ üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... oyunları, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... programı, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... oyunu indir, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... program yükle, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... download, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... hikayeleri, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... resimleri, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... haber, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... yükle, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... videosu, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... msn eklentisi, şarkı sözleri
özüm
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 155
Başlangıç Kilo: 157
Şuanki Kilo: 110
Hedef Kilo: 65
VKİ: 45

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 20

« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2011, 18:56 » 

Didem sakınnnnnnn . Eğer kilon 140-150lerde olsaydı ,o zaman derdim ki üzgünüm,cidden zor. Amaaa hep savunduğum birşey var. Kelepçeyle,onun verdiği sinyalleri dikkate alarak , 40-45 kilo vermek mümkün, senin de hedefin bu. Bu hedef emin ol asla başarılmayacak bir hedef değil. Ben 10 ayda verdim 45 kiloyu.

Yapman gereken asla ümitsizliğe düşmeden, kelepçe ile ilgili ne gerekiyorsa öyle davranmak,kelepçe ömür boyu senin gibi düşünmeden,boool hareketle düzenli yemekle kilo vermek ve yeme alışkanlığını oturtmak,doktorunla görüşmek,asla yüksek dolum yaptırmamak, sadece yavaş yavaş ve gerektiğinde. Ne kadar çok dolumun olursa risk o kadar artıyor. Bunları yaparsan kilo vermene engel yok ve ileride veda etmen gerekirse,fazla kilonu bitirmiş ,sağlığına kavuşmuş,sistemi oturtmuş olursun ve ameliyat başarılı olmuş olur.

Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008

By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010
müjgan
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 165 CM
Başlangıç Kilo: 137
Şuanki Kilo: 123
Hedef Kilo: 70
VKİ: 49.6

Referans
-Beğenmiş: 0
-Beğenilmiş: 1

« Yanıtla #12 : 24 Şubat 2011, 12:58 » 

fenocugum merhaba arkadaşım.bende uzun zamandırbu kız nerelere kayboldu diyordum.sana çok büyük geçmiş olsun canım.lütfen canını sıkıp moralini bozma her şey yoluna girer ALLAH daha kötü şeyler vermesin yeterki.ben seni çok güçlü ve kararlı biri olarak tanıdım inşallah hayatın boyunca bu kararlılıkla devam edersin ve herşey diledigin gibi olur.kedine çok iyi bak gelişmelerden bizleri haberdar edersen sevinirim.ben senide aradım zeynep ve hürremide aradım fakat ulaşamadım tekrar bir iletişim kurarsak sevinirim.her zaman güçlü ol biz sizleri örnek alarak çıktık bu yola .canım sana tekrar çok büyük geçmiş olsun diyor kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.  muckk  MÜJGAN

fenocuk
Yönetici
Üye Bilgileri Kıdemli Üye

Teşekkür: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 177
Başlangıç Kilo: 143
Şuanki Kilo: 89
Hedef Kilo: 75
VKİ: 28.4

Referans
-Beğenmiş: 124
-Beğenilmiş: 95

« Yanıtla #13 : 24 Şubat 2011, 15:29 » 

çok teşekkür ederim müjgan abla...sözlerin beni daha da yüreklendirdi...
kötü günler geride kaldı inş. haftaya yeni bir sayfa açıyorum, 2 ya da 3 martta tüp mide operasyonum var.zor tabii kolay değil , karmaşık duygular yaşıyorum... dualarınızı eksik etmeyin lütfen , hakkımda hayırlısı olsun....

sen nasılsın nasıl gidiyor hayat? keyifler nasıl,neler yapıyorsun,neler giyiyorsun...?

sanırım nisan ayında adana da olacam, bi görüşme yaparız  inşallah...  sevgiler muckk

Hayallerim,kaybettiğim en büyük savaştı...TABİİ Bİ ZAMANLAR!!! gülümseme
nisan
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 168
Başlangıç Kilo: 127
Şuanki Kilo: 127
Hedef Kilo: 60

Referans
-Beğenilmiş: 0

« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2011, 23:51 » 

fenocum geçmiş olsun .off of ne olur banada cesaret verin nereye başvurcağımı bir türlü karar veremedim.tüp mide sanki daha iyi bir çözüm gibi.nerde olmalıyım bütçem kısıtlı :(birinizle konuşsam istanbulda oturuyorum özelden telimide veririm güvenip verirseniz birinizle konuşma ihtiyacı içindeyim.ailemdeki herkes diyette diyet diyo yıllardır kilo sorunum onlarada problem oldu.bu konuyu sessizce kendim halletmek istiyorum nerden başlıycam doktora direk tel edilebiliyomu?çok soru sordum inanın bende sıkıldım kendimden.denizlideki doktorda çok övülmüş onla ne şekilde irtibat kuracağım tel edince ters olurmu iyi gecelerrrrr

müjgan
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 165 CM
Başlangıç Kilo: 137
Şuanki Kilo: 123
Hedef Kilo: 70
VKİ: 49.6

Referans
-Beğenilmiş: 1

« Yanıtla #15 : 25 Şubat 2011, 07:32 » 

merhaba canım allah kolaylıklar versin.inşallah her şey umdugun gibi olur tez zamanda saglık ve sıhhatine kavuşup aramıza dönersin.hiçbir zaman güven ve cesaretini kaybetme güzel ALLAHIM inanan ve ibadet edenlerin zorda kalanların her zaman yanındadır.sen yeterki inan ve istemesini bil.şimdiden acil şifalar ALLAH yardımcın olsun .bizleri haberdar et merakta bırakma.     ben çok şükür şimdililk iyiyim ara sıra çıkarmalarım oluyor bazan umutsuzluga kapılıyorum ama yinede şükrediyorum.ALLAHIN verdigi bugünümüze binlerce şükür elimiz ayagımız tutuyor kimseye muhtaç deyiliz ayakta durabiliyoruz.fazla katı şeyler yememeye dikkat ediyorum az az yiyorum daha dolum yapılmadı dr.um gerek yok diyor kilo vermen iyi diyor.şuan 35 kilo verdim yavaş yavaş gidiyor işte fazlada acele etmiyorum.sana şimdiden büyük geçmiş olsun diyorum.gelişmelerden bizi haberdar et.sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.ALLAHA EMANET OL. [ muckk

most
Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 1.70
Başlangıç Kilo: 160
Şuanki Kilo: 131
Hedef Kilo: 74

Referans
-Beğenilmiş: 2

E-Posta
« Yanıtla #16 : 28 Şubat 2011, 11:18 » 

Çok çok geçmiş olsun.

Bir şeyler kafamı çok karıştırıyor. Acaba bu işin Türkiye'de uygulaması mı böyle anlayamadım. Uluslararası yayınlara dahil bakıyorum. Yayından kastım bilimsel dergilerdekiler falan. İnannın bu kadar sıkıntı yok. Acaba bizde mi bir şeyler yanlış yapılıyor da bu acılar yaşanıyor.

Neyse. Yeniden geçmiş olsun. Bize de uyarı bunlar. Aman dikkat.

Mesajınızı beğenen üyeler:

emre

Bu mesajı, 1 üye Beğendi!

« Son Düzenleme: 01 Mart 2011, 10:05 Gönderen: most »

[/url]
özüm
Üye Bilgileri Acemi Üye
**

Teşekkür: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOY: 155
Başlangıç Kilo: 157
Şuanki Kilo: 110
Hedef Kilo: 65
VKİ: 45

Referans
-Beğenmiş: 1
-Beğenilmiş: 20

« Yanıtla #17 : 28 Şubat 2011, 13:59 » 

Kesinlikle haklısınız. Bizde herşey ucuz.Hele insan hayatı ,bedava.

Dün bir arkadaş yazmış. Garibim ,doktorunun ilk kelepçe hastasıymış,kapalı diye başlayan kelepçe ameliyatı açığa dönmüş ve 7 saatcik sürmüş ,45 dakikalık iş.  Ve sevgili doktoru ameliyatta 2-3 cc dolum yapmış, peşine de 6 cc yapmış ve salmış meydana. Ve şu anda hamile,sıkıntısı var,ne yapacağını bilmiyor.

Buyur buradan yak. böyle şeyleri okuduğumda çığlık çığlığa bağırasım geliyor. Ve bizleri koruyan bir dernek,bir kurum ,adı her neyse bunları anlatacak ve yaptırım gücü olup bir şeyler yapabilecek bir oluşum istiyorum ama sanki hayal bu  

Kelepçe Ameliyatı : 11 Ağustos 2008

By-Pass Ameliyatı : 25 Ekim 2010

Konu Linkleri: Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... Dosyası, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... kelepçe Ameliyatı , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... kelepçe Resimleri, Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... kelepçe Hikayeleri , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... kelepçe Haberleri , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... İndir , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... Yükle , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... kelepçe Videosu , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... mide kelepçesi , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... Şiiri , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... kelepçe dolumu , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... gastric band , Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum... kelepçe Yazıları ,
Sayfa: 1 [2]   
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Önce ''kelepÇe Mucİzesİ'' , Sonra ''kelepÇe MaĞduru'' Oldum...

Gitmek istediğiniz yer: